Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ja si tiez pripadam jak uplny kokot, lebo tiez neviem za boha nastavit na mojom withdoctorvi utok zbarnou co drzim v ruke.. wtf?
  • Jj, přesně tak. Ve dvojce byly chary docela dost rozdílné, hlavně některé buildy.......Path of Exile? :)
  • Tak dohráno za wizarda a za ostatní postavy na level 6. Chtěl jsem se zeptat jeslti se to zdá jenom mně, nebo mezi postavama nejsou skoro žádné markatní rozdíly? Přijde mi to, že každá postavička má obdobné kouzla a skilly akorát s tím rozdílem, že jeden kreslí na zem modré obrazce, druhý vykouzlí kruh s rukama. Tak nějak mi nepřirostla žádná postavičky k srdci, tak jak v jedničce nebo dvojce, kde každá vyžadalovala trochu jiný styl hraní. Každopádně je to rubání pořád stejně návykové :) Jediné co mě dále opravdu mrzí, tak je automacké zpřístupňování skillů a atributů, bez možnosti si je rozdělovat podle svého uvážení. A jak jste na to vy?
  • to mi chceš řict že tuhle nascriptovanou hru budeš muset celou projít aby sis mohl změnit obtižnost ??:D a pak hrat to samé ale jen o něco težší??:D

Na tohle někdo čekal 15 let??:D To pak musí být životní sklamaní...ono k té obtížnosti by uplně stačilo kdyby z každé druhé příšery nevypadavali ty lahvičky co tě sami hned uzdraví :)
  • to byla trošku jiná hra :p noo a neměla uspěch jak se to veme...byla to celkem hraná hra ale nebyl prostě pořadně dodělana :)
  • Ja nechapem, ked su z tohto všetci pocikani, prečo nemal uspech Hellgate London ??
  • obtiaznost sa nebude dat menit ani vo full treba prejst klasicky normal potom nasleduje nightmare a nakoniec hell. podla mna je obtiaznost presne taka ista ako v d2, komu je to malo nech sa prerube k hell a potom uvidi co znamena byt instatne mrtvy pri prvej skupinke nepriatelov:D
  • Stormangels
    Dohráno a musím říct že Titan Quest se mi libil víc.Takže si radši koupím Guild Wars 2 než Diablo III protože jsem se rozhodoval co dřív.Jako mohla ta beta(DEMO) bejt delší a pestřejší.
  • hm tak pro zmenu mi to ted hodilo error 12, ze muj acount nema opravneni O_O
  • nj sem se neobtezoval si precit diskuzi dole samozrejme :)
  • No hrál jsem to na normál. Je pravda, že kromě posledního souboje to taky bylo celkem ok. Ale co se teď dívám, tak v betě nejde zvýšit obtížnost. Otázka je, jestli obtížnost nebude ale v dalších aktech výš. Pokud ne, určitě se vyplatí o jednu zvýšit. A taky bych rád zkusil kooperaci, ale to nevím, jestli v betě jde.
  • to neee :(((
  • Pořád se mi nejde připojit, error 3003 :(
  • to davam ale nikde tam nevidim moznost dat tam ten utok zbrani hraju za samana.
  • Pravé tlačítko myši na skill.
  • tak diky no
  • taky dohrano, ale vadi mi tam dost veci.. napr. u maga mi dost chybel skill tree a rozdelovani statu pri lvlu.. vse se deje automaticky
    jinak dohrali jsme to bez jediny smrti, bylo to az moc lehky.. jedina bitka kterou sem si uzil byl az boss na konci
  • Ježiššš!! Oni se snižili i k takovym věcem že když mi zabiji na jednou vice nepřatel piše mi to masacre a +20 XP :D to jsem snad COD? nebo unreal???

hratelnost je tedy jako stale navyková....ale jinak počítam s tím že internet bude plny petic
  • Tak beta dohrána. Je to paráda! Určitě si koupím plnou verzi :)
  • Jsem velice zvědav na recenze protože ke kritice je tam toho strašně moc....samozdřejmě nevím jaky bude fianlní dojem po dohraní ale zvonuhratelnost bude asi malá...

Sem zvědavej na recenze hodil by se někdo kdo nemá strach něco řict tak jako Vávra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit