Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak z free bety uvidim asi jen "Updating setup files....". Nu coz, beztak to, podle reakci zucastnenych, vypada na dalsi prasklou bublinu herniho prumyslu :)
  • Bomba *2* *14*
  • Muzu mit aktivni cili "na jednom buttonu", at uz si nabinduju cokoliv, jenom jednu z 4-5ti ruznych abilit.
  • Jakoukoliv abilitu muzes mit na jakymkoli tlacitku jak na mysi tak na klavesnici, staci zapnout v nastaveni Elective Mode. Nejdriv hledej pak kritizuj...
  • Moje rozpolcenost je takova ze mi to pripomina Mafii I a ocekavani Mafie II kdyz jsem ale druhy dil dojel na 3krat tak se mi zacinal libit cim dal tim vic (i kdyz na prvni dil nema ani omylem - ale je fakt ze nektere prvky jsou lepsi) mozna to tak bude i s D3 ze se mi zacne za par mesicu libit vic ale D2 se nevyrovna a kdyz ano tak nebude rozhodne lepsi ale ne o moc
  • Jj a co treba matrix? nepripada ti jako trochu scifi? *15*
  • *15*
  • Takže komu to nejede kvůli 315300:

-nainstalovat EU verzi ne US
    -zmenit v registrech HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders\Common AppData

"Data Aplikací" na "Data Aplikaci" s krátkým i
  • Jeste bych rad doplnil, ze dialogy jsou smesne. Nulova zapletka. Dabing a hudba tak na 50/100. Grafika by snad celkem sla, ale to pro me neni prioritni, takze kvuli tomu si tu hru nekoupim.

Jedine co me tam pobavilo je skret v dungu, ze ktereho po kazdem zautoceni padaji goldiky. To bylo opravdu vtipne, ale to je vse.

Je to opravdu strasne strasne strasne jednoduche. Prosel jsem veskere zakouti vsech map a snad nasel vsechny epic potvory. Dohrano za 3 a pul hodiny (asi hlavne kvuli tomu prochazeni vsech koutku - zvyk z deus exu :) ) a nemam duvod hrat to znovu za jinou postavu, jelikoz me to netahlo, nebavilo a rozhodne si to nekoupim.
  • Mohl bys mi prozradit co máš za win? Já mám Win 7 64 bit Ultimate v CZ a opravdu Data Aplikací tu nikde nevidim *1* .
  • Diablo ti pripada trochu fantasy? opravdu? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • (+)
    Respec kdekoliv je dobra vec, nevidim duvod proc by se nekdo mel vracet do mesta nebo kamkoliv jinam kdz chce zkusit jinej build.
    Pomerne rychly spad, akcni, ve 4 lidech jsme se nenudili.
    (-)
    Grafika se mi absolutne nelibi.
    Zjednodusovani je na facku. To ze muzu na urcity button hodit jenom urcity skilly je uplne mimo. A chybi mi talent strom.
    Chybi tomu atmosfera stejne jako Torchlightu. Titan Quest byl proti tomu co jsem zatim videl lepsi Diablovka.
    Tvrzeni, ze online system je lepsi dostalo vcera presdrzku.

Neni to nejhorsi, ale je to presne co jsem cekal. Kdyz opomenu subjektivni pocity - grafika a atmosfera, tak mi vychazi prumerna hack and slash, ktere ty jejich "uzasny" zmeny ala WOW spis ublizily.
  • Ok stoji to za prd - atmosfera zadna, narocnost zadna - Aukce za real prachy? WTF

Blizzlike KID GAME pwrd by Cataclysm
  • Bohužel přejmenování ani registr mi nezabral.

Ani když jsem stáhl z fóra ty dva soubory (z PC kde to funguje) do adr. /Battle.net/Cache/8f. To je oficiální rada od Blizzu, někomu to pomůže, někomu ne.

Škoda.

Jinak 315300 je běžná hláška po špatném zalogování - proto se někteří nedostali a pak najednou dostali do hry. Komu to nejde ani po xtém zadávání, tak je to chyba o které píšu a tím pádem smolík.
  • Tak som dohral betu, za Barbarku, celkom prijemne to vizera, prostredie sa mi paci, grafika tiez, ale na druhej strane, tie modre zhave dieri a podobne by mali nahradit pekelnym ohnom, pripada mi to trosku fantasy, a dalsia vec je ze hudba je dost o nicom, aspon v tejto bete... hadam bude lepsia v plnej verzii a v inej lokacii.
  • Je to rovnaké, wizardi majú podobné magic orby, witch doctori majú tie vysušené zvieracie zbytky, barbari špeciálne zbrane atď.
  • Máš aj nejaké riešenie na tento problém? Okrem premenovania toho adresára a zmeny v registroch?
  • Ringwraith
    Hmm, tak i v Diablu 3 mají některé itemy napsáno určenej class, takže je to asi stejný.
  • Takže ty si na to prišiel. *15* *15*
  • Mohol si používať čokoľvek okrem class specific vecí - sorceresky s phase blademi boli napríklad celkom bežné kvôli holy shock buildu apod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit