Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
mág vypadá jak žena, chvíli sem si myslel že je to ženský charakter:(
-
Takže podruhé:
Animace jsou pořád hrůza. Zvlášť ten hubený druh zombice, když dostane ránu. Jak kdyby byla z gumy.
Automatické sbírání orbů mi přijde jako naprostá demence.
Když nějaká zrůdička začne útok (resp. animaci útoku) hned u mě, tak mě trefí, i když v době "dopadu" stojím pár metrů opodál.
Hláška o volném slotu equipu objevující se snad každé tři minuty je dost otravná.
Dostupnost všech skillů a zároveň limitování jejich kombinací - ble. (a navíc věta "choose a new skill" hahaha)
Deset vteřin v singlu čekat na změnu charu...no kde to jsme?
Popisky skillů jsou celkem na nic. Heal kolik? Damage kolik? Pff.
Na duhou stranu je semtam hezky zničitelné prostředí a mág vypadá jako frajer ^^ -
tak jsem to spustil, musim rict ze ty roky práce jsou na hre opravdu videt, je videt ze se pohrály s každým detailem, grafika parádní, atmosfera tam je taky.
Bohužel hratelnost je klasicky diablovská, t. j. primitivní na urovni solitairu ve windows. Hrozne rád bych si zahral nejake poradne izometricke rpg, ktere by bylo tak dotahnute do detailu jako tohle. Bohužel tam by se jim investice nevratila, protože je videt co chteji masy = primitivní rubačku. -
jsem hardcore fanousek diabla a za fail to rozhodne nepovazuju
-
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/3781468252?page=1 _____ uz to faka..
-
Po zahrati bety musim rict ;) ze se dramaticky vytratila atmosfera a vypada to na poradny fail (myslim predevsim u jejich hardcore fanousku).
-
Opravdu? Ja teda za čarodku měl ve dvojce na začátku neustále nedostatek many a chlastal jsem lahvičky jak oživot jak HP tak MP, kolikrát sem bosse musel dávat na vícekrát s přestávkama. Nehledě na to že hůl byla meelee weapon.
Tady se prozměnu útočí jenom skillama aby to bylo *COOL* které nestojí prakticky nic, za čarodku se dá celá beta projít s druhým primary skillem, bez použití jediné lahvičky. A téměř i bez změny oblečení (pokud se nahradí skillem na nesmrtelnost). Arcane power?
Souboj se závěřečným bossem byl děsně adrenalinovej, praštil mě za půl mého HP, spawnul skeletony, já je dvouma klikama zabil, a kolem me 4 instantní léčítka, jedno vemu, a dál je to jasné... -
Ono celá normal obtížnost byla jednoduchá, až na hlavní bosse v aktech. Sám blizzard řekl že normal obtížnost je jen na projití příběhu a že hra začíná až od obtížnosti nightmare... :)
-
fakt super jsem si zahrál *11* *11*
-
Tak to si zabil *1* Diablo error 37
-
Co tě přivedlo k tomu, že se připojí ještě víc lidí? Naopak teď hraje třeba 95% těch, co budou hrát při releasu + hafo těch, co si zkoušej betu aniž by hráli při releasu.
-
Tak, co? Jaké máte skóre ve hře jménem error 37? :)))
-
Tak to je bomba, EU/AS servery se nahodí při releasu, kdy se připojí ještě mnohem mnohem více lidí než teď a vše bude parádně fungovat. Lol. Pěkný stress test. Takový hodně US zaměřený...
-
To je jedno. METALPIVO dělá v Blizzardu a ví moc dobře jak BĚŽNĚ funguje beta/stress test. Prostě tak, že ten produkt nemůžeš otestovat. Sakra, kde já sem tento systém viděl. Už si nevzpomínám, sem hloupý. :)
-
Myslím, že ta quote od bizisko to vystihjuje. A já hlupák si myslel, že si zahraju, když je teda ta beta open..
-
Ale aby som nebol zly, tak tam maju aj toto:
Beginning this Friday everyone is invited to log in and help us put the game and servers through their paces in this three day stress test as we march toward the game's release on May 15. *2* -
... čekám, kdy tu někdo hodí odkaz na Path of Exile a jeho příšerný skilly tree, který má asi 1000 rádobyskillů (praticky téměř všechno pasivy), do kterého se dají naklikat stovky bodíků a kde se opakují NĚKOLIKRÁT skilly typu "+3 Dexterity" nebo "+5% damage". Je to tak jako tak typický skill tree typu D2 s minimem skutečně odlišných schopností, které se furt opakují a jen se sčítají. Prostě mess jak prase, který je určený jen k tomu, aby si rádobyHChráči několik měsíců v tomhle guláši lámali zuby nad tím, co kam nasypat, než se přijde na těch trapných 1-2% použitelných možností. Tohle mi imho přijde jako prasárna, hraní na notu těch hráčů, zaseklých myšlením (co se týče inovace skill systému) v roce 2000 u D2.
-
From Friday, April 20 at 21:01 CEST, until Monday, April 23 at 19:00 CEST you'll be able to log in, team up with friends, and play each of the five heroic classes to level 13 as you fight to save the world from the impending demonic invasion. *1*
-
Pochop, že teď hrajou na US serverech lidi z celýho světa a po releasu budou servery rozdělený na EU, US, Asia.. A i kdyby rozšíření serverů takovej problém neni - stress testy se úplně běžně dělaj měsíc před releasem a o prachy na ty servery bych se u blizzardu nebál.
-
To je ale SUPER open beta. Ja sa tak krasne bavim. Nic lepsie som zatial nehral fakt super.
A teraz vazne este som tu hru ani nevidel. Fakt obdibujem ludi ktorym sa podarilo pripojit uz mam crtl+v totalne znicene a to som si chystal skor nahradnu mys. Velka skoda ze to Blizzard vobec nezvladol *7*