Přejít na výpis diskuzí
Za včasnou předobjednávku PC verze GTA V nabízí Rockstar hru a herní měnu zdarma
16.1.2015 | Adam Homola
267 příspěvků
-
Ruste ruste piratte...GTA 6 osere PC uplne a to bude len fer a dobre...budete si drtit len tie rumunske indie srajdy exkluzivity
-
-
Hnisavec, tak za prvé hry vznikají na PC a ne na konzolích.Konzole je jen na hry a je dělaná aby to zvládlo pomalu už i 3 leté dítě.Už teď nové konzole strácejí výkon oproti PC.Když si chceš vychutnat grafiku a hrát nad 30 FPS, tak jedině na PC.Nemá naprosto nic proti konzolím, ale nesnáším lidi co nadávají na PC a to naprosto bezdůvodně a ještě tomu nerozumí.A prosím tě nechci nějak rejpat do národů, ale tohle je česká stránka, tak se nauč podle toho tady reagovat česky jinak si s těma kecama táhni na východ.
-
-
Vidíš, já zas nesnáším tu tlupu opic z PC master race, kteří také bezdůvodně nadávají na konzole...
-
-
Prej bezdůvodně. To je vtipálek...
-
-
Uveď důvody, rád si je přečtu...
-
-
-
-
Takový koncentrát hlouposti už jsem dlouho nečetl.
-
Ty máš už fakt vnitřní problém, podle mě se ti musí i o PC hrách a hráčích zdát noční můry. Tvoje utkvělé vize o "pravdě" už spějí do schyzofrenického stádia psychycké poruchy, nebo jenom trpíš klasickou histerií kdo ví... každopádně mám spousty známých co primárně hrajou na PC. ale konzolím se nějak nebrání, tudíš tvé segmentování na PC a konzolovou komunitu je rovněž už na patologické urovni.
-
Prostě vypatlanec.. co příspěvek, to blbost. Ty už jsi dávno za hranou a dávno si měl dostat ban.
-
Najviac budu zhavit torrenty , taki ako ty, co uz predsa na konzolu zaplatili , tak mozu ukradnut PC verziu. Ak sa PC verzia multiplatformy odklada , je to kvoli zlodejom z konzol, co sa len trasu aby to hrali co najskor a ked nemaju kde ukradnut tak kupia na konzolu.
Normalny PC hrac sa na GTA vykasle, nenecha predsa zo sebou zametat ako konzolisti co rok cakaju na heisty a FPS mod ani na ten oldgen nedostali a mozu kupovat znova za plnu palbu. Skvela podpora za tie miliony predanych kopii. -
-
Ale prosím tě, jak Rockstar zametá s PC hráčema ?
-
-
To víš, pořád se cítí ublíženě, že to na jejich krabičky nevyšlo dřív...
-
-
-
může už někdo toho slovenského retarda zabanovat? už je to nudné
-
-
Neplac...o 2 mesiace mozes upiratit poriadnu konzolovu hru
-
-
Když pominu fakt, pane rádoby erudovaný, že GTA má kořeny i na PC, tak ta tvoje "pořádná konzolová hra" se bude na PC líp hrát (30fps lol), vypadat o třídu líp a to nemluvím o možnostech modování. Vím, že ti to nehorázně trhá žíly, ale nemusíš si tady vylévat vztek jen proto, že nemáš na pořádné PC a musíš to hrát na tom svém umaštěném topinkovači.
-
-
*15* na tom svém umaštěném topinkovači. hlaska za 10 *1*
-
s tím pořádným PC opatrně - v diskusi u HW nároků třetího zaklínače jsme se přesvedčily kolik lidí
(zdejší PC MasterRace) má ''pořádné PC'' :D -
-
jojo taky zasnu jak se lidi ptaj a pojede mni to na tom a tom notebookuu? (asi konzolisti co si chtej ty hry zahrat v opravdove nextgen grafice) jako wtf? co cekaj ze jim to na nehernich notebucich pojede jak na desktopu jen proto ze ten word a internet jim na notebooku jede stejne? *1* *1* *1* bud mam pc i na hrani a tak si nekupuju sitozni notebook (ono neni mobilni i5 jako desktopova i5 ikdyz to stejne oznaceni k tomu pocitu muze svadet), nebo mam kancelarskej smejd na excel a piskvorky pak, ale nebrecim, ze mi hry nejedou.....
-
To je irelevantní argument, protože:
1. Kvalita je většinou úměrná ceně, tudíž je nesmysl chtít po PC v ceně konzole lepší grafiku.
2. Statistický průměr PC nemá vliv na fakt, že HW v PC je o roky napřed. -
*přesvědčili
Ach ta gramatika
-
-
-
každý není zlodějská pokrytecká špína jako ty.
-
-
-
aaa rádoby prorok *1*
-
-
Tak jestli tohle není nehorázná drzost, tak už nevím co?
-
No jelikož jsem rušil objednávku za 899 Kč krabicovku, tak určitě poběžím si koupit za 60 euro na jejich stránky a dostanu k tomu hru, kdy všechny už byly pod 5 euro.....Rockstar se trochu podělal...
-
Lidi jim po ohlášení "must NONSTOP online madafaka shit" začali rušit přeobjednávky, tak vymysleli takovou chujovinu ? No tak pánové stačí odstranit tu pos*anou DRM a je to...
-
Tohle je nádhera. Všechny ovce už si to předplatily na ten leden, oni to odložili a za vyšší cenu lákají na výhody další ovce.
-
-
Stádní efekt vždyt se to i učí v teorích dějin reklamy... proto se mi reklama hnusný škoda nebo (spíše dobře) že vím co za sajrajt to je. *11*
-
Jak to stádo zde: https://www.youtube.com/watch?v=QcE5aDTszrY
Na vše jednohlasná odpověď. I když to je sebevětší blbost.
-
-
Výborné, tedy prosíme předobjednejte si víte jak na tom jsme dostanete Hru! a penízky do vašeho GTAčka tedy jsme so pojistily kdyby náhodou to nešlapalo... necháte si zalepit pusu medem.
Že nebudete moct ani mluvit achjo...
Rockstaru a vlastně i Ubisoftu se promine... vždyt oni se zlepší. Kdyby ne tak mají zdarma dárek a nato češi slší a vlastně i hráči. *3* -
Nechápu kdo může chtít dostat do začátku herní měnu a totálně si tak pokazit gameplay. U Sleeping Dogs jsem po nákupu DLC bundlu (ano měl jsem si přčíst popis) musel 90% DLC smazat, abych si hru nezkazil.
ehm: slovo zmr*dom je povolené a podela* ne? -
-
Co bylo špatný na DLC pro sleeping dogs? (nehrál sem)
-
To vis, delaji primarne pro konzolisty, je to videt...
-
-
a navíc přidá šikanu v podobě DRM, Social Clubu a další ojeby :)
-
Rok a pol stare hry sa ani nemaju preco predavat dobre. Rovnako ako male konzolove predaje Diablo 3 vs PC, Witcher 2 na Xboxe.
A pri tej laske co venuje R* PC komunite...
Bohuzial ludia maju hrosiu kozu, zopar milionov preda ;-( -
predať hru warez zmrdom, sorry výnimkám, tak musí R* podplácať a i tak bude rád za 1 milión vs 40 miliónov konzoly...klasický podiel PCčka pod 5% z predajov (rátam i digitál)
-
-
Pouhých pět procent zdá se býti poněkud nízkým číslem, dovolím si tedy zeptat - existuje pro tuto hodnotu nějaký důvěryhodný zdroj?
-
No ťuňťo ono to tak vždycky bývá, že hloupá masa mainstreamových lidí by tu hru upirátit prostě nezvládla a tak mají jedinou šanci si jí koupit. Ono Pepa "aka chci vědět jak dopadne další díl ordinace" holt zvládne tak maximálně zasunout disk do konzole. A protože je na světě blbců vždycky víc než těch chytrejch tak logicky víc koupěj. To ovšem neznamená, že warez na konzolích není. Jen ho ty prodeje "hloupejm" Pepíkům prostě přebijou. Obrazně řečeno dát ke konzoli klávesnici, tak bůví jak to dopadne.
A teď vážně. Jasně, že pirátění, žádnej um nevyžaduje. Jsi ale opravdu takový hlupák nebo si jen honíš ego diskuzích a lofase pod stolem? V Rockstaru zabírají většinu firmy charitativní kanceláře, které rok a půl orodovali za vydání na PC. Nakonec se lidem z vedení ustrnulo, vzpomněli si na své PC začátky a rozhodli se investovat kus zisku do PC konverze. Óóóóóóóó jak jsou velkodušní. Taková štědrost! -
Protože každý PC hráč po zkušenostech s tím, jak vypadalo GTA4 po vydání, si to rád předobjedná. Sure. Ne každý si nechává rád kálet na hlavu tak jako ty. *15*
-
-
Jeho tlupa ráda kálet na hlavu.
-
-
To víš, PC MASTER RACE, sme zvyknutí na seriozní jednání, až když R* pochopí, že s náma nemuže jednat jako s konzolistama, pak dojde k pokroku.
-
Nebreč.
-
Já nemluvit řečí tvojí tlupy, proto já tobě mínus.
-
-
http://i.imgur.com/H92VyhG.gif
-
-