Přejít na výpis diskuzí
Zabíjejí konzole PC herní scénu, nebo jsou v tom nevinně?
4.4.2011 | Dan Vávra
708 příspěvků
-
Bože to je jeden velkej škvár tahle diskuze a celkově situace PC vs. Konzole. Dan moc dobře věděl proč článek napsal tak jak ho napsal ;-). PCčkáři kradou a diví se, že nemají co hrát a konzolistí se zas perou, která z těch drahých krabiček je lepší.
Pokud jsi takové prase, že kradeš (pirátíš) tak buď anonymní a nevylízej z rohu. To co tu čtu je na zblití. "Kradu abych si to vyzkoušel" - Nic si zkoušet nemusíš, hraní není tvá životní funkce.Od zkoušení jsou tu předváděčky, videa atd. Nemáš na to? nehraj. Kradeš? Tak drž hubu a krok.
Osobně nechápu jak můžou lidé narvat 20 tisíc do mašiny ale 900 za hru jim přijde jako blbí nápad. Smutné je, že 70% negativních komentářů na hry pochází z úst (klávesnic) pirátů.
A aby to nevyznělo konzoloidně, jsem PCčkář. To jen aby mě tu někdo nenazýval fanatikem. -
-
přesně tak!
-
Sorry, ale já si PC upgradoval, za peníze co jsem měl našetřené a pokud mám koupit hru, tak už si pořádně rozmyslím do ní dát dalších 1000Kč (peníze nerostou na stromech a někteří z nás je již nedostávají od rodičů!). Když hra za to nestojí tak ji kupovat nebudu, ale raději koupím něco jiného nebo si budu šetřit třeba peníze do budoucna na něco lepšího! :)
No a to hlavní - zkusit si hru člověk musí! Přeci enbudeš kupovat zajíce v pytli. Ano, vidíš recenze, videa fotky a další kraviny, ale není nad to si to zkusit sám a občas se může dost dobře stát, že hra může mít super hodnocení, ale ve skutečnosti to bude totální volovina. Já rozhodně nejsem z těch co každému všechno hned věří a z videí si taky nemůžete být moc jistí! :) -
Rád bych věděl, jak kupuješ boty. Taky vezmeš první bez zkoušení podle obalu? Dobře Ti tak, i Tvým nohám. Protože nošení bot přece taky není "životní funkcí"... tak prostě můžeš chotit bos, ne? *7*
-
-
Jdu do obchodu a boty vyzkouším :-). Opravdu se chcete bránit tím, že hru kradete na zkoušku ? :-D Na internetu je dnes mediální boj o čtenáře a každý server se může přetrhnout aby si své získal. Takže o hře před koupí můžu: číst naprosto vše (od rozebrání herních mechanismů až po fungování jádra enginu), podívat se na videa přímo ze hry. Každou větší hru provázejí předváděčky, prezentace, demo. U bot můžu jen jít do obchodu a vybrat si, u hry máš neuvěřitelně širokou škálu možností.
-
-
"Opravdu se chcete bránit tím, že hru kradete na zkoušku? :-D"
Bránit snad ani ne, páč není vůči čemu, ale jo, v zásadě přesně tak to je. Viz můj komentář na začátku diskuze...
Vůbec nechápu, proč se s tebou vůbec zatěžuju; tuhle diskuzi nelze uzavřít bez jednoznačnýho důkazu o tom, že jsi nikdy nic nezpirátil, což dokázat nejde i kdyby to tak bylo. V takovým případě bys opravdu měl jistý právo na svůj názor, ale i tak by sis za tu formu zasloužil pár výchovnejch...
-
-
-
Drž pysk, junáku. Zkoušet si nic nemusím, ale můžu (zaplaťpámbu!), chci a budu. Kdyby nebylo pirátství, nebyla by už žádná(!!) PC herní scéna protože jen málokdo si může dovolit vyhazovat peníze naslepo, když 4 z 5 her jsou nehratelný braky. Což jsou.
A že mě máš za zloděje? Och bože, co já jen budu dělat?? *1* *1* -
-
No to jsi mi to nandal :-) Jen se projevila tvá ubohost. Je to nelegální to je celé.
-
-
Ohodnotit piratsku komunitu skupinou prasat je dosť silny argument.
Ked maš takyto postoj k ludom tak v reale musiš byť "charakter". :) -
-
Jsem naprosto klidný člověk a piráti jsou mi ukradení :-) Řekl bych, že i jako člověk jsem pohodář. Já hodnotím ty piráty, kteří hru ukradnou -> Zapnou prohlížeč ->Beží na herníweb -> a "fujky, fujky, hra je hnuj, ještě že jsem jí ukradl." - Tohle chování je podlě mě jak ty říkáš "Charakter"
-
-
-
-