Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevite nekdo prosimvas jak prepnu na utok zbrani ??? Na obe tlacitka na mysi jsem nastavil skilly a ted bych rad jedno vymenil za utok zbrani z inventare, ale nevim jak ??? Diky za radu.
  • neee jen v menu si musis zmenit region na US :)
  • Som v bete. No neni to zle.
  • takze si musim stahnout us klienta jo ? :-/
  • Veskoslav
    Jo hází, dneska končím. Jdu spinuškat:D
  • no jasne musis se připojovat jen pres ameriku...evropa vlastne jeste vubec neběžela :)
  • pozeram to na twitteri tak asi hej
  • Pokud takto dopadně i nové X-com tak s hrama na dlouhou dobu končím :)

Už uplně chápu to prohlášení PR managera...hra nebude tak dobra ale přesto si ji kupte :)
  • to jako vazne ?
  • Reminder: the #Diablo III open beta is on US servers only. If you're seeing Error 3003, click Options & change your region to The Americas.
    tak sa neskusajte pripojit ja europske servre.
  • Presne moje rec. Taky jsem byl trochu opatrnej a ocekaval jsem, ze uz me to nebude tak bavit jako kdysi, ale ted musim rict, ze to bude mazec. Ted jsem do dohral za barbara a je to narez, v dalsich aktech a na vyssi obtiznosti to bude masakr. A graficky mi to prekvapive taky celkem sedi, sice tam toho mozna trochu moc lita vzduchem sto metru vysoko, ale uz jsem si zvykl. A hudba je taky dobra. Uz se moc tesim na plnou verzi :) Je to stare dobre Diablo.
  • hraji ani ne 20 minut a už level 4 :D to ta 13 bude rychlá :) Ale už se niak ani nepředělují body při level up. Jak se potom ta postava vlastně tvoří a nebo to je jen jako na "povolaní" ??

Jinak po těch 20 minutach mi přijde že konzole zabili další legendu ve zjednodušovaní. Já jako fanoušek prvního dílu ohromen tedy nejsem. Graficky je to celkem slabé a tím nemyslim efekty nebo pixeli ale prostě celkové zpracovaní...

Singl bude asi dobrej pokud je vypiplanej příběh ale myslím že je to první diablo které by mohlo byt zesazeno z trůnu protože mi to připada že to bude i hodně nascriptované...

Pryč je dokonce i opasek!!! Jeden z nejhlavnějších prvku obtížnosti kdy museli byt připravené prsty na tlačitkách při souboji s těžším bossem. Zde stači jen mačkat Q....

Jsem rad že se vratil zoom...nebo myslim že u dvojky nebyl ale nejsem si uplně jistý...ikdyž to je spiše jen takova třešnička..ono se to ani moc nevyužije
  • tvl to neni mozny ja se snad nepripojim
  • Mno prave som to dohral za kuzelnika a je to pre mna sklamanie desatrocia... ziadna distribucia statov, ziaden skutocny skill tree, linearna hack and slash gameska pre ludi co s radi nechavaju vodit za rucicku... Som rad ze som si tu predobjednavku rozmyslel...
  • No, tak kromě zvuků mi to připomíná spíš Torchlight, takže až to bude stát 15€, možná jim za to i zaplatim. A nemožnost jakékoliv vývojové variability s pár skillama taky hrůza.
  • teda edit ne 313500 ale 315300 to ti hazi ?
  • tak aspon vim ze 313500 neni tim ze sem to zaolizl dneska *3*
  • aaa ta hudba ze začatku NeW tristram uplně mě mrazí při vzpomínkách na jedničku :)
  • sem tam:D:D fak to jede :D
  • Trol.diskuzni
    Ještě lehčí než D2? Tož na to kašlu i za těch patnáct let...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit