Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Nemůžu se tam připojit,pokaždý jiná chyb...píše mi to že mám špatný přihlašovací údaje...což nechápu...účet jsem si na battle.net normálně založil a na jejich stránkách se pomocí údajů normálně přihlásim,ale tady to nejde...nevim kde je chyba...neporadí mi někdo? *16*
-
-
Vy*er se na to a kup to za pár let, až to bude všechno opravený...
-
-
To je na pytel...už fakt vidim že si to koupim,hned jak to vyjde a ani se tam nepude dát zaregistrovat...jasně že je to jenom beta...ale stejně je to divný *7*
-
-
Pořád mi to píše nekorektní přihlašovací údaje...ať zkoušim server v Americe nebo v Evropě... *12*
-
-
Evropskej prdět, ten se mi nechyt ani jednou, zato americkej když jde, tak jde. Ale nelze vyloučit, že s jiným ISP může být člověk úspěšnější na tom evropském. I když spíše věřím, že ten nejede vůbec a ten třetí taky tak :)
Hmm... se právě probírají už i lenoši na východním pobřeží, by tam měli přidat auto-stress-test button :) -
-
Monk je :) Já si ho vybral právě jako prvního. Myslím, že kdyby to spíše jelo, než nejelo, tak ten total achievement bych možná teoreticky dal, i když jsem v práci a dojel bych všechny postavy na max, možná :) Alespoň bych věděl s čím rozehrát potom... No a podle mně by za ten ultimátní achievement tomu dotyčnému mohli dát třeba betu až do vydání, či ještě lépe originálku jako dárek :) Ale já si počkám na vydání a pak to prosmažím skrz naskrz. No a později, v časech herních such nebudu tak dlouho čučet na monitor a přemýšlet čím vyplnit oddechový čas u kompa tentokrát. Jak nebude chvilu co hrát, buch tam ďáblo a masit marasit, o tom žádná, cože?
-
Ne e, tento betatest jede jenom na americkych serverech (The Americas v settings). Ty evropske jsou uplne vyple, takze se ani nesnazte se tam pripojit - ztrata casu. Mimochodem, posledni zprava (twitter) je z 21:13 - We're in the process of restarting the #D3 beta servers and expect them to return shortly. You will likely receive an error on login. Takze tak do 23:00 to bude spatny, pak to zase po haluzi pujde. Ja se nekolikrat dostal dovnitr treba pri 10. zadani b.net hesla a to samy po vyberu charu a "resum game"... Jinak D3 bude pecka, Monk je hustokrutoprisny! *5*
-
re:dan
jj email a heslo stejný, ale já ho před spuštěním stihl zapomenout a ještě si ho stihl změnit :)
Pokud ti to ale píše stejnou hlášku, tak asi něco ťukáš špatně. Standartní je, že vyskakuje hromada různých errorů od 3007, přes 34 až po nevím, kolik variací už jsem za tu dobu viděl :D -
Prihlasuješ sa dobre, ale servery sú vyťažené a lognúť sa môžeš iba keď sa niekto iný odloguje. Je to aj tam napísané - pomaly zvyšujú limit a treba skúšať.
Takže skopíruj heslo a potom ho tam pastuj kým ťa nelogne. -
Já si myslim jestli se třeba nějak špatně nepřihlašuju...jméno účtu se přihlašuju jako e-mailovou adresu kterou jsem dával u registrace na battle.net je to tak ne?A heslo je taky stejný jako při registraci?Nebo je to jinak?
-
-
-
-
-
-
Tak dohráno za wizarda a za ostatní postavy na level 6. Chtěl jsem se zeptat jeslti se to zdá jenom mně, nebo mezi postavama nejsou skoro žádné markatní rozdíly? Přijde mi to, že každá postavička má obdobné kouzla a skilly akorát s tím rozdílem, že jeden kreslí na zem modré obrazce, druhý vykouzlí kruh s rukama. Tak nějak mi nepřirostla žádná postavičky k srdci, tak jak v jedničce nebo dvojce, kde každá vyžadalovala trochu jiný styl hraní. Každopádně je to rubání pořád stejně návykové :) Jediné co mě dále opravdu mrzí, tak je automacké zpřístupňování skillů a atributů, bez možnosti si je rozdělovat podle svého uvážení. A jak jste na to vy?
-
-
Jj, přesně tak. Ve dvojce byly chary docela dost rozdílné, hlavně některé buildy.......Path of Exile? :)
-
-
Tak jsem si zahral 2 hodiny, singleplayer nuda , multiplayer je zabavnejší. Připadá mi to jednoduché ,vadí mi styl že tam není žadna unikátnost ve spellech kazdej umí vsechno za danou classu. Effekty , boje , bossové zabavvný. Ale 1200 Kč za tohle nedám,pokud to teeda nezlepší
-
Tak dohráno, warrior na lvlu 80 full epic výbava. Dohrál jsem to tak za 10 hodin, pak uninstall a už se k tomu nebudu vracet *11*
-
-
Takže je tu Cody, Joe a trol. Chybí jejdásek a jidřišek a budeme vedět, že Mudr. Dlouhý opět povolil internet v Bohnicíh.
-
-
O jéje, aby ses z toho nezbláznil, že má někdo na věc jiný názor než ty... Proč nedokážeš projevit trochu nadhledu? *7*
-
-
Jasně. My musíme mít nadhled a ty s těmi čtyřmi blázny ne? Trochu si protiřečíš.....
-
-
Nemusíš mít nadhled... Jen říkám, že by nebylo špatné jej projevit. Nerozumím tomu, proč tě můj názor, který je od tvého odlišný, tak vytáčí (nebo minimálně nutí k tomu mě nahlašovat).
-
-
Já ho projevuju velmi často, tak jsem doufal, že by mě mohl v této roli protentokrát někdo nahradit. *3*
-
Sám si ho neprojevil, tak proč bys ho měl vyžadovat po někom jiném? *5*
-
Ach jo. *7*
-
Zkus hádat proč. A pokud ani potom na to nepříjdeš, tak to vážně sedí na tvůj nick (trolové povětšinou neoplývají nějakou větší inteligencí, spíše někde urvat strom a umlátit nepřítele na kaši)
-
-
-
-
-
ty teplousku, vis o tom, ze je tam max level 60 ? muhaha,
-
a v hlave mas nasrano.
-
A číselné hodnocení? *4*
-
-