Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fakt super jsem si zahrál *11* *11*
  • tý jo,teďka mě tak napadá.. Smažou se postavy po vydání D3?
    • ano
  • Po zahrati bety musim rict ;) ze se dramaticky vytratila atmosfera a vypada to na poradny fail (myslim predevsim u jejich hardcore fanousku).
    • Já nejsem hardcore fanoušek Diabla, ač jsem kdysi užil s přáteli mnoho desítek hodin společného paření po síti v Diablu 2 ... a za mě - vypadá hodně podobně, jen ověnčené pár novinkami a technologickými finesami. Osobně jsem zatím spokojen a hodlám si D3 koupit. Betu jsem pravda zatím neměl čas projít, hrál jsem asi jen hodinu. Co mi trochu chybělo je postava Paladina. Mám rád melee + těžkou zbroj, ale to je drobnost ... třeba v datadisku.
      • kidnap
        Taky bych rád hrál za paladina.
    • 12345678900123456789
      jsem hardcore fanousek diabla a za fail to rozhodne nepovazuju
  • Na druhou stranu je fakt ze az hra vyjde, tak se nebude pripojovat v jeden moment tolik lidi. Co ja vim treba 60 procent lidi to zkousi a kupovat hru si nebudou nebo ne hned atd. Cili verim, ze to pak ustoji. Ja to zkusim znovu jeste zitra, ale dneska uz jim cvicenou opicu delat nebudu.
  • přidám se se svým subketivním názorem (pro omezené - jako že to není trolling) z dohrané bety

První otřes je systém klient server, který bude určitě strašně blbnout i po 15.5 a mám k němu nedůvěru. Zkušenosti z MP FPS atd. Druhy otres je mnozstvi ustupku, kdy hraje je snad cilena na americany hrajici jednou rukou a druhou zerouci hambac. Tesil jsem se na klasicke milovane prvky rozsirene novymi napady - nebude nic.
    Grafika me nesedi, ale jde si na to zvyknout. Efekty jsou skvele, ale u nekterych jsem videl chyby. Naprosto mi chybi atmosfera, ktera byla u Diabla vzdy paradni. Hudba snad vubec nepritomna, uvodni hnus. Chybi mi rozdeleni bodu do vlastnosti postavy. Chybi mi spousta veci, ktere byly kvuli zjedniduseni odstraneny a nahrady se mi nelibi.
    Stare Diablo je vyzva, strach, trpelivost, vztek. Zde si projdu lokaci, vyboucham ji, nepotrebuji lahvicky, a na konci kazde lokace je teleport, abych se nemusel vracet (!). Gold sbiram prejitim, vsude miliony Vadi mi, ze penize sbiram prechazenim (!). Chybi mi scroll of identify apod., nakup a pouzivani lahvicek, vetsi slozitost lokaci... tak bych mohl pokracovat.

Je to stale velice zabavne a da se u toho travit cas. Pokud si ale uvedomim, jak dlouho to trvalo a vzpomenu si na sve pocity u D2, nepresvedcuje me to a nekoupim. Prumerna hra, ktera nema tu spravnou "chemii" a moment prekvapeni jako predchozi Diabla, avsak uspech je jisty diky jmenu a vyrobci.

A kdyz se mi pri spousteni zobrazila hlaska There is no cow level, neco ve me umrelo a bylo mi smutno. Dejte mi datadisk a patch na vyssi rozliseni, tohle nechci
    • jinak system klient server, nevidim v tom zadnej problem...uz mi to padlo pri hre, chyba serveru, ale veci a vsechno zustalo tak jak to bylo, takze na pohodu podle me, o to prece de...to ze bude muset clovek jit nakou lokaci znova, to dela zamerne aniz by mu to padalo...susi
    • prej vyzva, strach, studenej pot, 150 tep atd. ...asi pred mesicem sem hral dably na gauci v leze na laptopu a druhou rukou korl jointa...lahvicky pil mysi a skily prepinal scrollwheelem...jestli ti vadi to sbirani penez, tak di za chocholouskem...jak psal ten typ neni ti pomoci
      • ...protože kliknout na zlato je lepší gameplay, než implementace property +globe/gold pickup radius na itemech.... *1*
        • jooo nejlepsi bude az se to bude hrat samo
          • nejlepší bude netrolovat
            • To jo no, dělám to. Reaguju na tvé posty o hovně. Já hlupák. Dostal si mě...
            • Aha, tebe to nebere, ale delas to *3*
            • Aha. To je ta stará dobrá hra na policajty a zlodějě (čti: trolly a fanboye). Promiň, ale já už sem ve věku, kdy mě tohle nebere.
            • Tak si povime az se nebude fanboyovat
    • ale tak porty byly i ve dvojce
    • filias
      V podstatě jsem nějaké zjednodušení čekal, ale pravda že ne v takovéto míře. Přijde mi to jako vysokorozpočtové Torchlight v horši grafice a optimalizované pro dnešní konzole a jejich typické uživatele.
      Ale hlavní problém je že to přehnali s betatestem. Rybka na tohle téma napsal krásnou úvahu - originální složitou mapu a mechanismy osekávají a osekávají až jim z toho zbudou dva koridory s křižovatkou uprostřed kde se to vše mydlí. A takhle postupovali i s Diablem.
      • "Rybka na tohle téma napsal krásnou úvahu - originální složitou mapu a mechanismy osekávají"...'

Tenhle citát na D3 nanašroubuješ, protože výraz "originální složitá mapa" a Diablo 2 dohromady opravdu nejde. Mám dojem, jako kdyby tady dost lidí nikdy nehrálo Diablo 2. A nebo ho hrálo až nezdravě moc....

Fakta:
        Diablo 3 má mnohem promakanější layout map než Diablo 2..
        Diablo 3 má mnohem promakanější mechaniku hry než Diablo 2.

/thread
        /trolls
      • nvm, ty dungy se jim ale povedly, sou dlouhy, nekolikapatrovy, nepride mi ze by byli nak zjednoduseny...
    • Jestli ti tak vadí teleporty na konci dungů a sbírání peněz přecházením, tak žiješ v nostalgii a není ti pomoci.
      • Tjn, nostalgie je mocná věc...
  • Pořád se mi nejde připojit, error 3003 :(
    • Pokud máš error 3003 tak dej při logováni vlevo options > accounts a tam bys měl mít spodní kolonku možnost volby serveru... pravděpodobně tam máš eu nebo europe nebo co tam je , každopádně tam pleskni US či America (zas nevím co tam přesně je *7* ) poté se chvíli snaž přihlásit ááá bingo ;)
      • právě že sem včera ten server vymenil, ale error 12 mi to hlasi porad..
        • vyreseno chybelo mi orihlaseni toho battlenet jmena :)
    • nj sem se neobtezoval si precit diskuzi dole samozrejme :)
      • hm tak pro zmenu mi to ted hodilo error 12, ze muj acount nema opravneni O_O
  • edit: smazáno, double post
  • Stormangels
    Dohráno a musím říct že Titan Quest se mi libil víc.Takže si radši koupím Guild Wars 2 než Diablo III protože jsem se rozhodoval co dřív.Jako mohla ta beta(DEMO) bejt delší a pestřejší.
  • http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/3781468252?page=1 _____ uz to faka..
  • Ja nechapem, ked su z tohto všetci pocikani, prečo nemal uspech Hellgate London ??
    • to byla trošku jiná hra :p noo a neměla uspěch jak se to veme...byla to celkem hraná hra ale nebyl prostě pořadně dodělana :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit