Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spamätaj sa, ten error kód som mal pred desať minútami a teraz som pripojený. Ale hlavné je, že ty to máš overené. *7*
  • Ringwraith
    Zaráží mě, že jako Wizard jsem většinu času běhal s obouruční sekerou a obouručním mečem, jelikož byly nejlepší. Až nakonec z posledního bosse bety mi vypadly věci opravdu pro Wizarda.

To i v Diablu 2 mohl používat každej všechno nebo je to v Diablu 3 nově jako další prvek zjednodušující hratelost?
  • Přišel jsem na to za 2 hodiny a Blizzard zatím ne. Jsem expert?

Battle.net instalace soustavně a marně vytváří adresář "Data aplikacĂ­-" místo do "Data Aplikací".

Jasné? Tak mlčet.
  • Já celou betu prošel za 2 a půl hodiny s tím že jsem prošel každej kout z celé hry. Pokud ty si to zvládl za 40 min tak to si měl asi hodně na spěch :)
  • Sr_Lobo
    Mam crash dycky uz pri "Updating setup files" naprosta parada :)
  • Ne, důvod jsou CZ Windows a to je ověřené.

V US/UK verzích error 315300 opravili v únoru březnu, najdeš to Blizz fóru.

V CZ verzi evidentně oprava ještě není.

Asi proto, že o CZ sadě znaků doteď na svých fórech neslyšeli.
  • A ty si expert... *7* Nemá to nič spoločné s názvom adresára.
  • Kdepak - ani EU verze nepomáhá.

Naposled jsem nemohl spustit hru kvůli názvu adresáře někdy v době Krondora nebo DM2.

Jsou to amatéři.
  • Alex81
    Zatím jsem spokojen, na 15 se těším:-)
  • Som prekvapený, koľko ľudí nechápe rozdiel medzi demom a bate testom. Pochopte, že táto akcia ( ako je uvedené v článku ) slúži na odladenie sieťovej časti. Vy si zahráte a pozriete malú časť hry, oni si otestujú servery, sieť.
    Ak sa niekomu nepáči grafický dizajn alebo zmenený systém levelovania, má na to samozrejme plné právo. Na druhú stranu, Blizz túto skutočnosť vysvetlil už dávnejšie. Podľa ich zistení sa používalo len pár "buildov" a tak sa rozhodli vynechať priamu distribúciu bodov do vlastností, ale schopnosti sa budú škálovať podľa vybavenia postáv, výberu kúziel a schopností. Ako to celé funguje sa ukáže až v plnej verzii. Nateraz je to nemožné posúdiť, kedže je k dispozícii len malá časť hry. Toto isté platí pre obtiažnosť a herný svet. Na toto už tiež dávno odpovedali, že je potrebné vydržať do vydania finálnej verzie, pretože po prejdení bety ste vlastne prešli len "tutorial" a z hry ste videli len drobná časť. Obtiažnosť sa bude stupňovať a bude podľa autorov dostatočne vysoká. Tak sa nechajme prekvapiť.
  • Odulin
    Hele s tim nemuzu nez souhlasit. Ja si dneska nad ranem rikal po zahrani to same. Brachy se to dotklo nejak vic, ten se furt ohanel zjednodusovanim apod. jeho proste bavilo zkousel cpat bodiky a hledat ten ideal...ta iluzorni moznost velikeho vyberu. Kazdopadne se tesim a jsem vlastne dost zvedavej.
  • Jeste k te moznosti "kdykoli" si prehodit skilly:
    Na 60. urovni bude hrac dostavat bonus, ktery zvysuje sanci na nalezeni lepsiho predmetu. Tento bonus roste s vetsim poctem zabitych specialnich mobu, ale zrusi se, jakmile hrac vymeni nejaky skill.
  • mackat Q kdyz je tam 20-30?s cooldown na lahve. S Bossem budes mozna vic vprdeli nez kdykoliv jindy. Spolecnik de do kytek taky velmi rychle, myslim si ze finalni bossove kazdyho aktu budou opravdu velmi obtizni.
  • Odulin
    Rozumim a mame to dost podobne. Ohledne zabavnosti pochyby nemam, jen to byl proste nazacatek trochu sok.:)
  • Spades
    Ty atributy se mi treba takhle libi. V D2 to bylo jen sila na itemy dex na block, zadna energy a zbytek napraskat do vitality... To pak chodila sorcka s hradnim stitem ve full plate zbroji, ktera mela vic zivotu jak diablo... To pro me neni zabava :D Sorcka ma byt agilni a pizlat bosse z dalky kitovanim.
  • Kinet1c
    neveim ako som uz pisal mne sa to zo zaciatku tiez nepozdavalo, ale nejak ja neviem som si navykol na ten cely system, skilly + runy podla mna super vec, a akurat tie atributy nam mohli nechat nech si bodiky dame kde ceme, ale akurat tolko co ma stvalo + tie lagy a nejak cudne sa cukala grafika, ale to neviem cim bude pretoze grafikou a strojom asi nie
  • Spades
    Kdyz si to tak vezmu, tak ty rozdily v D bylo jen nekolik dobrych buildu a zbytek byli hraci bez buildu, nebo se spatnym buildem. Stejne si v Hellu na HC potkaval jedny a ty same buildy.

Takhle budou lidi vice experimentovat, protoze je respec nic nestoji, takze bude vice experimentalnich buildu
  • Kinet1c
    btw hral som iba barbara preto je tam tych 3+1+1+2
  • Kinet1c
    pocuj ako som vcera hral aj ja som najprv, chcel hned skoncit, hovorim si wtf, preco si nemozem delit body, myslim do atribut (o skilloch som vedel, na to som bol skor zvedavy ako to pre mna bude vyhovujuce v skratke - velmi), skratka som bol zvyknuty na to ze si ja mozem urcovat kolko budem mat sily a kolko odolnost, tak som to mal rad uz zprvych dvoch diablov, teraz prisiel system ala WoW, ze dostavas urcity pocet bodov ktorych je viac hej 3+1+1+2 = 7 namiesto 5, ale aj tak ich mali nechat na uvazeni cloveka, ktory hraje za tu postavu a nie system WoW, kde ti hra urcuje kde kolko bodov ma ist, aj ked nehovorim ze to nie je pohodlne, ale nie je to ako si ono, ale nejak som na to zabudol, ako som tam ztvaral tie besnenenia a pod. a ked niekto hovoril ze to nie je temne, tak teraz sa mohol presvedcit, ze je to dost pochmurne, vystihnem svoj verdikt jednym slovom a to nie som ziadny diablo fan, viac sa tesim ked nieco stoho bude na Grim Dawn, ale k veci takze verdikt je, Super (minimalne pre mna)
  • Odulin
    Jasný. Jakmile přistoupim na tu celkovou myšlenku absence skill pointů a možnosti kdykoli si přehodit skill set, ale za podmínek, že skilly jsou vybalancovaný a každej nějak použitelnej během celý hry, tak pak to beru a rád si to zkusim. Asi se tím teda předejde tvoření špatnejch nevýraznejch postav a hraci nebudou muset zdlouhavou metodou pokus omyl nachazet rozumnej build, tak budiz no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit