Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli to nebude nejaky zpusob jak se vyhnout pirateni, kdybys byl vyvojar, taky bys nechtel delat roky na nečem a pak by ti to nejaky nerd vyvesil na net
  • ano, autoheal ... nechci te nijak vystrasit, ale autoheal byl v kazdem diablu a rikalo se mu life regeneration a obvykle byl na kouzelnych vecech.

Muj nejoblibenejsi: neni scroll of identify :) opravdu je nekdo vyrazne pouzival po tom, co kazdy misto v inventari bylo zaplneno charmy a Cain to identifikoval vechno najedou?
  • Mas muj obdiv. Rekl bych, ze nebude moc lidi, kteri si z rozumneho duvodu odeprou diablo.
  • Kdyz jsem ho potkla, tak me strasne mrzelo, ze ho nemuzu kopnout do prd3l3 :D
  • tyhle lidi si stěžují na jednoduchost herních principů, ne levelů. Tzn. autoheal, autom. lahve, žádná mana, není scroll of identify, v každém dungeonu portál, v každé lokaci townportal... z tohoto pohledu CoD
  • Dostal mě treasure goblin, vzpomněl jsem si na Golden Axe :)
  • Respect tajny boss, co to bylo zac ??? Ja mel Wich Doctor na 10., Wizarda taky na 10., Monka na 9. a Barbara na 4. mrzi me, ze jsem nezkusil Deamon Huntera. Prijemne prekvapil mnich od uvedení jeho videa jsem teprve dostával jasnejší obrysy stylu hry za toto povolani a velmi jsem se bavil jeho teleportačními udery a rychlostním bonusem, wichdoctor mi pripomínal Necromancera ze 2. dílu, ale v takovém Jihoamerickém Indiánském pojetí což beru jako příjemné oživení (ve 2. dílu afroamerický paladin, drobná paralela) a jinak dalo by se mluvit hodiny...Já dostal to co jsem očekával plus něco navíc, takže svoji předobjednávku určite stahovat nebudu a 15.5. je teď pro mně celkem dlouhá doba
    čekání na přinejmenším hru roku :-)
  • Delat na Diablu 3 tvurci COD, tak tuhle betu vydavaj za plnou verzi hehe
  • ježiš, ty jsi ale zásadový človíček
  • Vitekb
    Hm, tak jsem to prubnul a bylo to lepší než jsem čekal. Byla to celkem zábava. O to je větší škoda, že si to nikdy nezahraju. *9* Podporovat tenhle "vždy online" systém u hry, která by dobře mohla být singleplayerová vážně nebudu.
  • Lahvicky v Diablu 2 cd nemely, to si nepamatujes? Ty asi nebudes fanousek, ale nova vlna, tak se nesnaz neco srovnavat, kdyz vis evidentne kulovy.
  • Jako hodinky s pingem 200-400ms, jiste US servery, ale taky neni nad to lagovat v singlu.
  • Nevim, zda je to potvrzena informace ale kazda kopie D3 by mela byt bez region locku, tzn muzes s ni hrat vsude.
    RMAH ale bude locknuty, podle tve polohy, tzn. cinani i kdyz koupi EU originalku by se nemeli dostat na EU RMAH. Jestli to bude podle IP a pujde to odrbat proxynou, nebo to bude jinak netusim, to jsem se nedocetl.
  • pochopil jsi to spatne, penize pujdou samozrejme vybrat...nicmene na nejake vydelavani zapomente...od toho tam budou cinsti vezni, co tam budou 16h denne farmit itemy a prodavat, takze ta cena tomu bude odpovidat = bude nizka
  • pokud vim tak jsem neco nekde cetl o paypalu a z nej pripadne na cesky ucty
  • tak to ses frajer ja si sotva dohral witch huntera na 10 a barbara na 9 *1* *1* *1* *1*
  • Prece Troll, king of UMAD
  • pro ty co tu remcaji, ze beta byla moc lehka .... http://www.youtube.com/watch?v=IzhoGX_7uFY&feature=player_embedded#!
  • No "jak hodinky". Lognout se slo hned, ale hru to vytvorilo dycky tak napodesaty. Pak uz to jelo v klidu.
  • No, dava to smysl. Pokud se chtěl blizzard přesvědčit, jak jim fungují servery, musel lidi donutit aby pospíchali a začali se připojovat v hojném počtu. Kdyby to otevřeli nadýl, někteří by otáleli a tím by se jim nápor na servery rozvolnil. Zpočátku to dost padalo, ale teď ke konci hra šlapala jak hodinky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit