Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Ať hledám jak hledám, nikde žádné fajky nevidím *8*
-
si pis, ze to craknou.
-
Prý nemám k účtu připojeno D3... je to chyba Blizzu nebo jsem něco neudělal? *13*
-
ja myslim, ze to grupy zvladnu, SC2 isiel tiez, co nic nemeni na veci, ze single player = nonstop pripojeny, je blbost
-
Jo!! A já od včerejška
-
Já už hraju hodinu a pul.
-
no myslim si ze warez nepujde pac to bude stahovat urcite prubezne obsah z battle.netu
-
No kvuli tomuhle vsichni nadavali, ze je nesmysl aby i single player jela pres online pripojeni. V den vydani budou v klidu hrat jenom warezaci (tak jako nekolik dnu pred vydanim). A my pitomci co si to poridime poctive budeme cekat, nez se jim podari zvladnout napor v US. Pak na nejakych podstatnych serverech v jinych zemich. A pak jestli zbude cas, tak budou resit vychodni Evropu. Asi do toho nepujdu.
-
už běhám :) US Server a trpělivost. Ono se to přes ty kroky (s několika timeoutama) prokouše až do hry ;o) Wish luck! Du grát, bo já sobota i neděle fpráci 12hodky :/
-
to je fakt. Nic ineho necakam.
Hateri budu mat asi sviatok tento tyzden. -
Vidíš a zas to děláš, máš svou pravdu a jedeš, přitom jseš uplně vedle, takže ahoj :)
-
nejdriv odstrani problemy v americe a pak to pustej dal
-
Logovací fajfky, D3 je má už od alfa fáze, je to stupen zatizeni, zelena znaci ze to mozna pujde na stupnici 1-5 kde 5 je jisty log on, takze jsem tak na pul cesty no.
-
No vyzera to na pernamentny disconnect. Teraz bude mat blizz asi jasnu predstavu co ho caka 15. maja. Velmi lutujem programatorov a ich technikov.
-
Někdo tomu říká ústup někdo zbabělý útěk. A asi 5 lidí ti tenkrát dokázalo, že meleš naprosto z cesty, ale ty jsi mlel to svoje dál a dál.
-
Battle.net je sluzba od blizzu :D:D:D:D:D:D
-
achjo ja se tam samozrejme taky nepripojim :D
-
jaky fajky?
-
je fakt že já generuju jednu chybu tak za dvě minuty.. ale začíná to být zajimavý, už mám těch errorů pěknou sbírku :)
-
Ale neusvědčil, já jen nemám potřebu bavit se zbytečně s někým kdo si myslí že má jen tu svou a jedinou pravdu, nevolím cestu boje s mlýny ale taktický ústup :)