Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
me to nejde ani zalogovat nevite v cem by mohl byt problem
-
-
me taky ne. Zcerna to a musim exit.
-
-
stejně u mě.. vymaže se pole s heslem a zůstane to vyset..
-
-
Hadaj..... *1*
-
-
neni to tak, ze to podcenil battlle.net? A Blizzard se akorat veze? Ale to nam muze byt jedno.
-
-
ted cumim, ze je to stejne jejich...asi.
-
-
Battle.net je sluzba od blizzu :D:D:D:D:D:D
-
-
-
No ja neviem, presiel som si vsetky classi co su dostupne, a prijatelne sa mi zda jedine Barbar..... ale kazdy ma iny vkus no
-
-
Ako hovoríš, to je vec pohľadu - ale myslím, že je to sčasti aj tým, ako poprehadzovali skilly.
Keď som posledný raz hral betu (niekedy v zime), tak wizard sa mi hral úplne inak ako dnes. Prečo? No tipujem že kvôli dostupnosti electrocute a disintegrate na nízkej úrovni. Skrátka to bol kombajn.
Barbar napríklad taký silný nebol, ale teraz keď mu dali cleave + explosion runu, ho to stavia úplne do iného svetla.
-
-
Tak jsem si zahral za Barbara..uz 7 level..a ja vocas to vypnul ze si dodelam praci..ted je to zase full :D
-
twl néééééé..... potřebuji psát bakalářku *8* Diabloooooo *14* jdu do tebe
-
-
Já musím programovat projekty, ale na chvilku si to určitě zkusím *3*.
-
ano, zahod svoju karieru kvoli Diablo, mozno aj par + dostanes za to *12*
-
-
12 let čekání, takže si fakt to volno udělám, alespoň na pár hodin a o mou kariéru se vážně bát nemusíš *3* *2*
-
Na karieru sa mozes z vysoka vysrat
-
-
:D
-
-
Bože, ale další moralista, co nepochopil....Takové lidi miluji. Opravdu si myslíš, že pisatel zahodí 3 roky života?......
-
-
zazil som na skole par takych, takze ano, je to mozne ;)
-
-
To musel být dobrý "ústav".....
-
-
TE kosice :D
-
-
-
-
-
-
ja stahnul piratskou verzi toho dema ale premyslim ze to vynecham stejne jako plnou. Porad jen klikat to neni zadna zabava, navic ta vyplivla grafika :(
-
-
Si korunovanej blázen
-
-
je evidentni, ze mistr Cody se nudi a ceka jen na reakce
-
-
Lžeš. By mě zajímalo, jak jsi to spustil, když funguje na principu Darkspore (stejně i demo Darkspore takto fungovalo)
-
-
mam to kvalitne cracklý
-
-
ty mas akorat tak houno. kvalitni. ty blbe.
-
Takový lhář:-D Smaž si nick ano.....By mě zajímalo, jak ti to teda funuje, když veškeré servry jedou online, Diablo III nepodporuje offline hraní ty kvalitně craclé. To jsem slyšel i u darkspore, jak to hrají cracklé, nakonec z nich vypadlo, že lžou....
-
-
omg hraju pres hamachi
-
-
Můžeš napsat server, na kterém přímo hraješ? Já jen, že mi to vyhledalo jenom pro Diablo II.
-
-
-
-
-
-
Uz se nekdo uspesne pripojil do hry? US servery pisou bussy try again later... a EU servery unable to connect... LOL
-
-
Chtel jsem je zneuctit na foru, ale to maji taky pretizene... LOL no2
-
-
uz hraju zhruba 30 minut a bezproblemu bez lagu nalogovalo me to napoprve
-
jestli takhle bude "fungovat" i full verzem no tak to potěš koště...
-
Naproto bezkonkurenční pecka, nejlepší díl serie, a letso number one, i tohoto století zatím, ja hraju betu už pár týdnu a jedu furt dokola a dokola, tenhle kousek bety je pro mě lepší jak celá 1 a 2 :-D
-
-
tos predchozi dily hral asi malo ;-)
-
-
Tjn, nehrál to tak dlouho, aby zmagořel a pak nostalgicky plival na D3, že nesbíráš zlato klikáním apod voloviny...
-
-
*15* stejnej chobot jak ti z diskuze o SWTOR. Kazdej kdo rekne hra je dobra ale neco se mi nelibi tak plive. A ejste nechape co je subjektivni.
Nechcete si zalozit fanboy forum? Tam by jste nemuseli cist lidi kterym to proste nesedlo, eh teda trolly. -
-
Máš pravdu, subjektivní troling nechápu.
-
-
Co je na tom k nepochopení? Diablo 3 je sratchka a vo tom to je, bejby...
-
-
-
-
D1 sem nedohral, priznam se ze po 12313245646 patře mě to prestalo bavit :-D a D2 sem dohrál 2x :-)
-
-