Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 65 giga místa na disku.. to abych zas mazal p*rno
    • Keyz
      Máš stahovat klasické p*rno kolem roku 1980.

Tam mají filmy díky malému rozlišení sotva 1GB a hlavně to byl údajně zlatý věk p*rna. Také tam hraje mistr Ron Jeremy a další experti.
      • abych citoval Frye z Futuramy "dal bych přednost něčemu z éry vyholených podpaží" (a nejen podpaží) *1*
        • Keyz
          To pak asi něco z roku 90+
          Tam najdeš možná i tuhle znalkyni německých poměrů
          https://www.youtube.com/watch?v=1A9-XyS0yyI#t=232 (dokonce tam po rozhovoru zpívá)
          - Všimni si rafinovaného oblečení
          *15*
          • To je ale děsná megera...
  • jak si vás tu Hnisavec vodí a ještě mu na to reagujete, Veskoslav dokonce použil nový vytvořený acc Evil a všichni si myslí, jak ho stírají, jenže on stíra vás. Perfektně provedené provokace...
    • Asharak
      Bereš internetové diskuse moc vážně, setřený je tu někdo jiný *7*
    • CrocoRay
      Mně je fuk, jestli někoho stírá nebo nestírá. Pro mě je to jen vykastrovaný býk (ten výraz pro to zvíře jsem napsat nemohl, protože je to zakázané slovo) a nereaguji na něj. Na tebe sice reaguji, ale jen kvůli toho, že se zrovna nudím, takže si taky nějak nevěř :-)
    • Evil
      no ty jsi taky kokkot slušný *7*
      • čau Veskoslave, jak se máme?
    • Hnisavec by si nedokázal utřít ani vlastní zadek, natož někoho v diskusi
      • jak vidím ten zástup pc-debílku včetně tebe, co na něho reagují, tak ano stírá je velice dobře.. Ono to není zas těžké že ano? PC-gumáky je snadné si vodit...
        • tak to jsi asi stejně slepý jako hloupý, já na Hnisavce nereaguji, ani jeho bláboly nečtu, proč taky, čtení jeho příspěvků žádné pozitivní hodnoty či informace nepřináší, jeho názory jsou nanejvýš retardované a.. sakra, už začínám chápat proč si vy dva rozumíte *1*
  • Inquisitor
    Dneska může předobjednávat jenom blázen, nebo někdo komu nezáleží na penězích.
    • bohužel, po failech se Sim City, Diablo 3, AC: Unity či GTA4 už je předobjednávka fakt totální loterie, ani na áčkové firmy se nejde spolehnout, a to především proto, že v zákonech neexistuje mechanismus, který by nám umožnil jim to narvat do chřtánu, když si koupíme hru co pak týden nefunguje, další 2 měsíce jakž takž záplatuje a po půl roce jde už celkem hrát.. přitom kdyby mi někdo prodal televizi či auto co prvních 14 dní nefunguje a další 2 měsíce k nám chodí každý den opravář, co to "ladí", každý normální člověk by se bránil, tak proč to nefunguje u her
      • a to navic potom půl roce co už jde celkem hrát.. přijde rok a online servery vypnou uplne a zahrajes si jen kdyz koupis dalsi dil.... *11*
  • Joshua
    60 euro za rok a pul starou hru? Na*rat, pockam jeste dalsi rok a pul a koupim za desinu...
  • dokud GTA V nebude bez DMR na GOG tak mne nezajima!
    • Hodně štěstí...
      • no co nakoupi na torrentu a r* zbudou jen oci pro plac kdo chce kam... at pak nebreci
        • No, buďme upřímní, R* mají hru už dávno zaplacenou a úspěch hry rozhodně nevisí na PC platformě a PC hráčích...když už teda bude někdo brečet, budou to PC hráči u dalšího dílu GTA, které opět vyjde na PC až jako poslední a to ať se Ti to nelíbí sebevíc...
  • sugyn
    Po zkusenostech s preorder edici SWTOR rikam ne. Pockam az vyjde, a taky pockam az prestanou padat servery s tou jejich ochranou a tak dale, plus se vyladi par chyb. Za mesic po vydani asi to bude stat za to, to koupit.
  • palver
    No jasně. Kupte si od nás dražší verzi a k tomu dostanete zadarmo jednu hru (kterou už stejně máte, pokud jste ji chtěli)... jó a návdavkem vám to nebude chodit bez permanentního připojení k internetu a nainstalujeme vám k tomu bloat-spyware. A to všechno s několika odklady jen rok po uvedení na trh. A možná s mizernou optimalizací (tradičně).

No nekupte to *3*

... a jestli se vám to nelíbí a nekoupíte, tak tím jen potvrdíte, jak je trh PC her mrtvý... *7*
    • Ristoro
      Máš pravdu. Já jsem se rozhodl, že si to nekoupím a koupím raději nového Batmana. Těším se na něj daleko víc, GTAčko už mě vůbec nezajímá. Není pro mě problém se vrátit ke 3ce, Vice City, nebo 4ce, která má výbornou fyziku aut, oproti tomu, jak se chovají auta v 5ce. Dále tu máme výborné Sleeping Dogs, kteří v tomhle žánru přinesli změnu v podobě parádního prostředí a propracovaných soubojů na blízko. Rockstaři dělají výborné hry, ale takhle si mě nezískají.
    • 1+ presne! *11* *12* *16*
  • Je daleko zábavnější si ve hře vydělávat sám. Nechápu ten trend, mít co nejvíc peněz hned na začátku. Navíc 1670 Kč je podle mě dost. Pamatuji si, že jsem kupoval GTA IV v první týden vydání v kamenném obchodě za 1250 Kč, nebo to bylo trochu později. Každopádně jsem neprohloupil. Hry zdarma jsou lákadlo, ale například Max Payne 3 byl teď ve slevě za 6 euro. Max Payne 2, GTA VC/SA apod. mi přijde už jen na doplnění do počtu. Navíc zkušenost z recenzí a názorů hráčů ještě před koupí je v tomto případě důležitá.
    • ringmancz
      v single playeru jsou peníze navíc zbytečný, na konci jich máš až moc. ale v Onlineu přijdou vhod
    • Mart9
      Podle mě byl Max Payne 3 ještě levnějš, protože za 6€ bych ho nekoupil, ale já ho před Vánoci koupil. Byl buď za 3€ nebo za 5€.
    • Keyz
      To je protože aby jsi nemusel čudlík pro útok držet 5 sekund ale 3 sekundy. Proto si lidé kupují ty edice s bonusy do her.

Pak to vypadá jak to vypadá. Normal je easy a easy je pro opice. Hard je zase normal +xx% HP pro protivníky a to je návrh dnešní časté obtížnosti u velkých her.
  • tak už to konečně vydejte,nemám co hrát *11*
    • Jack1947
      Ještě vydrž chvíly... *4* snad to bude staát za to no. *7*
  • Predrazena predobjednavka na hru co vysla pred rokem a pul. U Rockstaru jsou docela ostri *1* *1*
    • ano kupujte PC hru za cenu konzolove *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit