Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty a jelenozrout jste ten samej clovek?
  • tady zadnou strukturu prave nedelas...a nejvic na tom vydelava frederick...majitel JBP....pac maji income tak 15-25% denne no a nam davaji "pouze" 2% denne
  • Trol.diskuzni
    Supr, bude to one-man show! *5*
  • Práve mi tam vypisuje, že sa pripravujú opravovať nejakú chybu a keď ju odstránia, tak budú postupne zvyšovať počet hráčov.
  • Je to samozdrejme Beta na normal uroven s par questy takze kdo vi co bude v plne verzi a dal ve hre ale zdilim tvuj nazor ze ta hra... jako podleme neni vubec spatna byla to hra u ktery sem vydrzel docela dlouho sedet (a taky jedna z mala her u kterych me bolela ruka) nicmene jak to rict... pusobi to trosku, no zkratka je to takova mlaticka a celkem bych asi uvital vic RPG moznosti atd... je to takova starsi hra ( Hack&Slash gameplay stylem) obalena do lepsiho havu se znackou BLIZZARD, ja se teda priznam ze izometricky hry moc nehraju.

Grafika me ani moc nevadi, libi se mi 2D art i kdyz je pravda ze nektere modely by si zaslouzily o par polygonu navic ale ve vysledku me to nevadilo.

Spis me vadi ze v sem tam nejak nenarazil na vic moznosti rozhodovani a taknejak nechapu ten humbuk kolem toho jak sem rekl vyse prijde mi to proste jako izometricka mlaticka s par RPG prvky a primitivnim craftem nic vic nic min, jako nejaky zazrak bych to nevidel ale uvidime jak na tom bude Multiplayer ale musim se priznat ze sem nikdy nebyl velkym hracem her od blizzardu, WarcraftIII/Starcraft 2 spatna hra nebyla a bavil jsem se u ni nicmene TOTAL WAR, Homerworld2 nebo Supreme Commander FA s modifikacemi me bavi vic (mam proste radeji jiny styl nez dela blizzard) ale kazdopadne spatna hra to vubec neni jedna zmala co me bavila ale za tech 1200 to taky nevidim
  • Az Diablo vyjde, tak komentare pod Diablo clankama budou hrozne opusteny, protoze tady zbydou akorat dva trollove a zbytek lidi bude hrat.
  • 49eur+postovne? ...... NIE DIKI :D :D :D neprosim si
  • Keď už si zalogovaný na konto, môžeš skúsiť aj public game ak ti nevadí hrať s inými hráčmi.
  • Tak isto... :( keby tá hra počítala počet pokusov o prihlásenie, určite by som bol rekordman :D veď večer som asi 2 hodiny skúšal a dnes od siedmej rána a nič, ibá 315300 a od obeda sa ešte k tomu pridalo 37.
  • no prave diky, takze mam porad davat play game?
  • Trol.diskuzni
    Not even close, sorry...
  • Servery sú preťažené. Jediné čo môžeš robiť je skúšať sa pripojiť. A radšej skúšaj teraz ako neskôr, lebo akonáhle bude us primetime... *13*
  • error 3004 co ted? Poradi nekdo?
  • Já už se snažím připojit celý den a zatím sjem ze hry neviděl nic víc než úvodní obrazovku a neskutečné množství chybových hlášek...
  • Polovica je od trola podobne ako pri skyrime. *15* *15*
  • A máš tiež ten adresár "Data aplikacĂ­-"?
  • Tak jsem si to konecne zahral. Dojmy jsou rozporuplne. Neni to spatne ale zadna slava taky ne. Skill tree celkem divnej (snad je to o zvyku). Pri hre celkem mala obtiznost (zase hra na normal na ktere se asi moc hrat nebude). Nejde odzoomovat. Grafika nic moc (chapu ze je to delane tak aby to bezelo snad uplne na vsem ale na max detaily by to opravdu mohlo vypadat lepe). Kazdopadne jedna vec je jasna. NENI to hra za 1200. To at se na me nikdo nezlobi. 700-900 max.
  • To je tak nudná a hloupá hra, že to tady musí rozvedené skoro tisícovkou komentářů :)
  • Po*rali to tim rune systémem, ten byl před tim mnohem povedenější podle mě. Jinak skill tree neni potřeba, stejně se vždy jede nějakej build a davají se přesně body do toho skillu, který dává nejvíc. Tady by to mělo být vyváženější takže alespoň nebude všechno krom jedné věci useless. But we will see in full version :)
  • Škoda, že nakoniec nerfli iron maiden oblivion knightov, to bola tiež sranda s melee charakterom. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit