Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
já netvrdím, že to co říkám je absolutní pravda, každý jsme od té hry čekali něco jiného, každý vidíme pojmy jako jednoduchost a zábavnost trochu jinak. Jenom říkám svůj názor. Mě prostě příde, že tahle hra zůstala na půl cesty, že se snaží zavděčit všem a já tenhle ppřístup prostě odmítám, jelikož se tím zavděčí akorát lidem, kteří moc nehledí na to co vlastně hrají. Jsem herní veterán, mám nahráno tolik, že se za to skoro stydim. Nedávno jsem si s kamarádem zapli znova diablo 2 aby sme si udělali náladu na příchod diabla 3, překvapilo mě jak primitivní se mi ty mechanismy který mě tenkrát tak hrozně bavili najednou zdáli. To je samozřejmě pochopitelný vzhledem k tomu že jsem od té doby ledacos hrál a logicky jsem se stal náročnějším a herní vývoj se taky někam posunul. Takže jsem pořád tak nějak doufal v evoluci/revoluci herních mechanizmů v Diablu 3, ikdyž už jsem samozřejmě věděl, že se nic takového konat nebude, jelikož ten vývoj 4 roky sleduju. Doufal jsem že díky novýmu složitýmu systému herních mechanismů a opravdu promyšlenímu dobře napsanému příběhu si zas dokážu hru užít.
Hra jako Diablo 3 má obrovský potenciál, jak prodejní tak herní, tudíž bych čekal podobnej technologickej skok jako udělalo Valve s Half Life 2. No nestalo se a dostal jsem průměrnou grafiku, průměrný příběh (odhaduji), průměrnou hratelnost atd. Prostě hru která moc nestála a je pro celou rodinu. Chápu, že se v dnešní době nechce nikomu moc riskovat,ale tohle.. Říct jako Bajošok po tolika letech vývoje skalním hc fanouškům diabla at necekaji moc no.. . Proste Blizzard uz me ztratil dobrou povest. Nerikam ze to bude spatna hra, spousta lidi si ji urcite uzije ale ja v ni nenasel to co sem chtel. Tot vse. -
Jak spolu souvisi predmety a atributy? Me je jasne, ze cela hra bude postavena na predmetech, proto taky zavadeji tu aukci. Ale itemhunt mi jako motivace do hry prijde trochu malo.
-
Ja mám tiež návrh. Až budeš schopný sám bez pomoci z fóra namapovať skily v diable 3, tak potom rozprávaj o zjednodušovaní. *15*
Pretože kolegovia, toto je človek, čo to vlastnou inteligenciou nebol schopný zvládnuť, ale samozrejme hodnotí hru ako zjednodušenú. Zrejme pre niektorých ľudí nie je zjednodušená dosť. *15* *15* -
dvojka byla i na hc primitivni
-
tak uz jsem si to nasel, bude wipe ;]
-
Nemôže.
-
Rejpat od obtížnosti je v týhle chvíli dost mimo. Dvojka byla během prvních 4 hodin hraní taky dost primitivní.
-
Takze je to pyramida *15*
-
neni to nutne...samozrejme ze jsou z toho provize a ty pak investuju
-
Co jsem se ptal, tak je to prý COD-like volovina s primitivní obtížností, dementním skill-tree systémem a omalovánkovaným prostředím pro WOWkaře... To fakt někdo hodlá hrát? *8* *8* *8*
Jo a ten pay-to-win-auction systém hovoří za vše, Activision rules the game. *5* -
Pravda, že tahle motivace pro znovuzahrání odpadá. Na druhou stranu se ale díky možnosti měnit build během hry s jednou postavou zvýší variabilita gameplaye a můžeš svoje skilly přizpůsobovat tomu jakej nacházíš equip.
-
nevi nekdo jestli postava z tehle bety muze zustat i do plne hry ?
-
no ja to nechvalim, protoze takhle jsme mohl mit treba 2 paladiny a zatim co jeden mrskal kladiva tak druhy bouchal palickou....takhle je mi to jedno, staci preklikat skilly u stavajici postavy...nikoho nenuti projet si hru s jinym buildem...
Osobne si mylsim, ze diky takovym zjednodusenim hra drive omrzi...na 2 stranu treba vitam moznost mit spolecnou truhlu -
Muzu vedet proc tam na te tve strance cpes ten referal link, kdyz nikoho pod sebe nepotrebujes? Ze by nam nekdo kecal? *15*
-
Tak ja bych mel taky navrh. Zamyslet se nad "zjednodusenim mechanismu" a "jednoducha hra". On totiz nepsal ze je (bude) jednoducha.
Taky muzu dat dobrou adresu: Diablo II
Srovnej si dvojku a trojku. -
Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://zkracene.cz/oChc
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Pokud nechcete investovat sve penize, lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory.(nedoporucuju, je to zdlouhave) Jinak neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo se boji investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni. -
dik :)
-
Mam pre teba navrh. Ak prejdes Aspon hell za den. Kupim ti pivo. OK? Pretoze je mi jasne ze o hre si nic necital, dam ti dobru adresu:
http://www.diablofans.cz/ -
Však právě. Já ten systém chválim. Taky mě v D2 štvalo, že abych si vyzkoušel nějakej skill musel sem do něj vrazit alespoň jeden drahocenej bod. V tomhle systému to odpadá, což je skvělý.
Slyšel sem ale že i do D2 později přidali možnost body resetovat.
Jako logický sem myslel, že to dává smysl z hlediska herního designu a to je snad vždycky pro hratelnost dobrý. -
Ok, preju hodne stesti v nepyramide. *15*