Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Lebo cleave s explosion runou ti vydrží určite celú hru a nič iné ani nebudeš musieť používať. Alebo je dobrý len preto, lebo monštrá sú tak 2-3 úrovne pod tebou a tá explózia ich zabíja naraz.
Každý class má nejakých 120 skillov, ty si vyskúšal možno štrvtinu z nich (všetky nízky level), ale už vieš, že nemusíš používať nič iné ako cleave. *15* -
no super, takze ted mam barbara s cleavem a nemusim pouzit vubec nic jineho...v d2, jsem si ten oblibeny skill mohl tunit s kazdym lvlem a citil jsem ze se zlepsuju, tedka mi hra 1x za X lvlu dovoli milostive priradit runu, nebo vzit skill, ktery stejne dal nepouzivam...to je opravdu velke vylepseni
-
A proč se na stránkách battle.net s těma samejma přihlašovacíma údajema normálně přihlásim?Všechno píšu dobře,zkoušel jsem to snad 100 x...nevim v čem je chyba...
-
Ted jsi mi to nandal. :-D
-
jasne ze nebyl, jedine co se dalo nastavit players na 7 nebo kolik a pak to samozrejme tezsi bylo, ale na players 1 to padalo taky vsechno na 1 ranu
-
mas spatne prihlasovaci udaje
-
:D Pro ty, kteri stale breci na lehkou obtiznosti bety a o tom, ze prvni act v D2 byl vyrazne tezsi nez ten v D3
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iR5VQ9ci5Vo#t
Kouknete se na 42:23 -
Jedničku jsem kdysi dohrál , za všechny chary , dvojku jsem vypustil , protože se mi nelíbila grafika , a tohle asi dohraju taky , těch pár desítek minut , co mi beta dovolila , stačilo na to , abych si pořídil full verzi...... A když už nic , tak to bude aspoň dobrá odreagovačka , hra na vypuštění páry , když vás někdo nasere .... *16*
-
Neporadí mi teda někdo proč mi to pořád píše tu chybu se špatnejma přihlašovacíma údajema?Zkoušel jsem to celou noc a nic... *13*
-
1000
-
Pod prispevkem, kterej upozornuje na nesmyslnost rikani o bete, ze je jednoducha, se objevi prispevek o tom, ze beta je jednoducha. *fp*
-
Chlap sorcerer = jasný homoš. *15*
Btw to fakt dakomu chýba dajaký pošahaný skill tree s kvantom nezmyselných skillov, ktoré nikdy nepoužije a sú tam len ako prerekvizita pre nejaký uber lvl30 skill? Imo masívne zlepšenie oproti d2. Primyslite si bonusy zato, že neustále nedávate respec a máte poriadny build. Len s tým rozdielom, že je hrateľný od samého začiatku bez otravného tweakovania, chodenia s nerozdelenými skillpointami a hľadania kadejakých steals mana a steals life itemov.
A tie útoky príšeriek jednoducho tak v diable fungujú - bolo to tak aj v dvojke aj v jednotke. -
Tak jsem tu betu dohrál za wizarda a teda přes určité obavy je to z mého pohledu naprostá pecka... už dlouho mě něco takhle nechytlo od začátku, jako bych se vrátil o deset let zpátky. Je to super rubačka, všechno co jsem si přál, tam je, mě osobně navíc sedí i to prostředí, prostě se mi to líbí. možná nejsem tak náročný hráč jako ostatní, ale mě to prostě dostalo. Podle mě to je tak, že kdo si to chce užít, užije si to, kdo na to chce nadávat, bude nadávat.. naštěstí patřím do té první kategorie. Nebyl jsem si jistý, zda do toho jít, ale teď už je to ložené. Jdu do toho :)
-
Na začátku jsem jasně uvedl "Asi před hodinou jsem tu betu dohrál" a dál už se odkazuju pouze slovem "hra". Nic jiného, než beta venku není, tak co jsem asi tak dohrál? A hlavně - betaverzi nepovažuješ za hru? Ale samo sebou, že to je hra, stejně jako alfaverze je hra, beta je hra, plná verze je hra. To jenom Ty zaměňuješ pojmy "hra" a "plná hra".
-
to už by ale pak nebylo Diablo... Fanoušek série chce aby to byla rubačka. Pořádné izometrické RPG je pak Baldurs Gate.
-
Já nejsem hardcore fanoušek Diabla, ač jsem kdysi užil s přáteli mnoho desítek hodin společného paření po síti v Diablu 2 ... a za mě - vypadá hodně podobně, jen ověnčené pár novinkami a technologickými finesami. Osobně jsem zatím spokojen a hodlám si D3 koupit. Betu jsem pravda zatím neměl čas projít, hrál jsem asi jen hodinu. Co mi trochu chybělo je postava Paladina. Mám rád melee + těžkou zbroj, ale to je drobnost ... třeba v datadisku.
-
Však se shodneme, jen jsem říkal, že jsem zatím neměl možnost volby skillu - musel jsem ZATÍM vzít to co se mi otevřelo. Tenhle systéme je variabilnější, ale nemyslím si, že by v D2 byl nějak iluzorní... a co se týká rozdělování bodů myslel jsem samozřejmě pokročilejší RPG hry, které zmiňuješ. Možná jsem zapomněl dodat, že pro mě je možnost rozdělování bodů a možnost sbírání co největšího počtu věcí tím co mě u H&S drží, takže proto ty smíšené pocity, např. hrál jsem akční RPG Mass Effect (ty hry teď nesrovnávám), spíše je to teda akce s prvky RPG, a přes skvělé universum, vedení rozhovorů mě to přestalo bavit díky tomu rpg systému, o dvojce, kde došlo k dalšímu zjendodušení ani nemluvě. U diabla to nepotřebuju, tam mě to bude bavit pokud mě bude motivovat něco jiného a bude to hlavně odreagovací řežba :) Jsem ze staré školy a je jasné, že to co dnes produkuje herní průmysl se mi nebude z většiny líbit, u Diabla si myslím museli volit kompromisy, ale na druhou stranu v takové míře, aby nepoškodili značku. Někteří to pak ho svrhnou do samotného pekla, a pokud sám utrácíš svoji energii na diskuzi, myslím, že je to zbytečné
-
skusal som sa prihlasit ako fuck@yourself.net s heslom ******** a aj tak error 37 - server is busy. V podstate ani neverim ze nejaka open beta existuje... *7*
-
Já spíš myslel ten ksicht na obrázku během dialogů, správný povýšený uhlazenec. Podle toho modelu se stěží dá poznat co je vůbec za rasu.
-
Your login information was incorrect.Please try again.(Error 315300)___Tohle mi to pořád píše...všechny údaje jsou shodný se založenym účtem na battle.net i se tam pod nima přihlásim...Neví někdo co by mohlo bejt špatně?