Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted to ma hodne, protoze tu postujou jak hateri tak fanousci. Az hra vyjde, tak tu budou jen hateri.
  • Prepnul sis v menu nastaveni region na US?
  • No jde Vám někomu se lognout? Pořád mi to hází error 3003 :(
  • Takhle, asi jsem to blbě popsal. Ty tu abilitu uvidíš na action baru. Jsi totiž pořád omezen šesti sloty, které všechny vidíš na action baru (biť mě tu za to ukamenujou, ale má to částečnou podobnost s Guild Wars...máš přístupné všechny odemčené skilly, ale jenom šest z nich si můžeš vzít do bitvy). Je ale na Tobě jaké skilly si tam dáš. Ty názvy si nepamatuji, ale všude jsi měl šest kategorií skillů. A na tobě je, zda si všech šest slotů na skilly zabereš jenom těmi z první a druhé kategorie. A to s tím Magic findem Blizzard zkouší právě kvůli tomu aby podporovali hraní s jednou skill sestavou... Vlastně si nepřejí aby jsi to pořád měnil za běhu...A upřímně bych byl raději kdyby možnost změny skillů omezili jenom na návštěvu města...
  • To pise nekdo kdo podle avataru hraje takovou sra**u jako je skyrim :-p
  • teto možnosti jsem si nevšiml, stejne je tam ale ten 10 sec cd jak se psalo výše a navíc si neumim predstavit mit nabindovanou nejakou abilitu na nejake klavese a nevidet to na action baru. Možna to nejak v plne hre vyladí, treba bude vetsi action bar, nebo daji možnost prepinat rychle a nemuset lezt pri tom do menu, napr. nejaky preddefinovany buildy
  • Ne Insane, ale Inferno... Jinak ale máš samozřejmě pravdu. Ti co si stěžují na obtížnost buď nikdy D2 nehráli, anebo si už nepamatují jak obtížný normal byl. Ta hra takhle fungovala i předtím... Samořejmě pokud bude i Hell obtížnost velmi jednoduchý, tak pak můžou něco říkat, ale zatím doufám, že se tak nestane :)
  • Zase když jsem si uvědomil, že tohle jde, tak mi došlo, že si ten build doopravdy můžeš poskládat jak chceš...Záleží jen na Tobě (a pak samozřejmě na tom, aby jsi tam měl alespoň nějakej skill co jim dělá škodu :), takže mi ta omezení na šest skillů ani nevadila. Sám jsem si chtěl zkombinovat více skillů ze stejné 'třídy', a strašně mně potěšilo, že to jde.
    Jinak, až (pokud) se dostaneš na lvl 60, tak by se měla aktivovat nějaká speciální funkce, která ti bude zvyšovat magic find, čím více jsi zabil 'mini-bosíků' a čím déle hraješ s jednou skill sestavou. Je to prý kvůli tomu aby se nepořádali nájezdy na hlavního bosse (třeba Baala v dvojce), ale aby lidé hráli na více území. Hlavní záporák má zvýšenou šanci na nějakou unikátku jen když ho zabije poprvé. Poté to klesne na úroveň nějakého řádové championa co potkáš v kdejaké kobce. No a právě ten buff, co budeš získávat zabíjením championů pomůže k tomu aby z něj zase byla veliká šance, že vypadně něco dobrého. Pokud vylezeš ze hry, či změníš nějakej skill, tak ti zase klesne na nulu...
    Nikdo neví, jak to bude fungovat, ale zní to zajímavě a určitě to budou průběžně upravovat...
  • Skilly může používat jaké chceš. Jenom je to nešikovně schované v menu. Pokud si zaškrtneš 'elective mode', tak si můžeš nastavit jakýkoliv skill na jakoukoliv klávesu...Tzn, můžeš mít i foukačku i pavouky najednou. Ale uznávám, že je to takový nešikovný...tahle část byla pro mě osobně jedna z těch, co bych raději viděl trochu jinak...
  • když ma tohle vic jak 1000 prispevku tak diskuze k plne hre bude asi nejdiskutovanejší článek na tiscali, v pohode to tech 3000 prekona, co je asi max zatim
  • vyladena vec pro 3dvision, doporucuju.
  • navic na 60 levelu zacne hrac dostavat bonus k nalezeni magickych predmetu, ktere roste s poctem zabitych specialnich priser a po jakekoli vymene skillu se tento bonus vrati na nulu.
  • treba original s tim monkem si ja radsi necham jako active skill hned tu prvni moznost, ozelim ty druhy granaty ktery davaj AoE efekt, ale sou pomalejsi, radsi budu rychle lozit na jeden target a kdyz prede mnou bude utikat tak se k nemu automaticky portuje, jak zacne lozit mrdnu blind a muzu zmizet...takovej barb co nema kopi, tomu treba utecu, co ho ma a neuhnu sem down...uplne detskej priklad ale vystihuje moji pointu
  • ve finale tam podle me bude tech buildu i vic, ale tezko soudit z pohledu postav na 13 lvl...
  • "jo bude, ale ten co ma foukacku 5x klikne a bude z nej WD na zaby"...a to te sere jo?to ze na 52.lvl zjistis ze sis rozjel postavu na koko* a musit to jet vsechno zbytecne znova(D2), to je podle tebe spravna cesta?ja sem rad ze mi usetri cas, aniz by mi ukradli neco z hratelnosti, ten cas kterej bych musel venovat replayi muzu stravit treba v PvP, nebo jakkoliv jinak...
    "je to ale mensi pocet ruznych zamereni."...totalni nesmysl...v d2 nebylo nekonecne mnoho buildu, od kazdy postavy jich bylo proste jen par, v prumeru tak 5, to sami bude i tady...jen v tom demu sis mohl s postavou co mela 13lvl udelat par buildu a tech skillu je tam dost...mas 4x activni picoviny a pak passive a to se da nakombinovat krasne, jak to komu bude vyhovovat a samozrejme jak co bude na co ucinny, jen nemusis stravit desitky hodin znovuhranim, aby si pak mohl kliknout na jinej skill, jako bys v D2 postupoval v tech stromech tak, ze se ti vsechno aktivuje, ale mohl si pouzivat dycky jen neco z ty vetve, takze moznosti tam rozhodne min neni, tu hru nedelaj kokoti...premejslej trochu nez neco napises...
  • No byt me se ten system skillu nelibi, tak tenhle respec za behu chvalim. nutnost behat k nejakymu npc do mesta by me znacne stvala.
  • ten 10s cd jsem si nevšiml ale asi maš pravdu:) tak jo pak to dava smysl. tohle je teda asi spusob jak chteli udelat ty specializace a podle me se jim to docela povedlo a je to dobry napad.
  • Cooldown. Kdyz pouzijes nejakou abilitu co jde pouzit jednou za dve minuty (jestli tam jsou tak dlouhy cd :o), tak s ni dve minuty nehnes.
    Ale to co rikas jde, ale pak to na switchnutou abilitu da asi 10s hodiny a nemuzes ju pouzit.
  • co to je cd? ja myslel treba když hraju za witch doctora tak si muzu vybrat jestli chci bojovat s foukačkou, pavoukama, používat žáby a pod. Ale na action bar si mužu nahodit jen jednu abilitu, treba pavouky. Kdybych chtel používat ty žáby, tak musím jít do menu a prehodit to. Tohle jsem mel na mysli.
  • joe: jo bude, ale ten co ma foukacku 5x klikne a bude z nej WD na zaby (kdyz pominu gear). Je to vyhoda pro ty co chcou zkouset ruzny buildy, je to ale mensi pocet ruznych zamereni.

Hmmm:
    Sak ja netvrdim ze to je chyba hry. Rika muj nazor je subjektivni a nebere me to / je to pro me blbost, protoze jsem chtel klikat na hromadky.

To ze je podle tebe neco lepsi asi tezko muzes obhajovat, kdyz je to podle tebe. Leda ze bys mel nekde schovany neco, kde je napsany ze D3 je lepsi, protoze ma jiny systemy nez D2 a nebo je horsi, protoze ... A jestli to nekde mas, tak sem s tim. Pokud ne tak je to nazor proti nazoru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší