Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud takto dopadně i nové X-com tak s hrama na dlouhou dobu končím :)

Už uplně chápu to prohlášení PR managera...hra nebude tak dobra ale přesto si ji kupte :)
  • :D Pro ty, kteri stale breci na lehkou obtiznosti bety a o tom, ze prvni act v D2 byl vyrazne tezsi nez ten v D3
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iR5VQ9ci5Vo#t
    Kouknete se na 42:23
    • jasne ze nebyl, jedine co se dalo nastavit players na 7 nebo kolik a pak to samozrejme tezsi bylo, ale na players 1 to padalo taky vsechno na 1 ranu
      • players 8 a hura do secret cow level ;-)
  • Mám takový dojem, že si zde dva hlavní herci + pár vedlejších zkouší nějaké představení. Nedivil bych se, kdyby tahle trapná OT diskuze vedla k přezkoumání názoru Games na volnou diskuzi.

A abych nebyl OT já, tak:
    - líbí se mi, že už po stáhnutí malé části hry do ní lze skočit, zatímco se další data stahují - ne že bych měl do bety přístup před 21 hodinou, ale aspoň jsem si dopředu upravil Options. :-D
    • to je prima
  • Hanzales
    progress, mám 3 zelené fajfky, ale nehýbu se dál. (tentokráte bez dvojsmyslu prosím)
    • jaky fajky?
      • Logovací fajfky, D3 je má už od alfa fáze, je to stupen zatizeni, zelena znaci ze to mozna pujde na stupnici 1-5 kde 5 je jisty log on, takze jsem tak na pul cesty no.
        • Hanzales
          už běhám :) US Server a trpělivost. Ono se to přes ty kroky (s několika timeoutama) prokouše až do hry ;o) Wish luck! Du grát, bo já sobota i neděle fpráci 12hodky :/
          • Ať hledám jak hledám, nikde žádné fajky nevidím *8*
            • taky tam nic takovyho nemam. Prolezl jsem vsechno.
          • Já už hraju hodinu a pul.
            • Stormangels
              Jo!! A já od včerejška
    • Já taky. Na US
  • Snažim se nalogovat do hry a bez úspechu...Error 3006, nevíte někdo čím to je?
    • ale půjde, chce to pořád zkoušet, to neni závažná chyba, to asi jen přetížností serverů, po pár pokusech se mi to pokaždý načetlo...
      • nevim, ale myslim, že prospěje i počkat, až se všecko dostáhne, ikdyž to nabízí play někdy po 40 procentech asi..
    • treba čitat
      prepni si na server AMERICA
      • stejně nejde
  • No jde Vám někomu se lognout? Pořád mi to hází error 3003 :(
    • Prepnul sis v menu nastaveni region na US?
      • Jj to mi to zase hlásí, že můj account neexistuje... :(
        • jestli mas Windows XP, tak musis udelat tohle
          -zmenit v registrech HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders\Common AppData

"Data Aplikací" na "Data Aplikaci" s krátkým i
          • To je tu opravdu ještě tolik lidí, co jedou na XP?
  • kravina, nehrát ...
  • Nevite nekdo prosimvas jak prepnu na utok zbrani ??? Na obe tlacitka na mysi jsem nastavil skilly a ted bych rad jedno vymenil za utok zbrani z inventare, ale nevim jak ??? Diky za radu.
    • Pravé tlačítko myši na skill.
      • to davam ale nikde tam nevidim moznost dat tam ten utok zbrani hraju za samana.
        • no ja si tiez pripadam jak uplny kokot, lebo tiez neviem za boha nastavit na mojom withdoctorvi utok zbarnou co drzim v ruke.. wtf?
          • napodobne, chtel jsem si u WD otestovat luk :)
    • tak diky no
  • Jsem velice zvědav na recenze protože ke kritice je tam toho strašně moc....samozdřejmě nevím jaky bude fianlní dojem po dohraní ale zvonuhratelnost bude asi malá...

Sem zvědavej na recenze hodil by se někdo kdo nemá strach něco řict tak jako Vávra.
    • Ježiššš!! Oni se snižili i k takovym věcem že když mi zabiji na jednou vice nepřatel piše mi to masacre a +20 XP :D to jsem snad COD? nebo unreal???

hratelnost je tedy jako stale navyková....ale jinak počítam s tím že internet bude plny petic
      • to neee :(((
  • Teď sem se na čtvrtej pokus připojil :) jinak mi to psalo že je server plnej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit