Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Nainstalujte si EU verzi... To by mohlo pomoct
-
Tak to jsem rád, že vaše šťastná rodina bude co největší.
-
a oni jako EU server nepustí???
-
To je diskutabilní.
Jenom protože všichni říkají, že Diablo je nejlepší neznamená, že je to pravda.
Pro mě je lepší Dungeon Siege 2. -
Jenom zopáknu - kdo má error 315300 - tak má smolíka jako já.
S tím se nejde připojit, protože Battle.net chce házet data do "Data aplikacĂ-" místo do "Data Aplikací".
Problém je v CZ Windows. -
D3 si kúpi oveľa viac ako milión ľudí. Vlastne už viac ako milión ľudí si ho kúpilo.
-
vidim ze sa k tomu zas cely den nedostanem vcera sa mi podarilo lognut o 1 spravil som 8lvl a siel spat chyba!!!
-
Vzhledem k tomu, ze zatim nevznikla hra, ktera vychazi z Diablo a byla lepsi nez diablo (at 1 ci 2), tak to z nich asi dela horsi hry.
At uz ma clovek Blizzard rad nebo, tak se jim musi uznat, ze strategie a rpg maji v ruce (coz rozhodne neplati u jejich fps :D). -
What if the service is down/laggy/disconnecting me?
It's very possible that players connecting to the stress test could experience issues with the service. While not ideal, this is exactly why we're having a stress test. We want to catch and analyze as many bugs as possible during this stress test period, so that we can try to ensure a smooth launch on May 15. -
jede to ted nekomu? ja sem se pripojil asi na 5 minutek a hned me to vyhodilo
-
jj, uz je to zase preplneny, amerika se zacina probouzet :(
-
Včera jsem se tam někdy v půl jedné připojil a dnes furt error 75 *9*
-
Jestli se jim to povedlo pozname podle toho, ze na 60. urovni v Inferno obtiznosti uvidime WD co ma jako primarni utok Poison Dart :)
-
hele,když mi to háže error 37 že servery jsou busy tak jsou plný???
-
A to, že jsou odnoží Diabla z nich dělá horší hry? Tak mazej hrát Wolfenstaina z roku 2009, protože všechny FPS jsou stejně odnoží Wolfa 3D.
Hmm, ok to uznávám, pokud chceš hrát s milionem lidí, tak je Diablo 3 správná volba, jelikož si ho milion lidí koupí. -
A zvlášť když to bude takové MSORPG... To už si radši počkám třeba na Nyrthos.
-
Je to tak - "Data aplikacĂ-" to je ten problém na CZ XP a zalogovat se nejde.
Servery už běží ok.
Dobrá amatéřina od firmy s takovým finančním potencionálem a obrovskými lidskými zdroji. -
Nejsem takový magor, abych 12 let v kuse hrál Diablo II, vždyť je to jen hra, i když vynikající... *4*
-
Tak já nemůžu osobně kázat, co mají ostatní dělat.
Ale osobně prostě nevidím nic, co by mě nutilo k okamžité koupi. Dungeon Siege 2 se mi osobně hrálo lépe. Sakra, i ta vymlacovačka v prohlížeči se hrála velmi podobně dobře jako Diablo 3.
A to je asi hlavní problém těhle her... v základu se budou hrát všechny stejně, takže potřebují něco, čím hráče chytí do svých sítí.
No a u Diabla 3 je to jméno Diablo. Ale když jaksi to na mě osobně nefunguje... -
Najviac ma na tom popudzuje, že Blizzard robí zo svojích hráčov totálnych neschopákov, čo nevedia napísať do dvoch okienok svoj email a heslo. :( Očividne nemajú ani páru čo spôsobuje túto chybu.