Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
stejně nejde
-
Zvlastni .. Me to za Witch Doctora prislo uplnen jevic nahovno .. To jsem zkousel vsem krom wizzarda .. Nejvic se chyta Barbar a Demon Hunter jako tretiho bych dal monka ale taky zalezi na gearu no ..
-
ikdyz je to Beta tak jsme narazili pouze na jedine zabugovane misto
-
Tak sme to s kamosem projeli(monk+wh)a luxusne si to uzili.Jede to v pohode i na starsich compech,cele se to krasne hybe a pekne vypada+ super hudba a zvuk.Fakt se mi to libilo a realne uvazuji o koupi
-
treba čitat
prepni si na server AMERICA -
Kedže mám už 2 týždne zaplatenu zalohu na Originalku bol som velmo zvedavy čo ma čaká a nemie. Pouspešnej innštalácii a par hodinách hrania som musel hru rýchlo odinštalovat... treba pisať diplomovku a toto je čistá navikovka :)
-
...jak ho zabijes tak se ti pres celou obrazovku napise takovy obrovsky napis, ze jsi dohral betu d3
-
ano
-
tý jo,teďka mě tak napadá.. Smažou se postavy po vydání D3?
-
Snažim se nalogovat do hry a bez úspechu...Error 3006, nevíte někdo čím to je?
-
No ja to mam naopak, bral sem D3 jako mustbuy a kdyz sem dohral betu za sorcku tak me absolutne nelakalo zkouset dalsi postavy, ani plnou hru. Pockam na recenze, prece jenom to nebudu odsuzovat po kousku bety, ale urcite si to neporidim v predprodeji.
-
players 8 a hura do secret cow level ;-)
-
all right takze ja sa s tym *ebem od vcera a pritom to je vlastne technicka chyba. Takze pre Win XP:
1. prihlasit sa ako administrator
2. zmenit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Explorer\User Shell Folders\Common AppData data aplikcí na data aplikaci
3. potom start -> spustit -> %allusersprofile% -> enter a zlozku Data aplikací premenovat
na Data aplikaci (pozor je schovana, treba dat zobrazit)
4. zo zlozky Skidrow skop.... ehm sorry to sem nepatri *2*
5. if you like the game, buy it and support the company
po tomto som sa ja dostal do hry. Momentalne ju ale quitnem a idem s kamosmi na pivo. Dufam ze ked sa vratim tak sa hadam pripojim.... -
Tak běž na Titan Quest forum D3 flamere...
-
Tohle je jeden z nejdulezitejsich postu z tech 1000 sr*cek co se tu objevily.
-
Konečně !!!Stáhnul jsem EU verzi,přžepsal Data aplikací na Data aplikaci a všechno šlape...teda skoro...shodili server,ale už sem se aspoň přihlásil.... *5*
-
Sakra, ale myslel jsem si to :). No aspon je cas si vyzkoušet další postavy. Kdyby to ale sakra tak nelagovalo :) (vím beta, ale stejně mě to štve :D).
-
Twinking jsem nevěděl co je a ten mě nezajímá, navíc tu o něm nikdo nemluvil. Pokud tohle lidi dělají a pak si stěžuji, jsou to prostě idioti, no.
Se svojí negenerockou assassinkou jsem si ten hell prošel, s negenerickým necrem v MP taky. Barbar ani paladin me nikdy nelákali.
No jo, moje smůla to je, budu muset počkat na Grim Dawn nebo zůstat u D2/TQ. To přežiju ^^ -
skillpointy tú síce nie sú, ale ľudia by si mali uvedomiť, že sila skillu závisí od dmg zbrane *3*
-
len by som dodal, že Skeleton King nie je zaverečný boss actu, v podstate je to iba miniboss