Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
sory tohle je blabol, jednak neplati ze pro jednu hromadku jedno kliknutí protože stačí jen držet leve tlačítko a postava porad beží, proste kroužíš kolem tech hromádek a nemusíš klikat, dale ty nadoby se zdravím nevypadávají z bose ale z jeho minionu ktere vyvoláva. Už si nepamatuju jaký cooldown meli lahvičky v diablu 2 ale není to jedno jestli pít lahve, nebo mít lahve s cooldownem + orby doplnujicí zdraví?
-
myš lze držet a přez penízky jen tedy proběhnout :)
-
blizzard dostane nobelovu cenu míru, protože to bdue největší příspěvek pro země třetího světa vůbec
-
řekněte mi tak mimoděk jednu věc: jaký má smysl to automatické sbírání zlata, když se po dropu stejně rozhází všude okolo, a vy musíte stejně kliknout na hromádku zlata, nebo blízko něho? U každé hromady z dopu je stejně kliknutí.
Bavíme se o RPG, ne CoD, takže mi vadí zjednodušení za každou cenu. Lepší zjednodušení mohl být drop všech peněz v jedné hromadě.
Když jsme u těch dropů, přijde Vám normální, že pižlám bose a z něj přímo na mě dropují ty nádoby zdraví (nevím, jak tomu říkáte) a já pro to doplnění nic nedělám? maximálně si megatakticky poodejdu?
toto není rpg, to je Call of Duty: modern tristram. rpg má být o postavě, ale tu nemůžu moc ovlivnit. -
ano, dobré principy ponechat a přidat něco nového by stačilo.
evoluce, ne revoluce. -
Nechapem co tu riesite, snad ste to chceli mat rovnake ako D2 iba v inom kabate? Ja som este zlu hru od Blizzard nehral. Verim im, ze niekto porozmyslal a nakoniec to budes super zabava, nepochybujem ani trosku. Demo bolo super, atmosfera super, ked to bude etse tazsie bude to vacisa zabava, ako posledny suboj s kostlivcom transformerom :) Mam taky pcoit ze 15.5. ma zacne skrabat v hrdle a budem PN...hehe
-
Myslím to jinak - postavy v D3 nebudou specializované, ale flexibilní. V D2 hlavně nešlo měnit rozložení skillů, takže od začátku do konce jsi hrál jeden build. Nekromancera jsem nikdy moc nehrál, ale u každé postavy šlo o to si dobře rozmyslet, do čeho budeš dávat body a toho se držet. Špatně rozložené skilly=nová postava. Nový build=nová postava. Atd... Ano, je to jako chválit hru za dlouhou herní dobu, protože je těžká a levely se musejí hodněkrát opakovat - u D2 člověk musel vyzkoušet snad desítky charakterů (nebo využít ověřené buildy, které se ale s každým patchem trochu měnily - nejvíce právě díky synergiím, tedy když některé skilly najednou dávaly bonusy do dalších skillů), a stejně si pak neoblíbil jen jeden - prostě jsi měl 5 Paladinů a každý byl jiný. Abych ti to vysvětlil na Nekromancerovi (ale toho moc neznám), tak jedna postava jela na Bone Spirit (nebo Bone Spear?), druhá na vyvolávání Golemů/Kostlivců a do toho si každá zvolila nějakou tu kletbu - třeba Iron Maiden, aby se nepřátelé sami zabíjeli o vyvolané kostlivce/golema.
Tohle v D3 nehrozí - budeš mít jednoho univerzálního Witch Doctora, jednoho univerzálního Monka, jednu Sorcku,... a každá postava bude najednou schopná všeho a bude se moct přizpůsobovat tvé náladě, předmětům i nepřátelům. Opravdu mi ta hra s jedním charakterem od každého typu vydrží 12 let jako D2, které si občas pořád zahraju? Pochybuju, ale neříkám, že je to chyba - prostě je to čistě o hledání předmětů, které stejně v D2 bylo výborné. -
teroristicky to mozu robit ako v starwars mmo-postupne zaplnanie
-
tak musím rict ze aukce s virtualnimi predmety za realne penize, a blizzard si za kazdou transakci stahne nejake percento z te sumy je genialni napad. Ani si nechci predstavit jak nechutne se blizzard napakuje penezi *7*
-
Diablo 2 jsem hodne hrál ale už si to moc nepamatuju, hrál jsem za necromancera a co si pamatuju byly tam specializace poisonmancer, bonemancer a summoner (bez možnosti to pak menit). Tohle máš na mysli?
Protože neco takoveho bude i tady, treba wich doctor specializující se na tu foukací trubku. Jediný rozdíl je že velice rychle budeš moct svoji specializaci vymenit. Ale to na nejvyšším levelu tak často delat nebudeš protože zmenou specializace prijdeš o ten buff (ted nevim jak se jmenuje ale psalo se o nem ttady na tiscali).
Cili specializace zustanou, jedina zmena je vetsi flexibilita. takhle to vidim ja -
Jo jo, dodnes si pamatuji, jaká fuška byla zabíjet Fire immune bosíky s Fire druidem :-D Pokud byl náhodou i Immune Physical, tak jsem zdrhal :) A suverénně nejtežsí bitva pro mě byl Arreat Summit a Council members, kde měl každej z nich dvě imunity. Doufám pořád, že obtížnost na Hell/Inferno bude veliká, ale, že už se mi nebude stávat, že je nebudu moci zranit vůbec :)
-
On ten systém není vyloženě špatný, je extrémně jednoduchý, nevyžaduje žádné přemýšlení nebo úsilí. To přitáhne hodně lidí a Blizzard Activision si budou chrochtat v penězích, hráče s potřebou zaměstnávat mozek to brzo omrzí a ostatní budou vesele pumpovat dál peníze do Blizzardu přes tu jejich stupidní aukci.
Docela se těším, až uvidím nějaké změny za rok dva. ^^ -
2 zedd - je to jak si napsal, sice maš odemčene všechny skilly ale používat mužeš jen nektere. Vysledek je stejny jako kdybys prideloval body a pro respecializacu musel navstivit nejake NPC. Stejny vysledek jen jina cesta a me se tohle zamlouva.
I když bych uvítal možnost prednastavit si ruzne buildy a rychle mezi nimi prepínat (i když by tam byla ta penalizace v podobe cd) -
Ano, to máš pravdu, ale silná profilace v D2 (ještě zesílená při přechodu na synergie) se tu nekoná. A neříkám, že je to špatně, to vůbec ne. Těším se na to opravdu hodně. Ale vývoj postavy tím samozřejmě omezen je a nahradilo ho, no řekněme "přizpůsobování" postavy, ať už situaci nebo itemům.
-
Já ti rozumím...mně se to upřímně taky nelíbí :/ Dalo se to udělat mnohem lépe a prý to tak i bylo, ale poté se nějakej asi manager rozhodl o zlepšení a vytvořili tohle :/ Stejnak přepodkládám, že to dříve či později změni, protože se to hodně lidem nelíbí, ale rozhodně to nebude nijak brzo...
-
asi mas pravdu a viš proč to tak je? kvuli first/third person pohledu, kdyz musíš nekam zajit tak tam musíš šlapat 10 min, je to vlastne simulator chození a prozkoumavani. Izometricke rpg umožnuje intenzivnejší zažitek, protože všechno je "blízko u sebe".
No ale chtel bych nejake klasicke rpg v grafice jakou ma diablo 3. -
umim si predstavit ze by se nekdo mohl diablem i živit, ty predmety se budou predavat urcite za hodne penez.
-
Skyrim zacne nudit po 20ti minutach a ta grafika je k zbliti, dekuji nechci, diablo 4ever
-
taky mi to prid heknout, dam ti 10 tisic
-
jaky omezeny vyvoj postavy? mas tam 4 aktivní skupiny skillu z kterych kazda ma nevim kolik presne schopnosti a kazdou z tech schopnosti mužes upravovat mnozstvim run. To je hodne kombinací. Navíc beta vypadala tak, že každa abilita bude užitečna, že to nebude tak, že když postoupíš na vyšší level tak budeš používat nejaké silnejší kouzlo a to slabší prestanes používat.