Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Je to trol, nemá cenu něco vysvětlovat.
-
Kecáš, nejede:-P
-
Je to BETA. To slovo si neustále opakuj;)Navíc skutečně nečekali, že se bude chtít naráz snažit přihlásit přes půl milionu aktivních účtů v první hodině otevřené BETY:)
-
to bys paril a nediskutoval tu
-
super, prvni vice mene jeste stale singl hra do ktere se neda pripojit protoze ma pretizene servery .. hmm kam to ten svet dospel :-)
-
250 000? Tak to se dalo hadat, ze D3 vyvola daleko vetsi zajem. Zda se, ze to trochu podcenili.
-
dobry :D
-
Tak spolužák mi volá z USA, že mají přetížené kompletně všechny servry a to skoro 100násobně. Počet přihlášených je 3krát více než počet přihlášených v první den Sc II:-D A jinak během dneška už měli 12589 hovorů, battle.net neustál nápor a to měl vydržet 250 000 návštěvníků naráz:-D
-
Tak po nejake dobe se objevila jina hlaska... This account dont have attached Diablo III licence *8*
-
Konečne mi to ide!!!
Na US servery... -
To spíše poznáš naopak tak, že přestanou přibývat příspěvky. V momentě kdy to pojede nikdo nebude riskovat alt-tab, aby to sem napsal a bude pařit :D
-
mě to jde přes ten US server
-
Já to znovu vyzkoušim až kolem půlnoci. A jestli to furt nepujde, tak už to bude podezřelý *4*
-
To si počkáš celkem dlouho vždyť Diablo II teď stojí nějakých 400 korun a to už je to 10 let.
-
mě to furtpíše toto your login information was incorect please try again (eror 315300) *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Na EU nebo na US serveru?
-
No nic prozatím si ukrátím čas u Raymana Origins. Až to pojede, napište prosím:) Dík.
-
No tak to jsem zvědavý
-
mně se to chytlo a funguje to asi jsem měl štěstí
-
No jo, čekám tak kolem půlnoci, že to půjde:-D:)