Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na druhou stranu je fakt ze az hra vyjde, tak se nebude pripojovat v jeden moment tolik lidi. Co ja vim treba 60 procent lidi to zkousi a kupovat hru si nebudou nebo ne hned atd. Cili verim, ze to pak ustoji. Ja to zkusim znovu jeste zitra, ale dneska uz jim cvicenou opicu delat nebudu.
  • tez nejsem 2x v extazi a rikam si jak me neskutecne bavil takovy Hellgate oproti nynejsimu D III - zase na druhou stranu vim, ze prvne musim poznat hru hloubeji, abych mel cile a motivaci, interakce s postavou ve smyslu buildovani je nulova, ale opet - vim, ze v GW me prave bavilo tvorit build, kde nebyl strom a clovek si mohl napraskat do baru co chtel... uvidime, tak nebo tak mam koupeno
  • 3 mesiace prechádzať asi 40min gameplay (x5) - tak ty si iný hardcorista. *1*
  • Teď sem se na čtvrtej pokus připojil :) jinak mi to psalo že je server plnej
  • Souhlasím s tebou, vyslovil jsem tu podobný názor již dřív. Zatím, co jsem viděl a 3 měs. testoval do 13té úrovně, tak dávám 85/100 a nejoblíbenější postava witch doctor.
  • Reaguje na nejakého maníka, čo si myslí, že mu to nejde kvôli cz windowsu, pričom dôvod je iný.
  • Spades
    Skill runy se odemykaj taky s lvl, ale kazde kouzlo ma 6 odlisnych run, takze si to muzes prehazovat do aleluja...

Jako priklad na rozdily u buildu bych dal wizarda, kde mas magic missile na dalku na single target a lightning bolt na blizko aoe, takze kdyz budou 2 wizardi, muze se jeden soutredit na bosse, a druhej na miniony atd... + si muzes ability upravovat tema runama.
  • Nevím, zda to bude mít nějakou souvislost - mám betu již 3 měsíce a i dnes nebo včera jsem neměl problémy s připojením včetně připojení na EU server
  • psalo mi to error 315300 jenom ted pred chvilkou začlo zase psát error 37 protože je server plnej až nebude tak zase error 315300 :(
  • Neviem ako to súvisí s veľkosťou našej rodiny, ale aj tak vďaka.
  • precti si na co reaguje ;]
  • že by kvůli diablu vztávali v noci?
  • Servery sú preťažené, chce sa pripojiť veľmi veľa ľudí a to spôsobuje rôzne problémy - čo je na tom na nepochopenie? Je to presne dôvod, prečo spustili open betu.
  • Spades
    BTW, na ty skilly se muzete podivat na kalkulator. Skill run tam taky nekde jsou...
    http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard
  • blbost taky mi to psalo a pak jsem se normalně připojil :)
  • A pritom v Americe se ted spi, az se probudi tak se zase vsichni budou pripojovat.
  • to neni pravda, mel sjem stejnou chybu a pak sjem se pripojil a mezi tim jsem nic nedelal
  • No ale když už jsem normálně hrál a teď to nejde ? ... to mi nějak nesedí
  • Proč by na D3 fanpages měla být jenom chvála ? Ty si asi dobrej trol co ?...
  • Osobne nepotrebuju, aby to hralo milion lidi, ale aby to hralo tolik lidi, ze tvurci na to budou vydavat patche, protoze jinak to skonci jako Titan Quest.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit