Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že Forgotten Empires - http://www.forgottenempires.net má dobře našlápnuto - doladěné AI, nové civilizace a technologie a raději dám 20 Euro jim, než Steamu :-D
  • sleepless
    Opravili + datadisk to ještě vylepšil.
  • Když jsem EoE kupoval cca před deseti lety +- ve speciální edici, ani jsem netušil, jak často se k ní budu vracet. Edice tenkrát obsahovala 1. a 2. díl se všemi datadisky k nim + soundtracky ze hry a pár manuálů.
    Už když vyšla původní jednička, se kterou jsem se poprvé seznámil z nějakýho disku od Score nebo Levelu, kde byla pouze testovací verze a jedna či dvě hratelný mapy, byl to silný zážitek. Solidní strategie už tehdy vycházely, Duna atp., ale AoE mě tenkrát naprosto uchvátilo grafikou, odlišným prostředím i herními mechanismy.
    K oběma dílům včetně datadisků se pravidelně vracím a kupodivu mě to pořád baví.
    Naštěstí bude strategická herní souš už brzo zažehnána i jinými tituly na výši...
  • smejki
    Rise of Nations byly silně nevyvážené, co si tak pamatuju. Ale je fakt, že netuším, jestli to náhodou neopravili v patchích.
  • sleepless
    Jen připomínám, že součástí je i datáč! Tím cenu neobhajuju, přijde mi přestřelená minimálně o pět éček, ale když to člověk nebude chtít hned v den vydání, tak ji brzy dostane v nějaké té slevě za polovic a mín. A myslím, že se s tím dnes i počítá - u všech her, nových i starých. HC Fandové dají plnou palbu v den vydání, normální člověk chvilku posečká a má to levněji. Takže, no big deal.
  • sleepless
    Rise of Nations > Age of Empires, Empire Earth (a vlastne i posledni CIVky...)
  • smejki
    pleteš si steamworks a steam workshop. Nebo spíš vy oba.
  • Spades
    Holt když chceš aby ti to nepadalo, nekupuj si šrot... za tu cenu co máš iMac bys měl PC i lepší (u grafiky a úpravy fotek hodně záleží na RAMce, což může být problém tvého šéfa)
  • 20 ecek je opravdu hodne. Pro mnoho lidi to je ale akceptovatelna cena. Ja sam si to treba koupim, pokud to bude na steamu, az po sleve. Kdyz to srovnam ale treba s novym Tomb Raiderem, ktery stoji na steamu 50 euro a za dva vecery to mate dohrane, tak to zase tak silena cena neni a kdyz vas to bude bavit mate na tydny o zabavu postarano.
  • Podle me do dokonalosti vyvedene pokracovani AoE je pomerne opomijene Rise of Nations - podporuje nadstandartni rozliseni, bezi v poho na win 7, umoznuje hrat za imperial age, system generalu atd, i kdyz sem u AoE stravil desitky hodin tak RoN u me vede a i tenhle remake AoE je porad pod urovni RoN
  • HD jak blazen *1* *1* *1*
  • a nechtel bys k tomu na hrani, at mas peknou nostalgii, i moji starickou pentium II za 19tisic? vis driv stala 59tisic tak ted je to bezva koupe za 19000,- *1*
  • Kr.Pa
    Jake prepracovani multiplayeru ? Hra uz v te dobe jenĺa pod TCP/IP ne na IPX. A steamworks je blbost pro lenochy, kteri si na netu nechteji samy hledat mody/mapy a pak je kopirovat do vhodnych slozek hry...
  • Keen
    Tak hlavní rozdíl bude v přidání Steamworks a přepracování multiplayeru. To přece jen, předpokládám, vyžadovalo trochu větší zásahy do kódu než pouhé přidání textur v lepším rozlišení/znásobení počtu jednotek.
  • Robotron3
    A tohle pamatujete? https://www.youtube.com/watch?v=CgHILu5S1dM :)
  • Robotron3
    Microsoft... Když vyšla AOE, tak se taky prodávala za nějakou uplně nehoráznou cenu u nás. Ne že by to v tý době pálenek někoho zajímalo :)
  • Kr.Pa
    Stronghold HD 6 USD
    AoE2 HD 20 EU
    logické ...
  • Magister_Peditum
    Double post. Sry
  • Magister_Peditum
    Ale o tom to právě bylo. Vzít jakýkoliv "reálný" národ a jít zmasit jiný. Navíc v době vydání ještě série Total War nebyla k mání, a přecejen tohle je trochu rychlejší a na LAN klání se to hodilo víc. A na svou dobu to mělo bombastickou grafiku a skvěle podané kampaně.
  • smejki
    ježiš, já si toho linku na obchod ani nevšim. Tuž dobrá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit