Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Hm, to bych tuhle hru musel hrát se zavřenejma očima. *1*
  • Black_Hand
    na dotazeni/urychleni vydani.
  • Cahir
    Ups, to taky. *1*
    YEAH WHATEVER.
  • Já jenom doufám, že to nebude jak Molyneuxova Curiosity kostka (v každé úrovni jiná hra...). I když by to mohl být zajímavý herní experiment, zahrát si v jednom patře třeba Game of Life *4*
  • Black_Hand
    a skoda, ze nejses amik :).
  • Cahir
    Hoši, teď mi došlo, že z toho x-patrovýho dungeonu se pos*reme. *1* Mohla by to být opravdu výzva!
    Kde jsou ty časy, kdy jsem se v BG rozhodoval, jestli si mám vyplácat kouzlo teď, nebo počkat až do příští místnosti...
  • Cahir
    Škoda, ale jsem vysazenej na intel...
  • Keyz
    Jo to by mně taky nevadilo,když bude promyšlený svět a hra nebude moc krátká.
  • danny_the_hound
    Zas to množstvo finančných prostriedkov netreba preceňovať a stavať vzdušné zámky. Pre porovnanie prvý Zaklínač mal rozpočet zhruba 10 miliónov dolárov, a to bola hra vyrábaná v "lacnejších" krajoch než v akých sídli Obsidian. Je pravda, že PE asi nebude mať plný dabing (i keď dúfam v prítomnosť "rozprávača" minimálne rovnako kvalitného ako ten z Icewind Dale) ani renderované filmečky (opäť by mi bohato stačilo čosi takéto), ale aj tak si nemôžu až tak vyskakovať.
  • Keyz
    Příjemná obava :)
    Snad po po delší době hra na delší dobu.Často jsem například u DA chtěl hrát,ale než jsem prošel texty které tam jsou všude, tak dost času co jsem chtěl hrát jsem četl.No nevadilo to :)
  • Co je sakra procesor A10?
  • No jestli to bude délkově stejný jako DAO + datadisky a DLC, tak mi to bude bohatě stačit, abych řekl pravdu. Ale vzhledem k množství vybraných finančních prostředků se obávám, že nás čeká něco mnohem většího. *3*
  • Vyšel nový update \o/

http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/329689
  • USER47
    Nemaj nejmenší šanci.:)

Nemaj ani čtvrtinu a denně jim přibejvaj tak dva litry, tímhle tempem se nedostanou ani do poloviny.
  • Keyz
    Je skvělé že nakonec dali těch 3,5M.
    Je vidět,že hráči od toho dost očekávají.Jsme zvědav na výslednou hru.Tolik věci co tam chtějí dat....To by měla být hodně dlouhá hra,alespoň na úrovni Dragon Age.Ideálně starých legendárních her.

Prostě tam mají dvě velká města,dungeon co má mnoho pater svět kde je několik ras atd...
    Jestli tohle bude pak trvat 30 hodin tak to bude pro mně velké zklamání.I když 30 hodin se bere dnes jako moc dlouhá hra.
  • Menttor
    Jsem Arcanum nedávno stahoval a nepřišlo mi to zas tak příšerný, já se spíš spoléhám na fantasii, když hraju takovouhle hru :-D.
  • No ještě bych Shakera neodepisoval. Mají čas. Dvě hry z toho asi nebudou, ale jedna pravděpodobně jo.
  • Cahir
    "Milonarska firma a uspesne studio..." - Zjisti si fakta. *3*
  • Cahir
    Arcanum? Jen jsem ten tvůj portrét viděl, hned jsem na něj dostal chuť. Ale dneska už se nepřenesu přes tu grafiku a stylizaci. Ta hra hrozně zestárla. Zatímco IE hry si klidně dám, Arcanum jsem nerozdejchal... Jestli by něco chtělo HD remake, je to právě tahle klasika...
  • U Obsidianu platí, že čím delší vývoj, tím líp pro nás. Takže klidně i 2016, jenom aby zase PE nedopadl jako běžná Obsidiání produkce (spousta bugů, chybějící obsah atd...).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit