Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no nvm jestli je to tak jednoduchy...se sokereskou sem mel v MP co delat, kdyz sem tam behal sam s barbem,tak ani nahodou, treba se to casem obrati...kazdopadne sem zvedavej na ty co tad breci jak je to jednoduchy, az pudou insane, jestli se tam vubec dostanou...d2 na normal naz sem se dostal k hrabence bylo taky "hodne jednoduchy"
  • filias
    V podstatě jsem nějaké zjednodušení čekal, ale pravda že ne v takovéto míře. Přijde mi to jako vysokorozpočtové Torchlight v horši grafice a optimalizované pro dnešní konzole a jejich typické uživatele.
    Ale hlavní problém je že to přehnali s betatestem. Rybka na tohle téma napsal krásnou úvahu - originální složitou mapu a mechanismy osekávají a osekávají až jim z toho zbudou dva koridory s křižovatkou uprostřed kde se to vše mydlí. A takhle postupovali i s Diablem.
  • Jestli ti tak vadí teleporty na konci dungů a sbírání peněz přecházením, tak žiješ v nostalgii a není ti pomoci.
  • přidám se se svým subketivním názorem (pro omezené - jako že to není trolling) z dohrané bety

První otřes je systém klient server, který bude určitě strašně blbnout i po 15.5 a mám k němu nedůvěru. Zkušenosti z MP FPS atd. Druhy otres je mnozstvi ustupku, kdy hraje je snad cilena na americany hrajici jednou rukou a druhou zerouci hambac. Tesil jsem se na klasicke milovane prvky rozsirene novymi napady - nebude nic.
    Grafika me nesedi, ale jde si na to zvyknout. Efekty jsou skvele, ale u nekterych jsem videl chyby. Naprosto mi chybi atmosfera, ktera byla u Diabla vzdy paradni. Hudba snad vubec nepritomna, uvodni hnus. Chybi mi rozdeleni bodu do vlastnosti postavy. Chybi mi spousta veci, ktere byly kvuli zjedniduseni odstraneny a nahrady se mi nelibi.
    Stare Diablo je vyzva, strach, trpelivost, vztek. Zde si projdu lokaci, vyboucham ji, nepotrebuji lahvicky, a na konci kazde lokace je teleport, abych se nemusel vracet (!). Gold sbiram prejitim, vsude miliony Vadi mi, ze penize sbiram prechazenim (!). Chybi mi scroll of identify apod., nakup a pouzivani lahvicek, vetsi slozitost lokaci... tak bych mohl pokracovat.

Je to stale velice zabavne a da se u toho travit cas. Pokud si ale uvedomim, jak dlouho to trvalo a vzpomenu si na sve pocity u D2, nepresvedcuje me to a nekoupim. Prumerna hra, ktera nema tu spravnou "chemii" a moment prekvapeni jako predchozi Diabla, avsak uspech je jisty diky jmenu a vyrobci.

A kdyz se mi pri spousteni zobrazila hlaska There is no cow level, neco ve me umrelo a bylo mi smutno. Dejte mi datadisk a patch na vyssi rozliseni, tohle nechci
  • nekončí, po zabití skeleton kinga mužes dal hrat akorat budes opakovat ty same mise
  • nevim, ale myslim, že prospěje i počkat, až se všecko dostáhne, ikdyž to nabízí play někdy po 40 procentech asi..
  • ale půjde, chce to pořád zkoušet, to neni závažná chyba, to asi jen přetížností serverů, po pár pokusech se mi to pokaždý načetlo...
  • měl sem error 3006, ale dalo se to vyřešit tim, že člověk se musí neustále za sebou pokoušet přihlašovat, ještě v pohodě chybka, nároky jsou nízké, všechno šlape, jak má, akorát. DOcela mě to to bavilo, ikdžy je to fakt hodně jednoduché, možné by to chtělo ještě interaktivnější prostředí, sem zvědavej na celou hru...
  • sorry, to mala byt odpoved dole na Kockopsa
  • Jo, nic moc...ta beta, ale hrál jsem horší
  • 2/10 za tohl eneni pokus o flame
    almost got me *1*
  • diablo je hloupost pro omezence, tohle je žanr kterym kdysi každy hráč na urovni pohrdal pro jeho tupost a tohl eneni pokus o flame
  • Že niekto nedokáže pochopiť rozdiel medzi nvidiou gtx560, 560se, 560ti a 560 448core, to chápem. Veď na tom je zčasti založený ich marketing.

Ale keď niekto nedokáže rozlíšiť notebookovú grafiku od desktopovej, pričom notebookové grafiky aj amd aj nvidie sú označené "veľkým tlačeným M", to je už na pováženie.

Hlavne ak na základe svojich mylných dojmov vyvodzuje mylné závery ako "ho ho, za 20k postavím 3 krát výkonnejší počítač, čo na tom, že nemám ani páru o grafických kartách, prečítam si niečo na it fóre a potom to budem všade spamovať, pár krát spomeniem shadery alebo core a budem cool." To bola tá tvoja "pointa". *15*

Ale chápem kam smeruješ, označenia by mali byť jednoduchšie, aby aj takíto hardwaroví "guru" mali možnosť správne sa rozhodnúť pri výbere grafickej karty. Očividne jedno "veľké tlačené M" nestačí.
  • Apofisko
    Mega pecka bomba ... KUPUJEM :)
  • To me mrzi, nebyl jsi to nahodou ty, kdo tvrdil ze "vubec nemam pravdu" protoze jsem rekl ze ta grafarna v tom malym PC od alienware je notebookova? Ale pointa byla v necem uplne jinym?
    Jestli jo tak je mi lito, nemas pravdu, tvuj nick zacina na "l".
  • no tak ono ti mohlo trochu napovědět, jak se ti tam přes celou obrazovku (a to doslova) po jeho zabiti napíše velkým: "porazili jste Diablo 3 beta"
  • Podľa mňa to mali zjednodušiť ešte viac, stále je dosť ľudí, ktorí si nevedia namapovať skilly. *15*
  • A tuny codkařů si pochvalujou jak je to úžasná hra, když z ní všechno ořezali *12*
  • x
  • jasny, tady zase breci tuny tech ceskejch trueschool hardcore oldschool big-heart progamers...je to dobra hra a v multaku se clovek vyradi az az, a to nepocitam to pvp s arenkama, to bude taky parada...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit