Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sakra to je drahy ja ted nemam penize jsem vsechno prochlastal *13*
    • Půjč si v providentu, prý jsou strašně férový *3*
  • Jdete pc ckari radsi posouvat vagony a ne grafiku truhlici poligonovi!Konzolisti posouvaj grafiku a vy max rozliseni,protoze na pc nic jineho posouvat nejde,pri tech multipltformovkach jako priklad beru GTA5 !Rok a pul starej old gen!Az vyjde Halo5 tak budete slintat!Az vyjde bloodborne,budete slintat,az vyjde uncharted4,order1886,Hra s otevrenym svetem od tvurcu killzone!To bude krok vpred v grafice!A ne ten vas zmodovanej unreal engine3 v 4k!Zdarec
    • CrocoRay
      A já si vždy myslel, že grafiku neposouvá ani PC ani konzole, ale lidé jako elektroinženýři, programátoři apod., kteří technologiím rozumí více než my ostatní. Děkuji, že jsi mi otevřel oči a nyní už vím, že se konzole sama zapne, vylepší grafiku, vymyslí nové hry a pak jde dál.

Já už ty žabomyší války neberu vážně aneb na hloupou otázku hloupá odpověď. Na hloupý příspěvek jen další hloupý příspěvek :-)
      • Vsak ps4 postavili v sony S vyvojari a na jejich pozadavky,vetsinou tech co dela pro sony,naughty dog atd.Marek Cerny,Vyvojari destiny pomahali s ovladacem atd.Dali to lidi,kteri hram dost rozumi a co jim staci na kvalitni hry.
        • To je až k nevíře, že někdo může být opravdu tak jednodušě naivní. *1*
          • kdyz me bylo 10, taky jsem byl naivni...jenze to byla doba 486 *1*
    • Ty zjevně slintáš už nějakou dobu. *1*
    • "Konzolisti posouvaj grafiku a vy max rozliseni". Velice pravdivé, tesat do kamene!!!
      • Tesat do kamene protože na konzoli není ani texťák *1* Teď ses slušně potopil *1*
        • Můžu se zeptat, proč by měl být na konzoli texťák??? Kriste pane...
          • Dělal jsem si srandu, někdy se vyplatí číst celé vlákno a ne jen hledat hate komenty *3*
            • Jako asi jo aly tys tomu taky dobře přidal *15*
            • Hate komenty = celé vlákno
          • Textak je i v mobilu proc by nemohl byt na konzoli? Nebude to tim, ze dnesni mobily toho umi vic nez konzole? Textak zabira par kilobajtu to by zvladla i konzole. Samozrejme hovorim o textovem editoru, nikoliv o textovem procesoru. Ten byva vetsi. Ja chapu, ze ty nevis proc, ale si konzolista ne? Otazka "proc" tedy zrejme nebude tvuj salek kafe.
            • Mimochodem dnešní mobily toho umí víc, protože jsou to již z velké části zařízení sloužící k práci. HERNÍ konzole je zařízení primárně určené na hraní her. Jednou dospěješ, najdeš si (možná) práci, holky a nad tím, jaký jsi byl v minulosti pitomec se usměješ. Ale to jsou prostě váze, kterými si každý musí projít, jen musíš chápat, že s tím "názorem" výše působíš na starší a vzdělanější lidi jako šašek.
            • Jestli tohle myslíš vážně, tak je mi tě skutečně líto, protože jsi opravdu padlej na hlavu. Mimo jiné, není mi dvanáct let, abych "byl konzolista" nebo "byl PCčkář" :-D :-D :-D :-D :-D. Herní konzole, jak již název napovídá, slouží ke hraní her.
            • na co by to jako konzoli bylo, vy už jste vážně padlí všichni na hlavu. Konzole je na hraní her a ne napsaní esejí. Tohle už začíná být trochu moc...
      • del0
        Konzole posouvaj grafiku? Vtipálek... *15*
      • http://www.skunkwire.com/wp-content/uploads/2013/09/lion-licking-its-balls.jpg
  • Pro všechny pc-čkáře:
    https://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc&spfreload=10
  • Pravdupovediac som cakal skor port na android ako PC verziu. Predsa len na androide je len 95% piratov vs 99% na PC. Ale tak Rockstar ma presne cisla predajov a vedia kolko im zarobilo GTAIV na PC....
    • Draken69CZ
      Je fajn, že jsi v příspěvku výše napsal že 99% konzolistů má i PC ;)
    • Jack1947
      GTAIV bude nejdříve potom GTAV. na mobil lol. GTAV. ted by neuutáhli dnešní high-end mobily
    • Ilusiveman
      Podle mě. Na Steamu mám zakoupeno asi 90 her. Na Google Play mám asi 70 aplikací zakoupeno. Na Windows Store mám aplikací koupených asi 5. Největší piráti jsou teda očividně na osmičkách.
    • CrocoRay
      Já sice psal, že jsi zoufalec, na kterého nereaguji. Ale jen taková otázka? Tobě se porouchala konzole nebo jsi doma nikdy žádnou neměl, když jsi tady tak často a záměrně provokuješ, i když nikoho nenaštveš?

Reaguji na tebe právě kvůli toho, že mně v počítači nějaký komponent opravdu odešel a nemám co hrát, protože netbook mám spíše na net. Jinak bych na tebe svůj čas neplýtval, protože by to byla ztráta času a vlastně se nudím, i když nečekám, že z tebe vypadne nějaká inteligentní odpověď. Spíše čekám, že se budeš posmívat, že mi odešel nějaký komponent, zatímco tvá konzole (kterou beztak ani nemáš) je nezničitelná.

A teď k tématu. Co jinak říkáš na ten bonus, vyteklý hnise? Já s tou měnou zdarma moc nesouhlasím, protože to v single kampani beru jako cheat. Raději si hru koupím až potom, zase tak moc nespěchám.
      • já si myslím, že on tady úspěšně sere hodně lidí, odvádí setsakramentsky dobrou práci. PC-Gumákum Zdar!!!
        • CrocoRay
          Nevím,ale mě třeba neštve a dělám si z něho srandu. Já ani nevím, jestli vy dva (hnisavec, haha) ten svůj boj myslíte opravdu vážně nebo jen zabíjíte čas psaním nesmyslných příspěvků a zkoušíte reakce druhých. Tak jako tak vás moc vážně neberu a zabíjím tu s vámi čas jen tak ze srandy. Sice uznávám, že někdy bych si v diskuzi přečetl raději něco k tématu než neustálé hádky, takže někdy jen kliknu na diskuzi a zase zmizím, ale na to jsem si už nějak zvykl :-)
          • Jack1947
            Od něj se žádné kloudné odpvědi nedočkáš, je tu proto aby naštval a prudil. Prostě zahnisaný hnis, občas i něco zajímavého přihodí jenak bída.
        • Veskoslav
          Ty jsi stejný pič*s jako on. A sere? Postiženým se člověk nemá smát, ale Vy dva asi máte opba rodiče sourozence.
          • Osobne urazky a urazky rodiny kvoli komentarom na hry vytahuju len dusevni chudaci a mrzaci...podaj si ruku s adminmi Sectoru, v tej only pc zumpe by si sa citil ako doma kde existuje len jeden nazor a jedna spravna platforma.
            • A kdo vás má taky tolerovat když se chováte jak cigáni?
          • *3* nenervuj, to chce klid...
            • proč si tak vulgární? Když tě to nestresuje, jak píšeš, tak proč reaguješ a ještě reaguješ jako primitiv. Osobně si myslím, že odvádime s kolegou Hnisavcem velice dobrou práci, všem pc-gumákum tady pěkně lezeme na nervy a to je velice pozitivní.
            • Veskoslav
              No a co jsi čekal, že budu dělat s retardovaným trolem? Dej si pauzu,. Když chceš dělat ze sebe trolího pičuse, tak nečekej, že tě někdo bude brát vážně či se k tobě slušně chovat.
            • chlapečku? To jako vážně? Pořád neumíš diskutovat. BTW? Vypadáš pěkně vystresovaně, nazval jsi nás pičuusama, oba rodičem jsi nám poplival, to není to trošku moc? Takže se nenervuj :)
            • Veskoslav
              Nervovat? Chlapečku, cucej si dál paleček....
  • Už vám vyšlo GTA V? Vlastně ne, oni vám to zase odložili. Smutné co? Tak brečíte jak miminka na diskuzích. Ubohé, dětinské, politováníhodné.
    • Tímhle příspěvkem jsi asi moc dobře neukázal, jakej jsi dospělák nad věcí, že jo
    • CrocoRay
      Já se na GTA V těšil, ale odklad přežiju a netrápím se kvůli toho nějak extra. Ale tvůj příspěvek mě potěšil, protože mám aspoň jistotu, že na světě pořád existují lidé jako ty, kteří mají tak nešťastný život, že přejí neštěstí těm druhým, aby se necítili tak mizerně. Tímto bych ti chtěl vyjádřit dík za tvůj příspěvek, protože se díky něj cítím o moc lépe *1*
    • A tvoje reakce je o kolik méně dětinská a politováníhodná...?
      • nebreč, nudíš těmi nářky
        • Zde škoda mluvit.
  • palver
    Je opravdu úsměvné, jak konzoloví "borci" nemají nic lepšího na práci, než horem-dolem trolit k článku pro uživatele PC. Asi hry na ty jejich mašiny nejsou až tak chytlavé. Nebo si musí trochu vylejt vztek, že je papínek přes weekend nepustí k domáci televizi *15*
    • Ja mam vicero zobrazovacu doma!Co me se tyce!A ikdyby,tak pc hry me neberou,tak bych lezel na posteli,a cetl knizku!Do pc se heitovat musim,protoze pc ckari voproti konzolistum nepochopili jednu vec!Furt chteji vse nej a vsem tim akorad zneprijemnuji zivot!Furt po vyvojarich a lidech chtej,ne primo nuti, jak blba reklama at si vsichni Koupi Mercedes na hry,pritom vetsine staci herni octavka.Az stimhle pc ckari skonci,tak skonci hadky!zdarec!
      • Proc rikam herni octavku?Protoze jsou to jen blbi hry!A lidi radsi daj prednost skutecnemu mercedesu,pred hernim mercedesem,a jak vidis tak i na pc octavce bude Gta5 vypadat hezky,furt to je kresleny tak co resite grafiku,az fakt grafika bude vypadat jak v tech demu infiltrator,tak to budu resit,pro me uz to nema cenu resit!+,To je vse pc pratele co jsem vam chtel zdelit,a uz me tu asi neuvidite,mazu na konzolista.cz!zdary na games.cz
      • Kdyby celé lidstvo myslelo tímto způsobem, stále hrajeme Pong.

Pokud bychom se vůbec dostali dále, než luk, šípy, oštěpy, a lov na mamuty.
        • Ale tys to spatne pochopil,v dobe pongu,nexistovalo crysis,tak bylo co posouvat,v dnesni dobe uz je vse vymisleno a je to cim dal drazzsi,Driv dali hru v 7lidech v garazi,dnes na hre delaji stovky vyvojaru,a jde oto jestli je na to rozpocet penez a lidi, aby byl vevsem znatelny rozdil!
          • Pokud se nepletu, bylo to v 18. století, kdy jistý Anglický gentleman prohlásil, že "Vše, co bylo možno vynalézt, bylo již vynalezeno"

Takže... Ne, není vše vymyšleno. Stejně tak jako v 18. století nebyla vymyšlena velká část věcí, které dnes pokládáme za samozřejmost.
            • Bohužel, jedná se o mou slabost. Nemohu si stále uvědomit, že lidstvo obsahuje jedince, kteří nikdy nepochopí, o čem mluvím.
            • Tak bavime se o hrach!Hry budou vzdycky jenom hry!Kdyby to melo postupova takovou rychlosti,co pc ckari chtej,tak vsichni vydelavaj jen na hry,a ne na neco uzitecneho co lidem usnadni zivot!Treba auto!Se podivej,vsecky hry jsou jeste na starych enginech!Tak co chces posouvat!Mi ukaz nakou novinku na unreal engine4!Vse porad bezi na unreal 3!Tak kdo za to muze! Vyvojari?Anebo konzole!Kde je naky lauch titul na unreal 4?Treba gears of war 4?Jak tomu bylo na xbox 360!Neni nic hotoveho,ani zadna hra,tak next gen konzole mohli klidne jeste rok ci dva ingenyri doladovat!Ne posr.Pc ckari zadupali nozickama a zacli brecet a kvuli nim next gen dopadl jak dopadl!Zastarali enginy,ktery zbytecne zatezuji novou archytekturu,zejmena ps4!Aspon in famus ukazal jak to ma vypadat!Tak co jakou novou hru na unreal engine4 hrajes pc ckari smradlavej!Novej time shift!Nebo gears of war 4?Nebo new biosock?Jdi ratsi posouvat vagony a ne grafiku ty truhliku poligonovej!
            • Že na toho omezence vůbec reaguješ. *3*
      • walltar
        Když nikdo nebude chtít nic lepšího, tak nastane stagnace. PC bylo vždycky v popředí vývoje a přinášelo nové technologie... Pokud ale budou všichni sedět a nebudou chtít novinky, tak zachvíli bude taková recyklace a šeď, že už vůbec nebude co hrát.

Jak s tímhle Pc Hráči skončí, tak nás čeká smutné období hraní... Jak na PC, tak na konzolích.

Já se prostě nespokojím se stagnací... Chci aby se technologie vyvíjeli. A to můžu udělat jen tak, že to budu vyžadovat.
        • Tak udelej svoji hru,lepsi jak cokoliv,co vsichni zname!Vyzadovat to muzes,ale jestli to vyzaduji ti druzi!Evidentne krom sony nikdo!
        • To bude set,a ani sebelepsi vykon pc to nezachrani,proc?Protoze vsecky herni zanry uz jsou vymysleny!Sporty,mmo,strategie,zavody atd,a u pc se tezko uz posouva v hratelnosti do predu,pouziva od ostatnich systemu jednu a tu stalou vec!LKlavesnici a mys!Zadna inovace krom Wsad neprisla!Treba dotikova plocha,kamerka,neco jako kinect!Mit k pc druhou dotikovou obrazovku k boji v btf4.nic takoveho!Mozna oculus to zachrani,ale to vyviji i sony.Me treba nadchla je takova inovace u ps4,ze u hry the last of us slysim z repracku baterku,nebo in famus second son,slisim nasavat kour z repracku a tv a udela to supr efect.Blbusta a jak me to potesilo,a nepotrebuji hedset,kdyz me nikdo nerusi.
          • Ja mám PC tiež zapojené do TV + domáce kino a mám to isté čo ty, stačí na to jeden HDMI kabel.

Pri použití TrackIR je to zase o niečo zábavnejšie, volant na auta, joystick na simulátory, gamepad na arkády či tiež použitelné na auta. Takže stále je na PC dosť možností, ktoré na konzole nemáš.

Na PC možeš mať aj 3 monitory na jeden obraz, možeš mať na jednom monitoru plochu a na net, na druhom hráš hru, prípadne máš k pc mobil či tablet a ovládaš časť hry viz štíty v SC https://www.youtube.com/watch?v=8V88JOR7heQ

Tomuto ja hovorím inovácia, nehovoriac o zvyšovaní výkonu pre grafické programy, výpočet rovníc, nie len pre pár hier, bavíme sa o celkovom pokroku technológií, konzola je primárne na hry, tak ten pokrok nepociťuje. Pochybujem, že NASA robí svoje výpočty a návrhy na PS4 či XBOXu *3*
        • Kozy
          Když to vezmu tak že drtivá většina dnešních her co za něco stojí vychází od menších týmů s minimálním rozpočtem tak nemůžu souhlasit. Nechci říct že na technologii úplně nezáleží, spíš tady vidim určitou lenost vývojářů. Technologie je dostatečná, teď by to chtělo vylepšit jiný aspekty her.
      • hezky jsi to řekl s tou herní oktávkou, ale já dám přecijen přednost hernímu Bmw ve formě PC, ona pak člověku zůstane taková lehká pachuť, když paří konzolovou verzi multiplatformovky, ale pořád si tak nějak podprahově uvědomuje, že nehraje tu nejlepší verzi co by mohl
        • Protoze plno lidi ma octavku,a zanedbatelne mnozstvi mercedes,nebo BMV!A podle toho se vse vyviji!Ja zustavam chladnym!Mercedes nepotrebuju,Hru na unreal engine4 taky jeste zadnou nemam,tak nebudu soudit vykon konzoli,pokud vim tak podporuji aspon co se ps 4 tyce skoro vse co vyvojari v nastrojich potrebuji!Direct x11,11.2,muttle.nebo jak se vsecky ty serepeticky jmenujou,tak nevim,Az uvidim velky rozdili v grafice,v jiz zminenem unreal engine4 pc vs ps4 tak budu uvazovat o pc!Zatim co jsem videl na ps 4,Bloodborne,uncharted4,order 1886,tak me to graficky pripada hodne dostacujci!Co se herniho stroje tyce!Ze mortal combat x,bezi na unreal engine 3,mluvi samo osobe,neni kam spechat!
          • Jo jeste jsem zapomel direct x12!To ma xbox one take podporovat ,nebo ne?A graficky karty s podporou direct x12 uz jsou?Nebo ne?
      • octavka? konzole je pri nejlepsim trabant a proc se spokojit s trabantem, kdyz mam na audi? ja chci za svoje penize to nejlepsi a to konzole rozhodne neni
        • A co crytek,ten ti za tvoje penize nabidl vse co jsi chtel,to ze ostatni firmi nemaji takovi nazor,nebo nemaji potrebu,je vec druha!Tak at pc komunita vybere penize na kickstaru a udelaj si svoji exluzivni hru z brutalnima narokama,co z konzoli udela trabanta!Treba neco jako sindikate,z pohledu 3osoby,nic tomu nebrani!Rad si to zahraji!
  • Ps3 se potaji vetre jako ninja na pc monitor v podobe aplikace,a pc ckari si konecne zahraji GTA5!Tak to vidim ja!
    • Princ.Jablon
      Vyser se na ten fet než tě to zníčí
      • Jsem si dal srandu!Ale tak to bude!V nedaleke budoucnosti,tak za 5let bude vse formou aplikace,bud v smart tv,nebo monitorech nove generace,Stahnes aplikaci virtual konzole,nebo virtual pc games,zapojis ovladac,nebo mys a klavesnici a pojedes pekne na velke bedne,co bedes chtit!Treba stalkera,nebo tekkena !
        • Ty seš jedna z nějvěrších gum zde na tiscali. *1*
  • Princ.Jablon
    Ani na tom playstationu jsem to nedohrál, takže váhám nad koupí na PC a takovédle nabídky mě akorát odrazují...a jelikož by měl na PC portu odpadnout AI handicap kdy nepřítel půl minuty čeká než na něj zamířite tak by spíš hru měli ztížit, než ulehčit
  • Slyseli jste to!Ps3 reinkarnovala z hmotneho stavu do aplikace pro smart tv!Bude ji vic jak zadne konzole nikdy predtim!To je jak v hvezdnych valkach,nebo jak v terminatoroj!Bude se sirit jako skynet!Do vsech zarizeni!
  • To je ale sranda jak tu píší hráči na nejlepších strojích do kanceláře že po roce a půl jak je hra drahá že počkají a koupí později a stejně ji časem ukradnou a my ostatní na konzolích už dávno hrajeme máme odehráno a bavíme se a firma už má jasno do dalšího dílu že na ps4 a xbox vydělá ranec tohle bude pro vás možná poslední díl pcmachři na nej strojích co jen čekají na hru a celou dobu nadávaj na konzole co je to za slabej krám demence tak jen čekejte a spoustu dalších her ani nebude na pc *3*
    • Konzole tu byli prvni,jako herni stroj!A co herni automaty na mince,ty taky brzni hry na pc?vzdyt,se na ne dela jako prvni Tekken 7!
      • uz ti nekdo rekl, ze hry vznikaji na pc? ne? tak si to pro priste nekam zapis...
        • Jak ktery!Pokud myslis Kresleni atd,tak ano,nato maji specialni kreslici plochu z tuzkou!Treba koukni na youtube na vyvoj god of war!Jinak maj tvz.dew kity upravene konzole pro vyvoj na konzolich,Pamatuju na video z Vavrou,kdyz mu microsoft poslal vyvojarskou verzi xbox one,a k pc to melo hodne daleko!
          • jses vazne tak retardovavanej, nebo to jenom hrajes? vsechno se programuje na pc, nebo si snad myslis, ze to pisou na gamepadu?
            • Ty deb,vyvojarska konzole,je jina,nez tu co mas doma pod stoleckem!
            • Chci tady Vavru!At sam rekne co vse se dela na pc a co se musi delat na xbox one v kingdom come!
    • RazorProduction
      Vies kedy konzole porazi PC ? az se znej stane PC.
      • Konzole uz pc dostali!Reinkarnovali do aplikace,bude jich vic!A budou vsude i na tvem monitoru!Smart tv,I vlednicce!Aspon co se ps3 tyce!
      • konzole nemusí porážet pc to já neřeším já na hru nečekám aspon na tu co chci hrát možná je nejlepší když má člověk doma jak pc tak ps4 tak nintendo pak reakce jsou zbytečné a kdo má doma jen třeba i ps2 tak je to taky hráč a často hrám i dnes na ps2 ty nej zívodní hry třeba TT Superbikes *3*
        • Ako necakas? Na konzoly si rok cakal na Diablo 3, Witcher 2 , Warthunder, Crysis, cakas na Tropico 5, Planetside 2, TES, je vela hier, ktore na konzoly vychadzjau neskor.
        • i na PSone třeba GT a dohadování děcek ohledně že první je grafika je konec rozhovoru doufám že nejsem sám co řekne že hlavní je hratelnost prostě zábava a že tady nějaké tupé děcko machruje že na pc mu hra jede tak že to konzole nezvládne tak to je snad jedno *5* *5*
          • Chim
            Čárky ve větě jste ve škole ještě neprobírali, že?
            • Tak to ti jistě pomůže se znalostí gramatiky. *1*
            • Nejsem na psacim stroji,pisi z ovladace na smar tv!Koupim klavesnici a mys! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit