Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stormangels
    Ta Beta je jako plna hra? nebo ma nějaky omezeni Levelu? nebo něco?
    • Veskoslav
      Cca 1/3 1. aktu a level 13.
    • pry max 13lvl
  • jen doufam, ze nebude problem se lognout s EU klientem co prave sosam
  • filias
    Včera jsem se tam někdy v půl jedné připojil a dnes furt error 75 *9*
  • To je ale SUPER open beta. Ja sa tak krasne bavim. Nic lepsie som zatial nehral fakt super.

A teraz vazne este som tu hru ani nevidel. Fakt obdibujem ludi ktorym sa podarilo pripojit uz mam crtl+v totalne znicene a to som si chystal skor nahradnu mys. Velka skoda ze to Blizzard vobec nezvladol *7*
  • jj, uz je to zase preplneny, amerika se zacina probouzet :(
    • že by kvůli diablu vztávali v noci?
  • Neporadí mi teda někdo proč mi to pořád píše tu chybu se špatnejma přihlašovacíma údajema?Zkoušel jsem to celou noc a nic... *13*
    • Options - nastav server na north america
    • mas spatne prihlasovaci udaje
      • A proč se na stránkách battle.net s těma samejma přihlašovacíma údajema normálně přihlásim?Všechno píšu dobře,zkoušel jsem to snad 100 x...nevim v čem je chyba...
        • -nainstalovat EU verzi ne US
          -zmenit v registrech HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders\Common AppData

"Data Aplikací" na "Data Aplikaci" s krátkým i
          • Tohle je jeden z nejdulezitejsich postu z tech 1000 sr*cek co se tu objevily.
          • Ok zkusim nainstalovat EU a pak ten přepis... *3*
  • Takže jaká jsou omezení té bety?
    • Je přístupná přibližně třetina prvního aktu a maximální úroveň tvé postavy je 13. Ale vyzkoušet si je můžeš všechny...
  • From Friday, April 20 at 21:01 CEST, until Monday, April 23 at 19:00 CEST you'll be able to log in, team up with friends, and play each of the five heroic classes to level 13 as you fight to save the world from the impending demonic invasion. *1*
  • tak to sem zvedav jak dlouho od spusteni nepujdou servery *1* *1* *1* *1*
    • jojo v blizzardu to musi byt jak v ulu. Nervozita....
  • Spades
    No, zatim mi to pripada o hodne lehci, nez D2, tak uvidim u fullky, za jak dlouho projedem Inferno :D
    • Trol.diskuzni
      Ještě lehčí než D2? Tož na to kašlu i za těch patnáct let...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit