Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vadi mi ze cpe do hry real money. Stejne jak by mi pripadal stupidni pokerovej turnaj, kde si nekdo muze nechat hodit do ruky eso za 500,-
  • neni...nikoho pod sebe nepotrebujes...je to jen takovy bonus..a ten je max do druhe rady...pak uz ne
  • Na facku je mit patent na pravdu.
    To ze v tom nekdo vidi wow je subjektivni dojem. A jestli to nemuzes rozdychat tak jsi proste fanboy.
    Ja v tom vidim taky wow, ale netvrdim ze je to spatna hra. Jenom proste rikam ze mi to pripomina wow. Thats all.
  • V tom pripade nechapu co te na ty aukci tak irituje, kdyz tohle vsechno vis =D Mi objasni ...
  • zvlastni jak někdo vidí jednoduchost v absenci talent stromu a rozdělovaní atributů, já vidím obtížnost v náročnosti hry, bossů atd, o čem se zatím v prvním aktu na normal obtížnost bavit nedá... wow-like argument je taky lehce na facku, je to všechno od blizzardu, samozřejmě, že se tam projeví jejich rukopis, ale trvdit mi, že to má stejný, nebo i jen podobný systém jako wow... diablo 3 mělo v alpha verzi taky talent stromy, byli nahrazeny tímhle mnohem zajímavějším a promyšlenějším systémem, který má dost úspěch vzhledem ke svojí jednoduchosti a zároveň velké variabilitě... proto wow kopíruje D3 v dalším datadisku a vytvořil podobný systém jako D3, ne naopak! obě hry jsou úplně jiné žánry, hrajou se úplně jinak, nejsou tady specializace jako ve wow... stejně jako říkat že je hudba podobná k wow, jasně blizzard má totiž hudební producenty pro každou hru zvlášť, ne?
  • Ne, ty zijes v dojmu ze si ja myslim ze tam neni aukce i za goldy a ze si myslim ze to musim pouzivat. (hrozna veta)
    To je ale rozdil.
    A btw, nevidim duvod proc mlcet. Opakuje se situace s SWTOR. Fanboyove zuri ze si nekdo dovolil rict, ze jejich hra neni zas tak uzasna.
  • ale vzdyt je muzes prece kdykoli zmenit....tady nehrozi jak v d2 ze vrazis nekam bod a mas smulu. Btw to ze je neco logicke automaticky neznamena ze to zlepsi hratelnost
  • Dohrane. Presiel som si net. Mnohy ludia pisu o hre negativa ktote su uplne bludy.

Uvediem priklad:
    Hra je prilis jednoducha. (Jasne prvi akt na normal).
    Dalsi:
    Slaby pribeh (Jasne, ked je to prva tretina pvrveho aktu).
    Dalsi:
    Ziadne rozdelovanie atributov (necitali stranky o diablu vobec, inak by vedeli, ze v neskorsej hre ich rozdavaju predmety. Teda ked chcete byt defenvny mate predmety na to, ked ofenzivny tak mate úredmety na to).
  • v podstate tak nejak souhlas...kde je ta radost, kdyz vypadne gem, runa, charm...slotove veci atd....jasne, to vsechno blizz pridal az patchem, ale kdyz uz to jednou vymysleli, tak proc se vraci z5 ? Rozdelovani bodu a skillu...ze to na konec meli vsichni stejne ? no a ?? co kdyz chci misto noveho spellu vylepsit nektery stavajici ? smula, hra ti to nedovoli.
  • standardni melee attack jde nastavit mimo mesto, proste chytnes mysi skill a vyhodis ho - podivej se poradne do zalozky GAME co jde vse nastavis - najdes tam i nabidku pro skilly, takze pak lze priradit cokoliv pod cokoliv - ostatni vytky radeji nekomentuju :)
  • Ty mlc prosimte, ty zijes v dojmu ze aukce je jen za real money a ze zly blizzard te strasne nuti to pouzivat =D
  • "Singleplayer online je lepsi jak pro hrace tak pro nas" (c) Blizzard
  • stoupeek
    samozřejmě, ale hrál jsem to 20 min a chtěl jsem místo střílení trochu zamlátit a nešlo to.
  • Aaaa dalsi fanboy. Takovyhle lidi jsou nejlepsi. Mysli si ze jen jejich nazor je ten spravnej a kritizujou ...
  • To ze nekdo neni fanboy neznamena ze je mimo mily Watsone.
  • Malleth
    Systém získávání skillů funguje podle mě skvěle. Působí to sice ze začátku dost blbě, že člověk ani nemá možnost výběru, ale ten systém má logiku. Tím že dostaneš všechny schopnosti postupně, si každou z nich můžeš vyzkoušet a na základě toho si pak zvolíš sadu dovedností, co ti vyhovujou pro danou situaci. Svůj styl hraní navíc podpoříš výběrem run.
  • (+)
  • Takovyhle lidi jsou nejlepsi =D vedej h*vno a kritizujou ... Ability si muzes nabindovat na jakykoliv tlacitku, uz se to tu resilo, staci jen hledat v nastaveni. K ty hudbe tak na soundtracku D3 pracoval mimo jinych Matt Uelmen. Ty to dohrajes jednou za WD a nadavas tu na randomizaci? ZKus to projit jeste nekolikrat a uvidis, ze polazdy ti to vygeneruje jinak uzpusobeny cathedraly, jiny nahodny dungeony atd.
  • lol ty seš dost mimo, chlape :D prosím slib mi, že to nebudeš hrát
  • Jak chces podlozit faktama to ze je to wow-like. Mam se zeptat 100 HC hracu D2 a jestli 50+ rekne ze to pripomina WOW, tak to bude wow-like?

A aukce ma byt za ingame money. Hra se ma hrat, ne platit. At uz se me to tyka nebo ne.

Mas pravdu, je to muj pocit. Stejne jak to co jsi napsal ty je tvuj pocit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit