Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle je snad všeobecně jasná pravda, kterou si každá opice uvědomuje. Ale hezky napsaná, to jo :)
  • Osobně nechápu tuhle grafické onanování sám vlastním pouze pc a u mě hlavně hraje prim: dobrý nápad,zábava a ovladatelnost.K čemu je hra když se nedá pořádně ovládat ( Resident Evil 4,Dead Space ) popřípadě je to úmorná nuda sestávající z triviálních úkolů ( Far Cry 2 ).Pokud má hra ale dobrý nápad klidně oželím chudší grafiku,jenže jsem trošku starší generace takže někdy od roku 2004 si nepamatuju hru která by měla vysloveně odpudivou grafiku.
  • kostejnesmrtelny
    Co dodat?
    Za sebe můžu říct, že se snažím každou hru, kterou dohraju, mít koupenou. Jde mi to celkem bez problému, protože 4 z 5 nainstalovanejch her letí po hodině / hodině a půl z disku. Crysis 2 byla jedna z nich. První díl ne.
  • Amen Vavra. Fuck-off retards.
  • KIMCID
    prachy zabijou vše
  • Dle mého názoru díky konzolím, nemusím každý půlrok kupovat novou grafickou kartu atd.
  • Výborný článek. Pod tohle se můžu podepsat, pane Vávro. Takhle to bohužel v branži zkrátka chodí, je to business.
  • Konzole PC scénu nezabíjí, to spíše natvrdlí vývojáři, kteří ze všech dělají dementy *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit