Přejít na výpis diskuzí
Z RPG od Obsidianu se stal nejúspěšnější herní Kickstarter projekt
16.10.2012 | Petr Poláček
103 příspěvků
-
inu, tak to posečkám, až to vyjde na GOG.com :) stejně už mají víc peněz, než kdy stihnou utratit :D
-
Huh, jsem se nějako zapomenul dívat na ten dungeon a teď už má 10 pater :)
-
palec nahoru...byla otázka času kdy bude překonaná adventura(zní to divně tahle česky) *2* nic proti adventurám, ale těch hráčů nemají prostrě tolik.
-
Já typuju, že tam ty 4 mil budou. Začalo to růst celkem dost rychle :)) Mohli by přidat podporu coop. Baldur 2 byl fajn po síti :)
-
Potom šílený nejsi.
-
No tak i já jsem je podpořil. Dal jsem jim 100 dolarů. :D Asi jsem šílený ale jejich hry mě vždy hodně bavily...
-
Tak kdo z vás si myslí, že daj 4 mega (i s paypalem)? :-D
Jinak, nevím, trochu se mi zdá, že si kluci ukousli větší soustou než zvládnou (jestli to teda nechtěj vydat za 5 let)... -
Už v momente písanie tejto správy bolo prekonaných 3,5 mil. dolárov, pretože na Kickstarter nie sú započítané peniaze z PayPal a tam je zatiaľ okolo 100 000 dolárov.. a v dobe písania tohto komentára je už aj na oficiálnom Kickstarteri prekonaných 3,5.. odo mňa gratulácie
-
Tohle a Planetary anihilation budou asi teď moje dvě nejočekávanější kickstarterovky ...
-
Jo kvůli tomu sem jim přispěl ... koho zajímá nějaká hra. *1*
-
Podívej se na ten obrázek, který ukazuje cestu jednotlivých cílů. Člověk by musel být slepý aby si nevšiml, že za 3,5M cesta pokračuje dál k nějakému hrádku v bažině.
-
Daj to i tak, chybí jim už jen 10 tisíc...
-
Zapomněli jste zmínit, že donátoři obdrží "Vaříme s Timem Cainem"! *1*
-
Ano, Steam se bere jako DRM, takže půjde zřejmě o GoGovou verzi
-
^_^
-
Jop, před pár hodinama měli na PayPalu asi 106k, takže bych se nedivil, kdyby už byli na 3,6 mega.
-
Taky jsem podpořil, měl jsem to štěstí, že jsem stihl limitovaných 20 dolarů a mám za to jistou hru, což se podle mě vyplatí a stím jak moc se hra rozrostla, se to vyplati dvakrát tolik :)). Teď už jen čekat než to vyjde a snad to nakonec bude stát za to...
-
Plná hra bude určitě víc jak za 25 $. Prodávat se bude na Steamu a na GOGu, to už bylo potvrzeno.
Já jim dal 35 $ přes PayPal. Beru to jako hodně brzkou předobjednávku. -
A hle další trol.
-
Tož v této chvíli, kdy je do konce 11 hodin, jim schází do 3,5 melouna "mrzkých" 14.000. Takže se pan Santa místo jednoho velkého města bude ztrácet ve 2 velkých městech *7* *15*