Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
hodnekrat kick ze jsou servery busy ihned po zadani loginu a po nekolika pokusech zkousi logovat cca minutu ?
-
"The stress test is off to a great start as we have identified some immediate issues which we are now working to address. We have temporarily capped the number of people in the game and so you will likely see an error 37 until we address some of the login and stability issues and are able to allow more people in. Again thank you for your help in putting the service through its paces, and ask that you please keep checking back as we continue to improve service stability."
-
To chci vidět co za tu dobu stihnou. Max, že by si půjčili pár serverů z WOWka ;)
-
mam tam vyplnit battletag nebo account name ? (email)
-
taky tam nic takovyho nemam. Prolezl jsem vsechno.
-
nebudem se hadat. Jinak vim co je kolem toho.
-
no.. a co čekali? :)
-
Podstatný rozdíl mezi Sc II a Diablo III. Sc můžeš hrát offine, Diablo nikoliv.
-
Na Twisteri info, z ktoreho je jasne ze ani tsunami neni tak niciva ako tato vlna prihlasujucich sa hracov.
Tak vela ludi sa hlasi kazdych par sekund. -
krása, už lze vybrat i povolání, akorát po výběru jména to zahlásí timeout error
-
Jasně. Zkus cracknout Darkspore, až se ti to podaří, tak ti uvěřím, že půjde Diablo III.
-
US servery jedou
-
Takže po vytvoření postavy jsem opět out of game :D
-
Na Twisteri info, z ktoreho je jasne ze ani tsunami neni tak niciva ako tato vlna prihlasujucich sa hracov
-
Tak ty jsi hodně naivní lol, warezáci budou mít s Diablo 3 smůlu, protože nestvůry, itemy, loot, NPC, atd. je bráno ze servrů blizzardu.
Ani pořádná beta není k dispozici na warezu a to byla spuštěna před 7 měsíci -
315300 dava nekomu ?? ucet mam spravne jako na bnetu
-
Jsem ve hře! US server
-
Si pis , ze necracknu. vygoogli si moege diablo 3 a dostanes predstavu ako bude ta emulovana verzia vyzerat *7*
-
chyba blizzu, mě to píše jako jednu z dvaceti různých chyb
-
sc melo ciste sigleplayer kampan, coz se o d3 neda rict pac co jsem cetl z ruznuch betatestu a clanku, tak nejaci bossove budou delany na skupiny lidi