Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Obstarožní grafika, redukce herních mechanismů na absolutní minimum -> hra pro cvicene opice. Obtiznost nulova. Koho zajima ze inferno je tezke, to uz budu mit hru dohranou a nebudu o ni mit zajem. Na prvni zatah proste hra nema vyzvu ergo bude nudna. Smeruje to hlavne na asiaty, smer pikachu viz typicky cinska wizardka a ruznovarevne efekty.
Ne tohle neni diablo, to je cirkus ktery roztocil blizzard na plne obratky a bude 10 let delat z deti blbce, nez vyrostou a pochopi.... -
-
První dil byl uplně luxusní a měl grafiku takovou realistickou...pekelné monstra taky na jedničku...
Potom se do všech her od blizardu prolnul styl warcraftu a vše takové sice hezké ale takové pohadkové a to pro diablo moc nesedí.
Jinak je dvojka rozhodně paradní hra. Sice až moc dlouhá ale na temnou jedničku to nemá...ale chapu že dneska hra ve ktere se nebortí stěny a nejsou pořad něaké efetky moc nezaujme -
No, jestli hraješ Diablo jen na Normal, tak jsi ho nikdy nehrál. Diablo 2 na Normal je taky nuda... až na další obtížnosti to začíná. Jestli chceš menší výzvu, pusť si jedničku a ripneš hned v prvním patře. Ale víš co? Ty si to stejně koupíš!
-
-
Dohrál jsem diablo2 na normal a co, myslím že jsem ho hrál, jestli podle tohoto tvrzení myslíš že ne, tak je svět divnej. Já nehodlám trávit roky zivota v jedne hre, vsechno znat nazpamět, příběh pořád dokola ne děkuji. Jen blázen a děcko u toho tráví hodiny dny měsíce roky kvůli itemu s trošku lepšími staty, jděte se léčit lol. Dvojka se hrála dobře, nebyla moc lehká i na normal, dobrej příběh atd. D3 je výsměch, lehké, barevné efekty střílí z postav jen když dýchnou atp ale už se opakuji, udělejte ze sebe blbce a kupte si to.. Mužete se u toho poslintat třeba, jak to pěkně barevně bliká, a zombíci lítají daleko.. nicméně tohle fakt nemá s jedničkou už nic společného :) Tu jsem btw dohrál taky. Blizzard uz neni Blizzard, a Diablo už neni Diablo, halejuja! je to tak
-
-
Dobře. Já, pár milionů lidí a blizzard, si myslíme, že diablo není o normalu (proto má víc obtížností, co se postupně odemykají + lepší itemy, těžší potvory). Navíc sami tvůrci v rozhovorech říkají, že hra pro ně začíná od Nightmare. Na normal jsi si ani nikdy nemohl užít tvorbu postavy, protože je v podstatě jedno, co máš za itemy (btw o tom ta hra JE, proto to lidi hrajou pořád dokola a dokola).
Nehraj to, nekritizuj. Diablo nikdy nebylo (a asi ani nebude) o grafice.
Navíc v betě je jen začátek, dál na vyšších levelech hra může být těžší. I když na normal asi ne.
A co Torchlight? Ten taky svítí na všechny strany a to ho dělají tvůrci původního Diabla. -
-
Nemluv za miliony dalsich lidi, vetsina hracu diabla vam na dalsi obtiznosti kasle, mainstream hru dohraje a sekne s ní, vsak o tom to je ty hry. Nenutte mi vase geekovsky nazory, normalni clovek proste u videohry nesedí tak casto aby mohl hru procházet 10x 20x 100x! i vickrat porad dokola na vyssi obtiznosti, to delaji jen hardcore hraci na hlavu a tech je min. Vetsina hracu bavi levelovani na nizsich levelech protoze tam je videt progres a zmena a vyvoj charu, kdezto na hellu a infernu uvidis progress jednou za mesic kdyz ti padne rare brnko, to je pro vetsinu lidi neprijatelne. Navíc, příběh, kdo má rád kvalitní příběh a chce si užít, si užije jen jednou, další obtížnost je prachsprostá opakovačka a to už neni ono. Opakuji jste HC hraci diabla a vidite svet jinak tak to nevnucujte normalnim lidem.
Grafika je tragická a trvám natom, dá se překousnout, hratelnost pomáhá ale tu prostě pro mě diablo nemá, je moc lehké bez výzvy moc kreslené a dětské :/
Torchlight dělá asi tolik lidí z původního BN jako D3.. BN se rozprchlo do mnoho studií.. ne na Torchlightu fakt nedělá původní Blizzard North, a je to vidět, je to sra*ka. -
-
Tip: Pokud by jsi upustil od těch dětiček a blbců, možná by byl tvůj názor i stravitelnější ;o)
Já např. miluju propracované hry, které jsou výzva a rovnou vše rozehrávám na nejtěžší obtížnost (pokud není pojmnovaná uberhard, nebo insane), ale nepohrdnu samozřejmě ani oddychovkami. No a dělení her na dětinské (pro dětičky) a dospělé je myslím samo o sobě dětinské. Ty hry jsou buď kvalitní, dělány i trochu srdcem, nebo rejžáky na chectáky, ale taky občas kvalitní. No a pak jsou braky.
No a na D3 se těším hodně moc. Na barvy prdím, já se těším na večerní sekája sekája a i když jsem D2 myslím tehdy ani nedohrál, dám si rovnou tu (projistotu) předposlední obtížnost ;o)
No a z mého pohledu se na tom nadřeli a nejvíce podle mně právě na balancování všeho pro casual hráče až po ty hardcore oldschoolery. Diablo 3 podle mne nepatří do kategorie her, jak to tady líčíš ty ;o) -
Chlape... pro lidi jako ty jsou single příběhový rpgčka a k tomu se diablo trošku hlásilo u jedničky.
Hele já si to koupím a s přestávkama (třeba i ročníma) mi to vydrží na deset let a budu spokojenej. To nemůžu a nemohl jsem říct o žádný jiný hře. K tomu mi Blizzard v průběhu těch deseti let vydá dva datadisky, ve kterých bude novýho materiálu k prozkoumání na další stovky hodin. Tohle je prostě hra, která mě za ty peníze stojí, protože u ní budu chtít vydržet abych dostal "to brnění a ten meč".
A ty miliony lidí, co si to koupí, to chtějí taky. Ty to nechceš a nekoupíš si to. -
Ale tahle "vetsina" taky neobliza fora a neobohacuje tam lidi nazory proc D3 neni jako D2.
Respektuju lidi co D2 hrali jen na normal, ale kdyz uz chces vynaset nejaky verdikt, tak tomu tematu aspon musis rozumet.
-
-
-
Opet jsme u toho, clovek co nedohral vic nez normal obtiznost chce rikat co je a co neni diablo. Kdyz pominu tu touhu hledat lepsi veci, tak diablo dohrajes, az dohrejes cely obsah: tudiz vsechny tri obtiznosti. Ty jsi uspesne prosel tutorial, gratuluju.
-
-
Za sebe bych se rád zeptal, čím se přesně obtížnosti liší.
-
-
Ubertristram, diablo clone, vetsina unique veci byla pro vyssi levely, runova slova (na normal moc potrebnych run nenajdes), nepratele s vyssim poctem modu. Vic me momentalne asi nenapadne.
Jinak je tvoje otazka podobna tomu, jako kdyby ses v fps zeptal: "Dohral jsem prvni dve kola" cim se budou lisit ty dalsi? "Nicim, jen budou tezsi". To ale neznamena, ze uz je nepujdes hrat.
-
-
-
-
Butcher je ve druhem patre :)
-
-
To je, ale já když to po dlouhý době pustil (zvyklej na dvojku), šlo mi to i v prvním :)
-
-
-
Uplne te chapu, taky me strasne stve, ze ohen je cerveny a led bily, ja bych vsechny ty "ruznovarevny" efekty udelal hnedy a dovolil to hrat lidem jen na cernobilych monitorech.
-
-
Ako sa zda tato sobota a nedela bude pre vela priatelok atd. rozhodujuca:
- dat kopacky, nedat kopacky.
*1* -
-
Být tou holkou, tak ti je dám a pořádně do koulí:)
-
-
all right takze ja sa s tym *ebem od vcera a pritom to je vlastne technicka chyba. Takze pre Win XP:
1. prihlasit sa ako administrator
2. zmenit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Explorer\User Shell Folders\Common AppData data aplikcí na data aplikaci
3. potom start -> spustit -> %allusersprofile% -> enter a zlozku Data aplikací premenovat
na Data aplikaci (pozor je schovana, treba dat zobrazit)
4. zo zlozky Skidrow skop.... ehm sorry to sem nepatri *2*
5. if you like the game, buy it and support the company
po tomto som sa ja dostal do hry. Momentalne ju ale quitnem a idem s kamosmi na pivo. Dufam ze ked sa vratim tak sa hadam pripojim.... -
No, tak kromě zvuků mi to připomíná spíš Torchlight, takže až to bude stát 15€, možná jim za to i zaplatim. A nemožnost jakékoliv vývojové variability s pár skillama taky hrůza.
-
-
lol nemoznost variability xD hoši co toužíte po rozdělování bodíků a talent tree běžte hrát něco jiného jestli nerozumíte tomuhle systému, každý class má 6 slotů pro různé typy abilit, z každého typu můžeš mít jen jednu abilitu a tu navíc vylepšuješ runama, prakticky to znamená, že nebudou 2 stejné chary, které by byly stejné protože záleží jak budeš svůj class hrát... nejsou tam v dnešní době "zbytečnosti" jako klikací staty a talent tree, protože si každý blbec najde na netu nej si to má nejvhodněji rozložit aby byl co nejlepší, což je právě to, co zabíjí onu variabilitu, přišel na to první blizzard, tak dali do diabla3 úplně nový systém a lidi aniž by se nad tím trochu zamysleli jim blejou na forumech, co to je za sračku... bězte na oficiální stránky a pohrajte si s talent calculatorem, zjistite, že je to mnohem promyšlenější než nějaké talent tree..
-
-
asi si hrál uplne inú hru, keď tvrdíš, že z každého typu môžeš mať len jednu abilitu, stačí si zapnúť elective mod
-
-
-
Diablo 2 je jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec... Proč však lidé nemohou spořádaně počkat na oficiální release a poté si hru v klidu zahrát a dohrát, tomu nějak nerozumím.
Zvláště mě překvapilo, že zde nahlížím na takové případy, pro které je beta hry důležitější než příprava na budoucí kariéru v jejich vysněném oboru (alespoň takhle já studium na vysoké škole chápu, ale je fakt, že to tak má málokdo). -
-
Pamatam si na jedneho kolegu ktory chcel zmenit svet tym ze by zazaloval spolocnosti ktore produkuju harddisky kvoli tomu ze realna kapacita HDD je menšia ako kapacita udavana na obale. Obcas mi ho trochu pripominas :D
-
-
Harddisky mi srdce nelámou... *4*
-
-
ja som skor narazal na to ze obcas vypotis uplne bezpredmetny prispevok :)
-
-
Já jsem to pochopil... A tedy jsem vypotil další, abych tě potěšil. *4*
-
-
*4*
-
To bolo od teba mile a cenim si toho, ale na druhu stranu niekedy prispevkom aj trafis :P
-
-
-
-
-
pěkně ses tu vyzvracel do diskuze, nepochopím tyhle citové výlevy *2*
-
-
A proto jsme jako republika tam, kde jsme...
-
-
Co to zase meleš za sračky? To, že si pár studentů 3. ročníku (4. ročníku např. u FAST) udělá pár hodin volno na vyzkoušení Bety má za důsledek korupci politiků, rozpočet v hajzlu atd.? Ty jsi vážně dement.....A to ještě větší než jsem si myslel.
-
-
Přístup ke škole = přístup k budoucímu životu...
-
-
To Veskoslav - Těšilo mě s tebou konverzovat! *3*
-
Skola somarina ludstva
-
Kecy v kleci. A tohle je poslední příspěvěk......Opravdu ukazuješ, co jsi za člověka....Jdi někam mezi elitu svých rovných hlupáčků, tam si můžeš postěžovat, jak studenti ničí tuto republiku tím, že si pár hodin oddáchnou od svých poviností....Takoví lidé jako ty zůstanou povětšinou be přátel a sami....
-
-
boze tak mu ten trolling nezerte omg....
-
-
-
-
Trole, trole. Další moralista, co nechápe? Ačkoliv se taky připravuji na bakalářku, člověk musí občas vypnout na pár hodin.
-
-
Je to o prioritách...
-
-
Říká někdo, kdo píše tak, jak píše.....A prioritou je pro mě vzdělání, ale je vidět, že ty jsi bakalářku či něco podobného v životě nenapsal.
-
-
Neboj se, napsal. Pro mě je vzdělání a s ním související povinnosti prioritní a tedy se podle toho také chovám... Na Diablo 3 máš celé léto (připomínám, že na opravdový release, ne jen nějaký nedodělek, který se bude prezentovat teď). *3*
-
-
Chabý pokus. *3*
-
Ty a vzdělání? Podle písemných projevů tak jsi psal naposledy sloh na základní škole. Navíc léto sotva. Něteří z nás chodí do práce trole. Nejenom do školy, ale i do práce.
-
-
-
-
-
-
Přetížené servery.
No nic, kouknu na to zítra. Zatím si dám Grimrock. *5* -
Mno prave som to dohral za kuzelnika a je to pre mna sklamanie desatrocia... ziadna distribucia statov, ziaden skutocny skill tree, linearna hack and slash gameska pre ludi co s radi nechavaju vodit za rucicku... Som rad ze som si tu predobjednavku rozmyslel...
-
A pritom v Americe se ted spi, az se probudi tak se zase vsichni budou pripojovat.
-
tvl to neni mozny ja se snad nepripojim
-
měl sem error 3006, ale dalo se to vyřešit tim, že člověk se musí neustále za sebou pokoušet přihlašovat, ještě v pohodě chybka, nároky jsou nízké, všechno šlape, jak má, akorát. DOcela mě to to bavilo, ikdžy je to fakt hodně jednoduché, možné by to chtělo ještě interaktivnější prostředí, sem zvědavej na celou hru...
-
-
no nvm jestli je to tak jednoduchy...se sokereskou sem mel v MP co delat, kdyz sem tam behal sam s barbem,tak ani nahodou, treba se to casem obrati...kazdopadne sem zvedavej na ty co tad breci jak je to jednoduchy, az pudou insane, jestli se tam vubec dostanou...d2 na normal naz sem se dostal k hrabence bylo taky "hodne jednoduchy"
-
-
Ne Insane, ale Inferno... Jinak ale máš samozřejmě pravdu. Ti co si stěžují na obtížnost buď nikdy D2 nehráli, anebo si už nepamatují jak obtížný normal byl. Ta hra takhle fungovala i předtím... Samořejmě pokud bude i Hell obtížnost velmi jednoduchý, tak pak můžou něco říkat, ale zatím doufám, že se tak nestane :)
-
-