Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejlepší bude netrolovat
  • Tjn, nehrál to tak dlouho, aby zmagořel a pak nostalgicky plival na D3, že nesbíráš zlato klikáním apod voloviny...
  • D1 sem nedohral, priznam se ze po 12313245646 patře mě to prestalo bavit :-D a D2 sem dohrál 2x :-)
  • tos predchozi dily hral asi malo ;-)
  • Naproto bezkonkurenční pecka, nejlepší díl serie, a letso number one, i tohoto století zatím, ja hraju betu už pár týdnu a jedu furt dokola a dokola, tenhle kousek bety je pro mě lepší jak celá 1 a 2 :-D
  • Betu jsem si strasne prikliknul a i kdyz je to v nekterych vecech zjezdonusene o proti D2 (casem si clovek zvykne), tak je to po letech strasne klikatelna vec (uzasna navykova hratelnost). Navic po ochutnani bety za vsechny postavy se nemuzu dockat jeste vice patnacteho. Komu se to nelibi, necht uzdicku mi polibi a at mi zavidi jak si strasne a spokojene klikam:)
  • Jako fanoušek Diabla musím říct, že osobně jsem s hrou spokojen a nadšen. Grafika je pěkná, dobře se na to kouká a parádně by se hodila na Baldur's Gate 3 :) Že se mi goldy sbírají sami, když přes ně projdu, je jenom plus - nezdržuje to a můžu nechat ležet šedivky na zemi. Že nejsou svitky je fajn. Jsou zbytečný a funguje to i bez nich. Jak se nemůže někomu líbit systém lahviček nepochopím. To že nemůžu chlastat jak chci (CD 30s.) dělá hru těžší. A co se týče obtížnosti hry, je nesmysl to hodnotit po 13 levelech na normal. Kolikrát jste chcípli cestou k Andariel v D2? Co mi trošku vadí je systém vybírání skillů, ale nakonec to stejně vyjde na stejno. Za mě mají kluci z Blizzardu palec nahoru a už se nemůžu dočkat pořádný řežby, o které to hlavně je ...
  • Trol.diskuzni
    Je pravda, co píše uživatel cechi? Se sbíráním mincí, teleporty, identifikací, vývojovým stromem, lahvičkami atd.?

Jestli ano - tak se na mne, přátelé, nezlobte, ale tohle by si po D1/D2 mohl dobrovolně koupit jen nějaký za*raný tchůrák z emeriky... Se sérií Diablo jsem definitivně skončil, jsou to nehorázná hov*da, kr*téni jedni aktivižnovský bolševický zk*rvení!
  • Pořád se mi to nechce rozjet error 315300 vůbec nevím co stym budu dělat poradit někdo?
  • jooo nejlepsi bude az se to bude hrat samo
  • ...protože kliknout na zlato je lepší gameplay, než implementace property +globe/gold pickup radius na itemech.... *1*
  • Ale vždyť ty máš možnost volby. Volbu kombinace 6 aktivů a 3 pasivů ze 150 = mraky možných buildů, stylů hraní. Nebo ti přijde výběr/spamování 2-3 skillů (do kterých sis samozřejmě napumpoval 20 bodů) a následně celé hraní od znova (protože si chceš vyzkoušet jiné 2 skilly, o kterých později zjijstíš, že jsou k prdu) jako lepší možnost volby?
  • Ad hominem. Tecka.
  • "tohle neni pokus o flame"

Chlape, ještě, že si to napsal. Já už myslel že je. *7*
  • "Rybka na tohle téma napsal krásnou úvahu - originální složitou mapu a mechanismy osekávají"...'

Tenhle citát na D3 nanašroubuješ, protože výraz "originální složitá mapa" a Diablo 2 dohromady opravdu nejde. Mám dojem, jako kdyby tady dost lidí nikdy nehrálo Diablo 2. A nebo ho hrálo až nezdravě moc....

Fakta:
    Diablo 3 má mnohem promakanější layout map než Diablo 2..
    Diablo 3 má mnohem promakanější mechaniku hry než Diablo 2.

/thread
    /trolls
  • Tjn, nostalgie je mocná věc...
  • jinak system klient server, nevidim v tom zadnej problem...uz mi to padlo pri hre, chyba serveru, ale veci a vsechno zustalo tak jak to bylo, takze na pohodu podle me, o to prece de...to ze bude muset clovek jit nakou lokaci znova, to dela zamerne aniz by mu to padalo...susi
  • nvm, ty dungy se jim ale povedly, sou dlouhy, nekolikapatrovy, nepride mi ze by byli nak zjednoduseny...
  • prej vyzva, strach, studenej pot, 150 tep atd. ...asi pred mesicem sem hral dably na gauci v leze na laptopu a druhou rukou korl jointa...lahvicky pil mysi a skily prepinal scrollwheelem...jestli ti vadi to sbirani penez, tak di za chocholouskem...jak psal ten typ neni ti pomoci
  • ale tak porty byly i ve dvojce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší