Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Krome toho rychlost kouzleni je ovlivnena rychlosti zbrane. Takze pokud se rozhodnete kouzlit s obourucakem, neni to zrovna fofr :)
-
Díky *3*
-
nn. kazde kouzlo ti bere procenta z dmg zbrane. treba u mage jak mam magic missile, tak to je 110% basic attack. a kdyz si tu ikonu kouzla pretahnes pryc, tak muzes machat zbrani
-
Atributy jsou ted lepe udelane, ale ty kouzla... Kdyz si v menu zapnes nakej advanced rezim, tak si muzes libovolne menit keybindy na kouzlech, a pozdeji zacnes ziskavat runy, ktere ti upravuji kouzla - to mas vlastne formu specializace postavy. Bohuzel je tady jista forma respec no...
Kdyby to nechali tak, ze si kouzla muzes menit jen ve mestech :( -
Tak nad tímhle sme včera taky chvíli meditovali, jak je to vlastně s basic attackem...opravdu samé perličky si připravili.
-
Včera sme u toho s bratrem sedeli do 3 do rána. Asi se to vědělo dopředu (já zprávy cíleně ignoroval), ale proč kua udělali s rpg systémem to, co udělali? Bratr jak to zjistil, tak rezignoval téměř okamžitě, ale já tomu šanci přesto dám.....škoda, okamžitě kupuju komplet Diablo2, protože D3 bude už o něčem jiném. Kuaaaa.
-
Chápu to dobře, že u Witch Doctora je úplně jedno co má v ruce za zbraň, když ji ani při jednom skillu nepoužije?
-
mam furt. Zkousel jsem radsi vsechno petkrat
-
Přepni si servery na Americas.
-
tak jsem se vyspal a zkusil se prihlasit ted rano a porad error 300008. Request time out. Pripojeni mam ok
-
Pro chytroliny, kterym hra pripada prilis jednoducha: Hrali jste cast hry, ktera odpovida tutorialu u jinych her. Pokud vam tohle nedoslo, tak pravdepodobne nebudete schopni ani dohrat posledni obtiznost.
-
Na tomhle principu funguje Diablo uz 16 let.
-
u mě to stejný, to sem zkoušel už všechno možný :)
-
Mi hadze error 300008
-
Jo toho jsem se presne bal... to nekriticke predcasne nadseni nekterych lidi nechapu... snad vsechny zpravy co sly ven byly spatne... mno uvidim az to testnu jestli to ma cenu kupovat...
-
je to ***** nejde to *16* *16*
-
Mám smíšené pocity. Jde vidět, že už to nedělá Blizzard North. Špatný to vůbec není, ale prostě soudě dle bety tomu něco schází, aby to bylo stejně geniální jako jednička a dvojka. Spíš mi to zatim přijde jako skvělá odnož Diabla typu Sacred nebo Titan Quest. A štve mě automatické rozdělování atributů a omezený výběr schopností, kdy hra řekne, co si máš vzít zrovna teď na novém levelu za skill. No uvidíme jak na tom bude zbytek hry. Přeci jenom budu kupovat.
-
právě že sem včera ten server vymenil, ale error 12 mi to hlasi porad..
-
myslis battle tag ? mam
-
nápodobně