Přejít na výpis diskuzí
Za včasnou předobjednávku PC verze GTA V nabízí Rockstar hru a herní měnu zdarma
16.1.2015 | Adam Homola
267 příspěvků
-
a to navic potom půl roce co už jde celkem hrát.. přijde rok a online servery vypnou uplne a zahrajes si jen kdyz koupis dalsi dil.... *11*
-
Ta herní měna zdarma mě spíš láká, abych to nekoupil než naopak.
-
čau Veskoslave, jak se máme?
-
Naprosto jsem zapomněl, že tyhle firmy stále existují a produkují nekonečné produkty které jsou zaměnitelné za jiné nekonečné produkty *3*
Zcela mi to rozhodilo 3. čakru. -
tak to jsi asi stejně slepý jako hloupý, já na Hnisavce nereaguji, ani jeho bláboly nečtu, proč taky, čtení jeho příspěvků žádné pozitivní hodnoty či informace nepřináší, jeho názory jsou nanejvýš retardované a.. sakra, už začínám chápat proč si vy dva rozumíte *1*
-
Ale to přece není prodávání hry 3x... Každá verze funguje na jiném zařízení a tak cílí na jinou skupinu lidí.
Já bych si třeba GTA 5 nikdy nezahrál pokud by ho nevydali na PC... Protože konzoli nemám. Nebo by to měli dávat zadarmo na PC?
Osobně jim za to rád zaplatím... Pokud ten port bude dobrý a kvalitní. Navíc trojnásobek peněz? PC verze se prodá zlomek, než verzí na konzole...
Já už fakt nechápu, co někteří lidi chcou... Není to na PC... Serou na PC hráče. Je to na PC... Chcou vydělat 3x. *7* -
no ty jsi taky kokkot slušný *7*
-
abych citoval Frye z Futuramy "dal bych přednost něčemu z éry vyholených podpaží" (a nejen podpaží) *1*
-
no, R* ti k tomu ojebu aspoň naservíruje perfektní pařbu, EA nebo UBI jsou stejné nebo horší korporátní krysy, ale jejich hry navrch ještě nestojí za nic *4*
-
jak vidím ten zástup pc-debílku včetně tebe, co na něho reagují, tak ano stírá je velice dobře.. Ono to není zas těžké že ano? PC-gumáky je snadné si vodit...
-
Neodladilo, jen přišel výkonnější HW..
-
Jako řada velkých firem, kde to již neřídí borec s vizí, ale jak říkal Vávra "z*rdex"
-
Děje se to nejhorší, co se ve videoherní sféře může dít ... z Rockstarů se stávají děfky. *13*
-
Někdo ano. Jestli to lze nazvat slušnost to nevím, ale určitě to není hloupost jako když někdo najde na ulici prachy jde dát na policii.
Těžko říci kdo tam takto chce. Asi akcionáři apod.
Zakladatelé firem mají většinou nějakou vizi která krom prachů zahrnuje také filosofii firmy a tam může být všechno možné. Blbě ale podlehneš tlakům a snadnému výdělku i když, by jsi to chtěl třeba jinak a lépe apod.
Jinak nic proti. Když to dav chce, tak to dav dostane. Ojeb v tom není žádný. -
Máš stahovat klasické p*rno kolem roku 1980.
Tam mají filmy díky malému rozlišení sotva 1GB a hlavně to byl údajně zlatý věk p*rna. Také tam hraje mistr Ron Jeremy a další experti. -
a kdo by se odvrátil od příležitosti, prodat tu samou hru 3x a vydělat trojnásobek peněz.. *1*
-
Přece nezklamou řvoucí dav který to chce na PC chce za každou cenu, stejně jako to chce dav na konzole (tam mají díky RS dvojnásobné potěšení!)
-
GTA IV byl taky hondě špatnej port, ale nakonec se to odladilo, neházel bych flintu do žita
-
Hnisavec by si nedokázal utřít ani vlastní zadek, natož někoho v diskusi
-
no špatnej port není o moc lepší variantou