Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Já si počkám tak pět let, až to bude za dvě kilča... *5*
-
-
To si počkáš celkem dlouho vždyť Diablo II teď stojí nějakých 400 korun a to už je to 10 let.
-
-
Je to trol, nemá cenu něco vysvětlovat.
-
-
-
To pise nekdo kdo podle avataru hraje takovou sra**u jako je skyrim :-p
-
tak hlásím, že jeden člověk mi na facebooku reportoval, že hraje.. a dalších sto, že se nedaří připojit.. mě bohužel taky ne..
-
-
mně se to chytlo a funguje to asi jsem měl štěstí
-
-
mě to furtpíše toto your login information was incorect please try again (eror 315300) *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Na EU nebo na US serveru?
-
-
mě to jde přes ten US server
-
-
-
kecá
-
-
Komu hlásí Error 3003 tak se přihlaste, Beta měla už 15 minut jet a furt nic, super načasování tohle.
-
-
http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?msg=Countdown_to_diablo3_beta_weekend&day=20&month=04&year=2012&hour=12&min=01&sec=00&p0=137
Inak niektorí to beriete moc vážne.
*5* -
Udajne nekterym pomohlo v menu nastaveni zmenit region US -> EU nebo opacne.
-
Časově omezená otevřená beta pojede od pátku 20. 4. od 21:00 hodin našeho času až do pondělí 23. 4. do 19:00 hodin našeho času.
Buď se pleteš ty nebo článek...
-
-
Tož ale za patnáct let to budete mít za kilčo, ne? *5*
-
-
Tro(t)le, nevsim jsem si, ze by Diablo 2 stalo nekdy stalo kilco.
-
-
Hmmm, já to nikdy nějak nesledoval... koupil jsem ho a hrál. Překvapuje mě ale, že tolik let po vydání to mají furt tak předražený... No jo, cash hunting jak cyp.
-
-
A proto třeba jiná hra ze světa Blizzardu Sc + datadisk stojí i po 13ti letech 200 Kč......Ani trolovat neumíš......
-
-
Po 13-ti letech prodávat nějakou hru za více než 49 kč? Tak to už je fakt vydřidušství! *1*
-
-
-
A Battle.net je dole :) (Temporary Outage)
-
Striiiikaaaaaaaaaaam!!! Jdu nakoupit redbully a koks! Bude se hrat nonstop.
-
-
No nejdřív si to chvíli zahraj, už to hraju 3 měsíce a zase to tak super není:-)
-
-
hrajes to 3 mesice a super to neni ? protimluv ? lol decko.
-
-
Já to testuju, když jsem dostal betu, nechodím ji hrát, jako Vy, ale testuju, píšu bugy na foru. Zatím to je více o grafickém kabátu, ale problem je že je vidět jen prolog a jen do lv 13, takže nejde soudit zase tak moc ... chápeme se? Je to stejné jako s beta WOW - většina lidí si jde hrát a jen pár opravdu maká a testuje, aby hru odladili, až se spustí ... zatím říkám, že to není zas tak úžasné, jak většina očekává - není to špatný, jen ne božský.
-
-
Když je to tak špatné, proč to hraješ 3 měsíce?:-D
-
-
to si setrim az vyjde full ;)
-
-
Jsem IN :)
-
-
Mor na Tebe!:-D
-
-
REAL MONEH AUCTIONZ HERE uz u vyberu postavy *11*
Grafika je fuj, TQ mel lepsi *9* -
No nic prozatím si ukrátím čas u Raymana Origins. Až to pojede, napište prosím:) Dík.
-
-
To spíše poznáš naopak tak, že přestanou přibývat příspěvky. V momentě kdy to pojede nikdo nebude riskovat alt-tab, aby to sem napsal a bude pařit :D
-