Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
napodobne, chtel jsem si u WD otestovat luk :)
-
mas nastaven battle nick ?
-
Heh tahle hra se minula o deset let ne později ne? Ah eh Blizzard, yaaay nová legenda.
-
No soude podle bety, tak plnou hru si opravdu porizovat nebudu. Tohle hnusne vypada a navic je to nuda.
-
Pokud máš error 3003 tak dej při logováni vlevo options > accounts a tam bys měl mít spodní kolonku možnost volby serveru... pravděpodobně tam máš eu nebo europe nebo co tam je , každopádně tam pleskni US či America (zas nevím co tam přesně je *7* ) poté se chvíli snaž přihlásit ááá bingo ;)
-
nepomaha
-
Resetovať znamená zmeniť heslo? Ak áno, tak to vôbec nepomáha.
-
Nevyplňuješ jen Battle tag? Pro login musíš vyplnit email pod kterým jsi reglý na battle.net
-
Jak jsem psal o pár příspěvků níž...mělo by stačit resetovat heslo.
-
mam stejnej problem
-
error 315300 help *16*
-
Nevíte co dělám spatně v menu se nemůžu zalogovat (nejde kliknout na login)
-
Resetuj si heslo, mě to pomohlo a přihlášení hned fungovalo.
-
Shiiiiiiit.....chybi trocha k OVERACHIEVER, ale MASSIVE BLOW asi nedam....neudelal to nekldo nahodou, jestli jo tak s kym a jak...???????????????????????????????????????????????????
-
dotaz, do hry me to nechce pustit , chce to jmeno a adresu...kdyz si koupim originalku budu muset tyto udaje uvadet? dik
-
Jo. Včera i dnes.
-
ano *13*
-
Někdo s Error 315300 ? Díky
-
lol nemoznost variability xD hoši co toužíte po rozdělování bodíků a talent tree běžte hrát něco jiného jestli nerozumíte tomuhle systému, každý class má 6 slotů pro různé typy abilit, z každého typu můžeš mít jen jednu abilitu a tu navíc vylepšuješ runama, prakticky to znamená, že nebudou 2 stejné chary, které by byly stejné protože záleží jak budeš svůj class hrát... nejsou tam v dnešní době "zbytečnosti" jako klikací staty a talent tree, protože si každý blbec najde na netu nej si to má nejvhodněji rozložit aby byl co nejlepší, což je právě to, co zabíjí onu variabilitu, přišel na to první blizzard, tak dali do diabla3 úplně nový systém a lidi aniž by se nad tím trochu zamysleli jim blejou na forumech, co to je za sračku... bězte na oficiální stránky a pohrajte si s talent calculatorem, zjistite, že je to mnohem promyšlenější než nějaké talent tree..
-
Tak jsem zapařil D3 od 1:00 do 4:00 a zatím velká paráda. Párkrát se to sice seklo, ale jinak SUPER. Pro každýho hráče RPG je to povinnost...