Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Na druhou stranu je fakt ze az hra vyjde, tak se nebude pripojovat v jeden moment tolik lidi. Co ja vim treba 60 procent lidi to zkousi a kupovat hru si nebudou nebo ne hned atd. Cili verim, ze to pak ustoji. Ja to zkusim znovu jeste zitra, ale dneska uz jim cvicenou opicu delat nebudu.
-
tez nejsem 2x v extazi a rikam si jak me neskutecne bavil takovy Hellgate oproti nynejsimu D III - zase na druhou stranu vim, ze prvne musim poznat hru hloubeji, abych mel cile a motivaci, interakce s postavou ve smyslu buildovani je nulova, ale opet - vim, ze v GW me prave bavilo tvorit build, kde nebyl strom a clovek si mohl napraskat do baru co chtel... uvidime, tak nebo tak mam koupeno
-
3 mesiace prechádzať asi 40min gameplay (x5) - tak ty si iný hardcorista. *1*
-
Teď sem se na čtvrtej pokus připojil :) jinak mi to psalo že je server plnej
-
Souhlasím s tebou, vyslovil jsem tu podobný názor již dřív. Zatím, co jsem viděl a 3 měs. testoval do 13té úrovně, tak dávám 85/100 a nejoblíbenější postava witch doctor.
-
Reaguje na nejakého maníka, čo si myslí, že mu to nejde kvôli cz windowsu, pričom dôvod je iný.
-
Skill runy se odemykaj taky s lvl, ale kazde kouzlo ma 6 odlisnych run, takze si to muzes prehazovat do aleluja...
Jako priklad na rozdily u buildu bych dal wizarda, kde mas magic missile na dalku na single target a lightning bolt na blizko aoe, takze kdyz budou 2 wizardi, muze se jeden soutredit na bosse, a druhej na miniony atd... + si muzes ability upravovat tema runama. -
Nevím, zda to bude mít nějakou souvislost - mám betu již 3 měsíce a i dnes nebo včera jsem neměl problémy s připojením včetně připojení na EU server
-
psalo mi to error 315300 jenom ted pred chvilkou začlo zase psát error 37 protože je server plnej až nebude tak zase error 315300 :(
-
Neviem ako to súvisí s veľkosťou našej rodiny, ale aj tak vďaka.
-
precti si na co reaguje ;]
-
že by kvůli diablu vztávali v noci?
-
Servery sú preťažené, chce sa pripojiť veľmi veľa ľudí a to spôsobuje rôzne problémy - čo je na tom na nepochopenie? Je to presne dôvod, prečo spustili open betu.
-
BTW, na ty skilly se muzete podivat na kalkulator. Skill run tam taky nekde jsou...
http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard -
blbost taky mi to psalo a pak jsem se normalně připojil :)
-
A pritom v Americe se ted spi, az se probudi tak se zase vsichni budou pripojovat.
-
to neni pravda, mel sjem stejnou chybu a pak sjem se pripojil a mezi tim jsem nic nedelal
-
No ale když už jsem normálně hrál a teď to nejde ? ... to mi nějak nesedí
-
Proč by na D3 fanpages měla být jenom chvála ? Ty si asi dobrej trol co ?...
-
Osobne nepotrebuju, aby to hralo milion lidi, ale aby to hralo tolik lidi, ze tvurci na to budou vydavat patche, protoze jinak to skonci jako Titan Quest.