Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Co je to za hru? No je to beta a je to stress test. *15*
-
Ty rozhodne zustan u Diablo II. 2. kvetna budes mit ladder reset, takze muzes vesele pokracovat v 12 letem hrani dvojky. *7*
-
Jj říkal jsem si, že tím pádem každej skill musí bejt použitelnej během celý hry. No tak to jsem zvědavej...Díkec za info.
-
Hral jsem to ted par minut (nez me stihli odpojit :D) je fajn ze se nemusi sbirat equip a zlato leceni je vyreseno dobre souboje jsou hodne akcni bude tam snaha o pribeh a demolice prostredi jsou taktez fajn na grafiku uz jsem si zvykl ale moc se mi zatim nezamlouva levelovani a vyber skillu chybi mi prerozdelovani bodiku do atributu hudba je oproti dvojce nic moc (dabing je zase skvely) a venkovni mapa mapa pusobi jako velka nudle ala Titan Quest -pokud se jim poradi udelat bytelne servery a bude tam vse co jsem videl budu spokojen ALE neni to takova extaze jako rozdil mezi D1 a D2 nicemene dam tomu sanci ovsem pochybuju ze to bude mit desitkova hodnoceni ja osobne bych to videl na 80-90 procent vic ne nicmene je to beta a plna verze muze byt o zase o fous lepsi ale jak rikam dvojku to v hratelnosti nenahradi spise to vidim jako velmi dobry single a skvely multiplayer
-
Jako Diablo fanousek nemam problem priznat, je ta hra je dobre a nemusi byt ani zadny zazrak, ale pochybuju, ze si klidne muzu zahrat "jinou vymlacovacku", protoze vsechny jsou jen odnosi diabla a navic velmi rychle jejich studia ukoncili jejich podporu.
-
Kopa ľudí má zmiešané pocity, ale asi stále nie dosť, lebo nápor na servery je teda poriadny.
*15* -
Ale umíme, sám sem fanoušek a pocity mám minimálně smíšené...
-
jak uplne jinak. Uplne jinak asi tezko ne. Trosku jinak mozna.
-
Psal jsem tady něco o tom, že tak za patnáct let to bude za kilečko (+ bude existovat kilečko opravných patchů)... Takže doporučuješ zůstat do té doby u Diablo II?
-
Narozdil od D2 maji vsechny skilly v D3 smysl a zalezet bude predevesim na kombinace vsechny 6 skillu co si clovek vybere za aktivni. Runy si clovek bude nastavovat tak, aby mu sedely do buildu.
V bete je celkem k dispozici jen par skillu, ale stejne jsem za 4 dny nepotkal WD, co by mel stejny jako ja.
Pokud to dopadne tak, jak blizzard predpoklada, tak ruzny kombinace skillu povedou k ruznym zpusobum hrani (WD co se spirit kouzlama utoci pouze z dalky vs WD s soul harvers a toadama, ktery musi byt blizko nepratel, coz povede k tomu, ze bude muset byt staveny na to, aby vydrzel vetsi proci utoku).
Je jasny, ze tohle jsou jen takovy ty obvykly kecy co rika kazda spolecnost o tom, ze vsechno bude zalezet na hraci, bude rozdilny atd... nejhorsi co se muze stat bude, ze vsichni pojednou stejny kouzla, coz je stejna situace jako na battle.netu v D2 hell obtiznosti. -
Šak kdo říká, že to je špatná hra?
Copak vy Diablo 3 fandové si neumíte připustit, že někdo z toho prostě není tak hotovej? Pak radši nechoďte na obecnou stránku o hrách, ale držte se na Diablo 3 fanpagích... tam najdete jen nekritickou chválu na cokoliv, co Blizzard udělá.
Podívej se dolů, i další lidi mají smíšené pocity... -
spousta lidi si to evidentne nezahralo. Rict, ze je to beta a vyuzit nervy nas co mame smulu, aby si to odladili, mi prijde jako nehorazna drzost. Nezvladli to.
-
Je to jenom BETA !!!!! Finální verze může vypadat úplně jinak a jak znám Blizzard, tak bude..
-
start game nefunguje, tak jsem zmackl public games a jelo to. Ale jsem tak s dalsima trema ctyrma hracema a predhanime se tam kdo to driv vyjebe. Kurna ja chci byt sam a nemuzu. Co to je za hru.
-
Tak jsem si to pořádně zahrál.
A nic zvláštního. Je to dobrá hra, ale žádný zázrak.
Diablo 3 fanoušci z toho budou hotoví, protože to má jméno Diablo. Ostatní si s klidem můžou zahrát klidně i jinou vymlacovačku. -
nefunguje neustále 315300 error *16* *16* *16* *16* *16*
-
Jj ten rezim sme si zapli. Spoléhám už jen na ty runy. Muzes mi prosim lehce strucne vysvetlit, cim bude zarucena diverzita postav stejneho classu? Skilly se odemykaj vsem stejny. Runy? Taky se odeknou vsem stejny a je jen na hraci kterou 1 z 5 priradi ke kteremu skillu? Nebo se sbiraj nejaky s nahodne generovanejma parametrama? No a pak uz zbejva jen loot (equip), kterej muze odlisit postavy.
-
asi si hrál uplne inú hru, keď tvrdíš, že z každého typu môžeš mať len jednu abilitu, stačí si zapnúť elective mod
-
Mám už taký pocit, že táto chyba nemá nič spoločné s preťažením serverov. Ako tak čítam fórum technickej podpory, tak to skôr vypadá na nekorektné naištalovanie Battle.net. Napr. mám XP (jazykovú verziu CZ) a keď sa pozriem do "Documents and Settings\All Users", tak tam mám adresár "Data aplikacĂ-", čo je značný príznak pre nekorektné rozpoznanie jazykovej sady kódovania. Prekvapuje ma, že sa tá hra spustí, nie ešte prihlási na server. Nejaký čech na tom fóre radí premenovať "Data aplikací" v registroch, ale to je cesta do pekiel.
-
jojojo já to dneska nainstaloval, spustil na dve minuty jenom jestli to jede, jelo, sel jsem neco delat, vratil se a od te doby 300008... uz nejak nemam rad to cislo :))