Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak posledni hlaska je dohraliste betu :D
  • porad se nemuzu zbavit usmevu, kdyz vidim jako nekdo o bete napise "Dohrano" *15*
  • ono spis nemuzes na 10 levelech toho ukazat tolik, me to nejvic bavilo kdyz sme jeli s kamosem coop on brabar ja hunter to odsejpalo hodne dobre
  • Tak se neptej a zahrej si to sám, zkušenost je nesdělitelná.
    Asi před hodinou jsem tu betu dohrál za čarodějku (9lvl na Kinga stačil, kupodivu) a jenom mě to utvrdilo v přístupu - nekupovat. Design je zoufale wowkoidně-cartoonový nevkus. Kudy jsem chodil, tudy mně to připomínalo Torchlight, včetně podivného náklonu ženských postav při běhu. Tři hodiny stačily, abych začal nenávidět hlas své postavy, která naprosto zbytečně mele o svých pocitech, potřebách a já nevím o čem ještě. Koho to zajímá? Já nejsem slepý, abych neviděl, že jí dochází hitpointy, já nejsem blbý, abych neviděl, že právě prošla přes healing orb.
    Další věc - podělané achievementy. Já vím, je to prudce trendy a každá správná hra to musí mít implementované, ale jde to vypnout? Opravdu mě nezajímá, že jsem právě rozflákal 10 sudů, což byla zřejmě velká makačka na bednu, takže za to dostanu 39 XP? A co ty COD\UT kill-streaky? To je zoufalost a jasná, nezpochybnitelná snaha narvat do té hry všechno, o čem si choré hlavy v managementu myslí, že právě "letí" a že se kvůli tomu prodávají konkurenční hry. Je smutné, že teoreticky (z psychologického hlediska) i prakticky (z marketingového hlediska) tyto achievementy fungují a snaha o srovnání kroku s okolím a napodobovací vzorce v chování lidí nezanedbatelně zvyšují šanci na setrvání hráče u takových her.
    Další věc je podivný pocit, že tu hru nemáte pod kontrolou, že se až moc úkonů deleguje na procesy někde uvnitř hry a vy jenom chodíte, sem tam na něco klepnete, hra vás odměňuje různými obrázky, ale všechno je to takový lepší film.
    Aukce neřeším, jenom zlegalizovali a zdanili černý obchod čínských farmářů, no a co?
    Postavy jsou tradiční trojice - "bouchač na blízko", "stříleč na dálku" a "čaroděj" plus dvojice rádoby cool výmyslů, která se do Diabla vůbec nehodí. Nějaký africký šaman (stejný jako v Torchlightu) a fousatý mnich jsou jako pěst na oko. A to se ani nezmiňuju o jejich ženských formách. Už jste někdy viděli mnišku (nemyslím bekyni)? Já je v Blizzu chápu, motivace byla jasná - tři klasiky a dva nějaký do počtu, to přece musí stačit. Přece nevytáhnem všechny trumfy hned na začátku, kdo by potom kupoval expansion pack? A budou i pandy?
    Hru jsem dohrál a vůbec nic mě nenutilo založit si novou postavu. Chápete to? Mě, který nahrál na D2 tisíce hodin. Je to snad tím, že jsem se Diablem nasytil? Ale kdeže. Je to tím, že ta hra mě celou dobu prudila, jak se snažila být vším pro všechny a ničmím opravdovým, kompilátem horních pater žebříčku "I want in my dream RPG this:", podivným balancováním mezi casuály (kteří chtějí jednoduchou, přímou, barevnou hru), hard-core (kteří chtějí komplikovanou, propracovanou a těžkou hru) a čínskými farmáři (kterým je to jedno, hlavně, že to sype). Ta hra jede na železnou jistotu v několika vzájemně si odporujících aspektech, což se prostě nepodaří.
    Ok, užijte si to, hoši, ale bez mých peněz.
  • Dohráno a musím říct, že jsem čekal víc.

Po tolika milionech investovaných dolarů do obřího vyvojářského týmu bych čekal po 10 letech vývoje víc!

Mnohem víc. Slabá atmosféra.
  • heartless_cz
    Konenčně jsem se tam taky dostal a musím říct, že atmosféra tam je, vizuál je dle mého perfektní a není nad, to když to všichni dávají leovi sežrat. Diablo vždycky bylo o rubání a lootu. Kdo chce něco jiného, těžce narazí. Mně snad D3 pomůže překonat závislost na Dota...další závislostí ;)
  • Vydelava 15-25% denne? Jako z vkladu? Z investovane castky? A proc chce penize po lidech, by si mohl pujcit v bance a stejne by vydelal vic nez by splacel. Infinite money? *15* Tady neco nesedi.
  • mě pomohlo spamování tlačítka start game a podle fóra i více lidem.
  • Alex81
    Tady to s těma EN větama je nějakej novej druh chlubení E-penisem?
  • Alex81
    Právě jsi tady v kostce shrnul sérii Diablo:-)
  • Cim se ja uklidnuju jsou vzpominky na D2 kdy ruzne patche menili hru k nepoznani. Doufam ze to bude fungovat stejne, a ze veci ktere budou trochu nedomyslene se timto odstrani.
    Ale ty skilly mi porad docela vadi. V D2 jsi sice hral urcity build, ale jenom s jednim charem. Takze jsi mel treba Javazonu, pak bowazonu se strafe, bowazonu s multi arrow a tak. Tady staci mit jeden char vyleveleny a zbytek uz je jenom item hunt. Pokud patch zmeni rozlozeni skillu, tak si jenom prepnes na ty upravene a vyzkousis s tou samou postavou. Znovuhratelnost nikde.
  • Trol.diskuzni
    Nějací experti tady psali, že hry od Blizzardu se prodávají za pět set i deset let po vydání, tak nevím s tím zlevněním... *8*

Narozeniny dřív mám, ale říkal jsem si, že bych ti za odměnu koupil:

http://media.pcgamer.com/files/2011/08/Skyrim-Collectors-Edition1.jpg
  • Ringwraith
    To je až zadlouho. Nemáš dřív narozky?

Ale zase je od tebe ohleduplný, že bys počkal až do Vánoc, kdy hra slevní.
  • Trol.diskuzni
    Koupíš mi ji k Vánocům, prosím? *13* *13* *13* *13* *13*
  • Trol.diskuzni
    Za 15 let to seženeš za kilčo... Počkej si jak já a budeš spokojen. *5*
  • Ringwraith
    Přesně tak. Diablo 3 je jedna z těch her jak se zdá.

Tak si mazej pro kolektorku.
  • Trol.diskuzni
    Pokud dochází k nějakým mýlkám, tak leda proto, že se někdo vydává za mě, ne naopak...
  • Ne, ja jeho idealy nesdilim. Ty taky nemuzes rozdychat kdyz nekdo rekne ze hra neni spatna ale neoslovila ho tak jak to vseci hypujou?
  • Tipujem, že akcie blizzardu pôjdu prodko dole po tomto vyhlásení. *2*
  • To sedlo *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit