Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Ako hovoríš, to je vec pohľadu - ale myslím, že je to sčasti aj tým, ako poprehadzovali skilly.
Keď som posledný raz hral betu (niekedy v zime), tak wizard sa mi hral úplne inak ako dnes. Prečo? No tipujem že kvôli dostupnosti electrocute a disintegrate na nízkej úrovni. Skrátka to bol kombajn.
Barbar napríklad taký silný nebol, ale teraz keď mu dali cleave + explosion runu, ho to stavia úplne do iného svetla. -
Skill tree tam neni, je to presne jak psal. Jestli jsou pro srandu to nevim, to je mi docela jedno. Ale dostavas je linearne jeden po druhym.
-
Když na hell dostaneš amplify...
-
Nahlásil jsem všechny tvé spamy, parazite, a doufám, že dostaneš permanentní IP ban. Toto není server o investování, že ne.
-
A nebo fallen :D Na ty sem na hell chcipal taky :D
-
Ja vim, ja jenom ze tohle je presne to co jsem nechtel. Stejne jak Izual, W3 veterán a jiste dalsi jsem chtel hrat Diablo 3, ne nejaky WoD.
-
Nema pravdu, bohuzial ked prejdes normal, zistis rychlo, ze tie skilli nie su pre srandu.
-
Nevím jak tebe ale mě nebavilo znova projíždět celou hru na normal jen pro to abych si za svojeho nekra dal 5 bodů jinam nebo protože poprvé jsem si chtěl vyzkoušet všechny skilly.
Pro mě je tohle idealní systém. Můžeš si vyzkoušet kdy chceš jakejkoliv spell. A podle všeho blizzard bude odměňovat ty co nebudou měnit buildy. :D -
Hm. Dakujem. dobre som sa zasmial.
-
Já neříkám, že ne.
Osobně je mi grafika jedno, ale nedivil bych se, kdyby někomu vadila. Naštěstí to někdo po Bethesdovsku vyřešil... http://darkd3.com/
No a vývoj postavy je prostě zjednodušenej, aby seděl na dnešní poměry... -
No pyramida stoji na tom ze pod sebe stavis strukturu a penize se sypou smerem navrch. At uz jednorazova provize, nebo procenta z nejakych transakci.
-
Alebo multishot leb + conviction (ok, väčšinou stačilo aj bez conviction). *1*
-
To ale znamena ze v minimalne druhe a treti veci ma pravdu ne?
-
Muzes si ability mixovat libovolne, kdyz si v menu zapnes jednu funkci - tim se ti kombinace jeste zvysujou
-
Ono cely diablo je v zaklade primitivni, ale jestli tim myslis obtiznost, tak te asi na hell nikdy nechytly burning souls s conviction aurou. V takovym pripade ani nesthines zmacknout ESC.
-
Nic si z toho nedelej, presne tahle pohadka tu jela kdyz se rozjizdel SWTOR. Hodne lidi tu psalo ze to je dobra hra, ma potencial, napady atd. ale ze to zabiji urcity chyby.
Fanboyove byli butthurt a obvinovali nas, ze si ty bugy vymyslime. *15* -
Jo a hnup to nemuze rozdejchat. *5*
-
primitivní obtížností
V betě je jenom normal a to prej u Diabla znamená easy.
dementním skill-tree systémem
Spíše žádným. Je tam pouze skill-straight road.
omalovánkovaným prostředím pro WOWkaře
Tipuju, že WoW hraje víc lidí, než kdy hrálo Diablo 2 - není se čemu divit.
pay-to-win-auction systém
Ber to jako měsíční poplatky, ale jen pro ty, co rádi platí. -
No ja neviem, presiel som si vsetky classi co su dostupne, a prijatelne sa mi zda jedine Barbar..... ale kazdy ma iny vkus no
-
podle me pyramida stoji na tom, ze musis nekoho porad shanet. Tady vyse tveho vydelku zalezi na investici. Kdyz investujes vic, nez clovek, ktery je treba o dva mesice driv registrovany, tak vydelavas vic.