Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Hele Dextre, nejsem jako ty (tolikrát jsme Tě už usvědčili ze lži, pak se na měsíc ztratíš a přijdeš s něčím znova) nebo Jejdásek (luxusní diskuze ohledně her, co jsou dělané přímo na tv:D)
-
error 37 je busy server.. tak to tam lítaj asi miliony..
-
Já taky. Na US
-
kdyz to vydelite 50ti co je prumerny pocet pokusu od jednoho parana, tak to zas tolik lidi neni....
-
Tak oni sami přiznali, že toto je i test servrů, jak obrovský nápor vydrž. Nevydrželi. Mají 14 dnů na odladění.
-
tak to je 215k error 75, 200k error 3005, 195k error 3006.. a jsme na těch deseti milionech lidí co se tam snaží připojit :)
Jinak díky za infos od zdroje :) -
nelži a nevymýšlej si, a nesnaž se být zajímavej :)
-
progress, mám 3 zelené fajfky, ale nehýbu se dál. (tentokráte bez dvojsmyslu prosím)
-
chapu, tesim se a koupim, ale myslim ze v den prodeje se jim prihlasi minimalne stejne lidi jako dnes a to bude u singlu trochu pr kdyz to nepujde pustit ani abych si zahral sam :-)
-
Jinak další perly od spolužáka (zaměstanec Blizz, oddělení podpory pro USA a Evropu). Během 15 minut měli hlášeno 215894 chyb typu ERROR 75, což je nejčastější hláška..
-
Milionek sem, milionek tam:)
-
navic musi bejt zvykli z wowka
-
mě taky, víte co s tim?
-
Přetížené servery.
No nic, kouknu na to zítra. Zatím si dám Grimrock. *5* -
ja si myslim ze to bude spis nekolik milionu
-
Tak proč tu kecáš a nehraješ?:)
-
Závist, já mám ještě pořád přetížení:)
-
keď myslíš...
-
Ale to má vydržet 250 000/minuta. To nikdo nečekal, že to bude větší nápor. Když byl spuštěný Sc II, tak během první hodiny navštívilo battle.net cca 2 miliony a přežil to.
-
Tak taky uz tam jsem. Vypada to, ze uz to pretizeni opada.
US server. Du parit.