Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co má tenhle článek ku..a znamenat?
    Vůbec teď nechci polemizovat o tom jak se ovlivňují PC a konzolová scéna - nic jiného tento článek nedělá pouze polemizuje a spekuluje. Takovýhle bláboly ale seriózní "novináři" nepíšou. Celej tenhle článek by pan Vávra měl dát tam, kam patří - do diskuze k jeho recenzi na Crysis 2, kde na něj zarytí PCčkáři plivali. Je to zkrátka jen pokračování flamu, který začal tam, pouze vydaný jako článek.

Pokud má jeden z hlavních recenzentů na tomto webu psát takovýhle bullshity, tak stejně jak jsem to tu kvůli panu Vávrovi začal navštěvovat (jen a jenom díky jeho recenzi na F:NV), tak to tu stejně tak kvůli němu a takovýmhle článkům navštěvovat přestanu.

P.S. Pročetl jsem značnou část příspěvků (ale je tu toho prostě moc) a neviděl jsem, že by se někdo pozastavil nad tím, že takovýhle věci by si pan Vávra měl řešit v diskuzi, když to má zapotřebí, ne je dávat na odiv všem. Proto tento příspěvek (že se tu na to vyse.u píšu v návalu emocí, že to připomíná zprávy na Nově či snad ještě hůř - nemusí vás to zajímat, mám na to ale samozřejmě právo).
  • me se libi jak tu zaslepeni picari melou neco o jednoduchosti konz. her.. to je tim ze zadnou poradnou nehrali.. :)
    • Aspon uz tu vime.. kvuli kterejm sracum jsou ty hry ted takovy, jaky jsou!!!
    • No ono je možné že si prostě noob. A nám profíkům to příde jednoduché. *1*
    • Spis Ty si sedni nekdy k PC a muzes zacit hrou jak nastartovat PC.. Myslim, ze Ti to par let zabare :D ( Ne konzolisti... vtipek .. to jen pro tohodle vocaska .)
      • pc pouzivam prevazne na uzitecnejsi veci nez je hrani konzolovych portu.. :)
        • Ja vim no.. na vyhoneni si ptaka na gay seznamce .)
          • jj to je rozhodne prijemnejsi.. :D
    • Paulcz
      To, že hraješ FPS na gamepadu neznamená, že je těžká. Jen má debilní ovládání.. :)
      • nikdo tu nemluvi o fps ty kokot, fps jsou jednoduchy hricky pro deti..
  • Pozor! Dobré k zamyšlení...
    souhlas, že pirátství je problém...PC platforma se dostala do začarovaného kruhu. Vývojáři nechtějí dělat hry pro piráty a PCčkáři si nechtějí kupovat "debilní porty". Ale konzole, že jsou v tom nevinně? Haha kdepak, konzole to způsobily! Jsou tu jen od toho, aby z herní branže udělaly business (a to se jim taky povedlo) a teď nám berou ještě tu "lepší platformu" svými exclusive hrami...Sony a MS cpou milióny do reklamy na konzole, Playstation se objevuje prakticky v každé druhé a půlté soutěži, proč? Protože když budou lidi na konzolích, tak jim budou sypat peníze za všechno, co má barevné plakáty!!! Na tento systém jim kašlu a upřímně čekám na další generaci, která by byla aspoň hodna zvažování o koupi...do té doby ať si optimalizují jak chtějí, stejně jim to pořádně nedoceníme ani my programátoři...
    ...a vzhledem k tomu, kolik her jsem od začátku roku koupil, si mohu tento názor dovolit vyslovit z plné klávesnice a čistým svědomím...
    • Konzole za to nemuzou.Je to jen kus HW.Muzou za to lidi,kteri na konzolich hrajou a jsou ochotni za takove hry platit *3*.
  • Perfektní článek v mnohém s panem Vávrou máme stejné názory...
  • Upřímně. Z článku čiší náklonost ke konzolím a není to zcela objektivní, ale v mnoha věcech co je tu psáno, musím dát za pravdu. Ale s tím, že na PC je to s prodejem horší, tak s tím ne tak úplně souhlasím.
    Většina lidí co znám kolikrát hru stahují, to ano, ale často pouze kvůli tomu aby si zkusili single-player a ohodnotili titul. Jenomže pokud je hra opravdu dobrá a nabízí mnoho věcí v multiplayeru a nějaké ty bonusy, tak si ji člověk koupí.
    Já osobně teď plánuji koupit Heroes VI, Battlefield 3, Guild Wars 2 i Diablo 3 v tomto roce. A proč? Protože jsem hrál díly minulé. Protože hry vypadají velmi dobře. Protože nabízí dost možností a novinek. A to hlavní - podle mě, budou mít skvělý multiplayer, který si bez zakoupení nezahrajete - asi tak! :)
    Zkrátka, kvalitní tituly si lidé koupí i ve velkém, na PC - jen to musí být opravdu dobrá hra. :) Her vyjde za rok spousta (100 je nejspíš i málo :D). A člověk si nemůže všechny koupit, některé jsou i příšerné a nestojí ani za to - prostě si musí šetřit na to co bude stát za to. No a taky každý má jiný vkus na hry ...
    Ovšem nemám nic proti konzolím ani mě nevadí, že hry nevyžadují super mašiny. Mám sice nový stroj, ale nepotřebuji aby za rok či dva už nestíhal. Takhle to myslim vyhovuje i mnoha dalším, protože si zahrajeme i to co přijde a bez starostí! :)
    • Jo a ještě něco. Pokud jde o Crysis 2, tak hrál jsem multiplayer v demu (už z dema se dalo lecos vyčíst a bylo jasné co a jak) a mě třeba moc multiplayer neoslovil. Tudíž proč bych hru kupoval? Pro hráče na PC nenabízí Crysis 2 to co by měl, už kvůli tomu zjednodušení a konzolovým prvkům.
  • Presne taaaak vsechny konzole do LISU a postaveni dalsi trestat zakonem odneti svobody na 10let!!! *1* *5* kvuli konzolim MRVI jednu hru zadruhou
  • Vysvětlení proč se na PC pirátí více je prosté.
    Konzolista si hru pro svou konzoli na PC stáhne, na PC ji i vypálí a na konzoli ji pouze používá.
    Tím se větší míra daného pirátství přenáší na PC.
    *1*
    Tak. Pokud chcete ještě vysvětlit nějakou krávovinu (nebo Vávrovinu), dejte vědět.
    • Lol, jak tohle nekoho vubec muze napadnout...
      *12*
    • aha, takže chceš říct, že když stáhnu hru na platformu xbox, tak se to přičte na platformu PC? Nepřipadá ti to trochu, divné? *3*
  • *Crysis 2
  • To psalo nějaký děcko z 6-tý třídy ne. To je dobrej šit. Asi dostalo konzoli pod stromek bo co. *5*
    • Ryba9
      Nepoužívá se náhodou bo jako protože? Nejsem znalec moravských nářečí, a tak bych se rád přiučil
      • až na to že dan vávra sa podielal na produkcii mafie ... takže by si to mal prijať skôr ako fakt...
  • nerekl bych ze zabijeji ale znacne zpomaluji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit