Přejít na výpis diskuzí
Za včasnou předobjednávku PC verze GTA V nabízí Rockstar hru a herní měnu zdarma
16.1.2015 | Adam Homola
267 příspěvků
-
Ruste ruste piratte...GTA 6 osere PC uplne a to bude len fer a dobre...budete si drtit len tie rumunske indie srajdy exkluzivity
-
Stádní efekt vždyt se to i učí v teorích dějin reklamy... proto se mi reklama hnusný škoda nebo (spíše dobře) že vím co za sajrajt to je. *11*
-
Tak jestli tohle není nehorázná drzost, tak už nevím co?
-
No jelikož jsem rušil objednávku za 899 Kč krabicovku, tak určitě poběžím si koupit za 60 euro na jejich stránky a dostanu k tomu hru, kdy všechny už byly pod 5 euro.....Rockstar se trochu podělal...
-
Jak to stádo zde: https://www.youtube.com/watch?v=QcE5aDTszrY
Na vše jednohlasná odpověď. I když to je sebevětší blbost. -
Lidi jim po ohlášení "must NONSTOP online madafaka shit" začali rušit přeobjednávky, tak vymysleli takovou chujovinu ? No tak pánové stačí odstranit tu pos*anou DRM a je to...
-
Tohle je nádhera. Všechny ovce už si to předplatily na ten leden, oni to odložili a za vyšší cenu lákají na výhody další ovce.
-
To vis, delaji primarne pro konzolisty, je to videt...
-
Výborné, tedy prosíme předobjednejte si víte jak na tom jsme dostanete Hru! a penízky do vašeho GTAčka tedy jsme so pojistily kdyby náhodou to nešlapalo... necháte si zalepit pusu medem.
Že nebudete moct ani mluvit achjo...
Rockstaru a vlastně i Ubisoftu se promine... vždyt oni se zlepší. Kdyby ne tak mají zdarma dárek a nato češi slší a vlastně i hráči. *3* -
Jeho tlupa ráda kálet na hlavu.
-
Nechápu kdo může chtít dostat do začátku herní měnu a totálně si tak pokazit gameplay. U Sleeping Dogs jsem po nákupu DLC bundlu (ano měl jsem si přčíst popis) musel 90% DLC smazat, abych si hru nezkazil.
ehm: slovo zmr*dom je povolené a podela* ne? -
No ťuňťo ono to tak vždycky bývá, že hloupá masa mainstreamových lidí by tu hru upirátit prostě nezvládla a tak mají jedinou šanci si jí koupit. Ono Pepa "aka chci vědět jak dopadne další díl ordinace" holt zvládne tak maximálně zasunout disk do konzole. A protože je na světě blbců vždycky víc než těch chytrejch tak logicky víc koupěj. To ovšem neznamená, že warez na konzolích není. Jen ho ty prodeje "hloupejm" Pepíkům prostě přebijou. Obrazně řečeno dát ke konzoli klávesnici, tak bůví jak to dopadne.
A teď vážně. Jasně, že pirátění, žádnej um nevyžaduje. Jsi ale opravdu takový hlupák nebo si jen honíš ego diskuzích a lofase pod stolem? V Rockstaru zabírají většinu firmy charitativní kanceláře, které rok a půl orodovali za vydání na PC. Nakonec se lidem z vedení ustrnulo, vzpomněli si na své PC začátky a rozhodli se investovat kus zisku do PC konverze. Óóóóóóóó jak jsou velkodušní. Taková štědrost! -
a navíc přidá šikanu v podobě DRM, Social Clubu a další ojeby :)
-
Protože každý PC hráč po zkušenostech s tím, jak vypadalo GTA4 po vydání, si to rád předobjedná. Sure. Ne každý si nechává rád kálet na hlavu tak jako ty. *15*
-
Tohle je dneska celkem běžná praxe.....osobně nejsem proti nákýmu unikátnímu předmětu ve hře u předobjednávky či uber edicí ale ve většině případů to člověk dostane ve hře bez jakýkoliv námahy.
-
To víš, PC MASTER RACE, sme zvyknutí na seriozní jednání, až když R* pochopí, že s náma nemuže jednat jako s konzolistama, pak dojde k pokroku.
-
Rok a pol stare hry sa ani nemaju preco predavat dobre. Rovnako ako male konzolove predaje Diablo 3 vs PC, Witcher 2 na Xboxe.
A pri tej laske co venuje R* PC komunite...
Bohuzial ludia maju hrosiu kozu, zopar milionov preda ;-( -
Nebreč.
-
Jak říká Francis:
https://www.youtube.com/watch?v=C7zxKMSSM4U
"Please Stop Pre-Ordering your games."
Také tam přesně říká to co ty. Dnes dávají bonusy a díky tomu se nemusíš ve hře tolik snažit a vlastně to devalvuje tu obtížnost a narušuje průběh hry, tak jako to původně zamýšleli.... -
Jo, ale co jinýho v tom online dělat, než vydělávat peníze.... Já když jsem to sledoval, tak všechny ty mise a tak mě přišli o vydělávání peněz.
A závody co tam jsou, tak nevypadají, jako by peníze potřebovali.