Přejít na výpis diskuzí
Za včasnou předobjednávku PC verze GTA V nabízí Rockstar hru a herní měnu zdarma
16.1.2015 | Adam Homola
267 příspěvků
-
Předobjednávku? Ne díky, počkám si na to jak to dopadne po vydání.
Navíc dostat herní měnu mě příjde takové kontraproduktivní... Není ta hra trochu o tom, že si tu herní měnu člověk vydělá? -
-
Tohle je dneska celkem běžná praxe.....osobně nejsem proti nákýmu unikátnímu předmětu ve hře u předobjednávky či uber edicí ale ve většině případů to člověk dostane ve hře bez jakýkoliv námahy.
-
Jak říká Francis:
https://www.youtube.com/watch?v=C7zxKMSSM4U
"Please Stop Pre-Ordering your games."
Také tam přesně říká to co ty. Dnes dávají bonusy a díky tomu se nemusíš ve hře tolik snažit a vlastně to devalvuje tu obtížnost a narušuje průběh hry, tak jako to původně zamýšleli.... -
-
to není Francis
-
-
Zrovna v onlinu vydelat 800k je na peknych par hodin
-
-
Jo, ale co jinýho v tom online dělat, než vydělávat peníze.... Já když jsem to sledoval, tak všechny ty mise a tak mě přišli o vydělávání peněz.
A závody co tam jsou, tak nevypadají, jako by peníze potřebovali.
-
-
-
A jak mám vědět, že hra bude šlapad a ne padat ? Jak mám vědět jestli nebude zabugovaná a já budu marně čekat půl roku na patch ? V dnešní době nebudu dávat za hru peníze někomu dopředu, když neznám výsledek s optimalizací.WATCH DOGS pc verze je toho jedním z příkladů...
-
-
pc master race
-
-
pobavilo...nejdřive straší ochranou co mě má sledovat a pak mne lákají.....nasr.t *16*