Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
DRM ochrana.
-
Co znamená MRDA?
-
stress test je u konce, nikoliv open beta.. tu pouze dočasně omezili počtem lidí "in".. nastavili tam omezení, proto je ta hláška 37 (server busy) tak rychlá.. protože prostě server neumožní při vysokém počtu lidí uvnitř ani zalogování se...
-
Podle toho, co tam čtu já, tak jen omezili maximální počet hráčů, aby opravili chyby, který našli při prvním zátěžovým testu...
-
nic neodstavili, nauc se cist nebo anglicky... paneboze
-
Tak proto je sám ne:D Rovnou píše, že server is busy.
-
kecy když servery odstavili :) je to napsané v blizardích novinkách :)
-
Mas Battletag ?
-
Bez emulátoru si můžeš akorát tak pustit úvodní obrazovku a kdo ví jestli vůbec ty crackaři:-D
-
verze je jen jedna, připojovat pouze k "americas" serverům..
-
To není pravda. Assasin má pouze MRDA.
-
AC2 nebral ze serveru vůbec nic, jenom posílal občas nějaký packety a ověřoval, jestli máš legální kopii. Data jsi měl všechna u sebe.
-
Hádat se nemusíme, moje reakce byla na martyho, kterej tvrdí, že v den vydání budou ok jenom warezáci, což je p*čovina.
Časem budou nějaké emulované servry, ale bude to trvat hooodně dlouho a nikdy to nebude jako originál. -
přečti si tu hlášku vedle loginu.. už nasadili "temp cap".. takže jsme v pr... :)
-
Pokud někdo neudělá emulátor serverů, tak imho "crack" nebude.
-
sam ve hre us server
-
Pokud vim tak cracknuli Assassin Creed 2, a ten bral ze serveru vsechno, bez toho nesel vzit ani quest. A u tak ocekavane hry jako D3 to ani nebude dlouho trvat. Nepodcenoval bych je.
-
Email... a dokud nenavýší limit, tak ani nic *3*
-
je jedno jakou verzi s jazykem jsem si stáhl? jestli EN US, nebo EN EU, na připojení by to nemělo mít vliv ne?
-
Email, battletag není unikátní