Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jenže na těch výkonově zaostalých krabičkách to vypadá ošklivě, seká se to a nejdou tam nahrávat mody, to by byla v rámci žánru regrese :(
  • bohužel, po failech se Sim City, Diablo 3, AC: Unity či GTA4 už je předobjednávka fakt totální loterie, ani na áčkové firmy se nejde spolehnout, a to především proto, že v zákonech neexistuje mechanismus, který by nám umožnil jim to narvat do chřtánu, když si koupíme hru co pak týden nefunguje, další 2 měsíce jakž takž záplatuje a po půl roce jde už celkem hrát.. přitom kdyby mi někdo prodal televizi či auto co prvních 14 dní nefunguje a další 2 měsíce k nám chodí každý den opravář, co to "ladí", každý normální člověk by se bránil, tak proč to nefunguje u her
  • Rockstar se nikdy nepoučí jak vidno. Ať raději pc verzi odpískaj úplně, kdo bude chtít tak si to zahraje na těch nesmyslných krabičkách a zbytek bude ušetřen nasrání.
  • 65 giga místa na disku.. to abych zas mazal p*rno
  • jak si vás tu Hnisavec vodí a ještě mu na to reagujete, Veskoslav dokonce použil nový vytvořený acc Evil a všichni si myslí, jak ho stírají, jenže on stíra vás. Perfektně provedené provokace...
  • ringmancz
    to není Francis
  • ringmancz
    v single playeru jsou peníze navíc zbytečný, na konci jich máš až moc. ale v Onlineu přijdou vhod
  • Inquisitor
    Dneska může předobjednávat jenom blázen, nebo někdo komu nezáleží na penězích.
  • Ristoro
    Máš pravdu. Já jsem se rozhodl, že si to nekoupím a koupím raději nového Batmana. Těším se na něj daleko víc, GTAčko už mě vůbec nezajímá. Není pro mě problém se vrátit ke 3ce, Vice City, nebo 4ce, která má výbornou fyziku aut, oproti tomu, jak se chovají auta v 5ce. Dále tu máme výborné Sleeping Dogs, kteří v tomhle žánru přinesli změnu v podobě parádního prostředí a propracovaných soubojů na blízko. Rockstaři dělají výborné hry, ale takhle si mě nezískají.
  • Joshua
    60 euro za rok a pul starou hru? Na*rat, pockam jeste dalsi rok a pul a koupim za desinu...
  • Hodně štěstí...
  • dokud GTA V nebude bez DMR na GOG tak mne nezajima!
  • sugyn
    Po zkusenostech s preorder edici SWTOR rikam ne. Pockam az vyjde, a taky pockam az prestanou padat servery s tou jejich ochranou a tak dale, plus se vyladi par chyb. Za mesic po vydani asi to bude stat za to, to koupit.
  • jojo taky zasnu jak se lidi ptaj a pojede mni to na tom a tom notebookuu? (asi konzolisti co si chtej ty hry zahrat v opravdove nextgen grafice) jako wtf? co cekaj ze jim to na nehernich notebucich pojede jak na desktopu jen proto ze ten word a internet jim na notebooku jede stejne? *1* *1* *1* bud mam pc i na hrani a tak si nekupuju sitozni notebook (ono neni mobilni i5 jako desktopova i5 ikdyz to stejne oznaceni k tomu pocitu muze svadet), nebo mam kancelarskej smejd na excel a piskvorky pak, ale nebrecim, ze mi hry nejedou.....
  • ano kupujte PC hru za cenu konzolove *9*
  • 1+ presne! *11* *12* *16*
  • Mart9
    Podle mě byl Max Payne 3 ještě levnějš, protože za 6€ bych ho nekoupil, ale já ho před Vánoci koupil. Byl buď za 3€ nebo za 5€.
  • Vidíš, já zas nesnáším tu tlupu opic z PC master race, kteří také bezdůvodně nadávají na konzole...
  • To víš, pořád se cítí ublíženě, že to na jejich krabičky nevyšlo dřív...
  • Keyz
    To je protože aby jsi nemusel čudlík pro útok držet 5 sekund ale 3 sekundy. Proto si lidé kupují ty edice s bonusy do her.

Pak to vypadá jak to vypadá. Normal je easy a easy je pro opice. Hard je zase normal +xx% HP pro protivníky a to je návrh dnešní časté obtížnosti u velkých her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit