Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palver
    No jasně. Kupte si od nás dražší verzi a k tomu dostanete zadarmo jednu hru (kterou už stejně máte, pokud jste ji chtěli)... jó a návdavkem vám to nebude chodit bez permanentního připojení k internetu a nainstalujeme vám k tomu bloat-spyware. A to všechno s několika odklady jen rok po uvedení na trh. A možná s mizernou optimalizací (tradičně).

No nekupte to *3*

... a jestli se vám to nelíbí a nekoupíte, tak tím jen potvrdíte, jak je trh PC her mrtvý... *7*
  • Je daleko zábavnější si ve hře vydělávat sám. Nechápu ten trend, mít co nejvíc peněz hned na začátku. Navíc 1670 Kč je podle mě dost. Pamatuji si, že jsem kupoval GTA IV v první týden vydání v kamenném obchodě za 1250 Kč, nebo to bylo trochu později. Každopádně jsem neprohloupil. Hry zdarma jsou lákadlo, ale například Max Payne 3 byl teď ve slevě za 6 euro. Max Payne 2, GTA VC/SA apod. mi přijde už jen na doplnění do počtu. Navíc zkušenost z recenzí a názorů hráčů ještě před koupí je v tomto případě důležitá.
  • Hnisavec, tak za prvé hry vznikají na PC a ne na konzolích.Konzole je jen na hry a je dělaná aby to zvládlo pomalu už i 3 leté dítě.Už teď nové konzole strácejí výkon oproti PC.Když si chceš vychutnat grafiku a hrát nad 30 FPS, tak jedině na PC.Nemá naprosto nic proti konzolím, ale nesnáším lidi co nadávají na PC a to naprosto bezdůvodně a ještě tomu nerozumí.A prosím tě nechci nějak rejpat do národů, ale tohle je česká stránka, tak se nauč podle toho tady reagovat česky jinak si s těma kecama táhni na východ.
  • Jack1947
    Ještě vydrž chvíly... *4* snad to bude staát za to no. *7*
  • Chim
    Takový koncentrát hlouposti už jsem dlouho nečetl.
  • tak už to konečně vydejte,nemám co hrát *11*
  • del0
    To je irelevantní argument, protože:

1. Kvalita je většinou úměrná ceně, tudíž je nesmysl chtít po PC v ceně konzole lepší grafiku.
    2. Statistický průměr PC nemá vliv na fakt, že HW v PC je o roky napřed.
  • Predrazena predobjednavka na hru co vysla pred rokem a pul. U Rockstaru jsou docela ostri *1* *1*
  • Ty máš už fakt vnitřní problém, podle mě se ti musí i o PC hrách a hráčích zdát noční můry. Tvoje utkvělé vize o "pravdě" už spějí do schyzofrenického stádia psychycké poruchy, nebo jenom trpíš klasickou histerií kdo ví... každopádně mám spousty známých co primárně hrajou na PC. ale konzolím se nějak nebrání, tudíš tvé segmentování na PC a konzolovou komunitu je rovněž už na patologické urovni.
  • Prostě vypatlanec.. co příspěvek, to blbost. Ty už jsi dávno za hranou a dávno si měl dostat ban.
  • RazorProduction
    *15* na tom svém umaštěném topinkovači. hlaska za 10 *1*
  • Ale prosím tě, jak Rockstar zametá s PC hráčema ?
  • *přesvědčili

Ach ta gramatika
  • s tím pořádným PC opatrně - v diskusi u HW nároků třetího zaklínače jsme se přesvedčily kolik lidí
    (zdejší PC MasterRace) má ''pořádné PC'' :D
  • Najviac budu zhavit torrenty , taki ako ty, co uz predsa na konzolu zaplatili , tak mozu ukradnut PC verziu. Ak sa PC verzia multiplatformy odklada , je to kvoli zlodejom z konzol, co sa len trasu aby to hrali co najskor a ked nemaju kde ukradnut tak kupia na konzolu.
    Normalny PC hrac sa na GTA vykasle, nenecha predsa zo sebou zametat ako konzolisti co rok cakaju na heisty a FPS mod ani na ten oldgen nedostali a mozu kupovat znova za plnu palbu. Skvela podpora za tie miliony predanych kopii.
  • del0
    Když pominu fakt, pane rádoby erudovaný, že GTA má kořeny i na PC, tak ta tvoje "pořádná konzolová hra" se bude na PC líp hrát (30fps lol), vypadat o třídu líp a to nemluvím o možnostech modování. Vím, že ti to nehorázně trhá žíly, ale nemusíš si tady vylévat vztek jen proto, že nemáš na pořádné PC a musíš to hrát na tom svém umaštěném topinkovači.
  • Evil
    každý není zlodějská pokrytecká špína jako ty.
  • Neplac...o 2 mesiace mozes upiratit poriadnu konzolovu hru
  • Evil
    může už někdo toho slovenského retarda zabanovat? už je to nudné
  • aaa rádoby prorok *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit