Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
řekněte mi tak mimoděk jednu věc: jaký má smysl to automatické sbírání zlata, když se po dropu stejně rozhází všude okolo, a vy musíte stejně kliknout na hromádku zlata, nebo blízko něho? U každé hromady z dopu je stejně kliknutí.
Bavíme se o RPG, ne CoD, takže mi vadí zjednodušení za každou cenu. Lepší zjednodušení mohl být drop všech peněz v jedné hromadě.
Když jsme u těch dropů, přijde Vám normální, že pižlám bose a z něj přímo na mě dropují ty nádoby zdraví (nevím, jak tomu říkáte) a já pro to doplnění nic nedělám? maximálně si megatakticky poodejdu?
toto není rpg, to je Call of Duty: modern tristram. rpg má být o postavě, ale tu nemůžu moc ovlivnit. -
-
jasny ono D2 byla extreme slozita hra, kterou clovek s iq nizsim nez 145 nebyl schopnej ani rozehrat...prijde ti normalni ze clovek vypije celej opasek 4x4 full rev lahvi behem 3 sekund???jestli tvuj nejvetsi problem s D3 je o sbirani penez, tak si magor, protoze o tom pises uz ponekolikaty.....
kdyz si takovej frajer co vyvoji her tolik rozumi, je mi jasny proc na tom nedelas ty, ale nekdo jinej... -
sory tohle je blabol, jednak neplati ze pro jednu hromadku jedno kliknutí protože stačí jen držet leve tlačítko a postava porad beží, proste kroužíš kolem tech hromádek a nemusíš klikat, dale ty nadoby se zdravím nevypadávají z bose ale z jeho minionu ktere vyvoláva. Už si nepamatuju jaký cooldown meli lahvičky v diablu 2 ale není to jedno jestli pít lahve, nebo mít lahve s cooldownem + orby doplnujicí zdraví?
-
-
Lahvicky v Diablu 2 cd nemely, to si nepamatujes? Ty asi nebudes fanousek, ale nova vlna, tak se nesnaz neco srovnavat, kdyz vis evidentne kulovy.
-
Ty lahve vypadávají z bossů/champů i během toho, co do nich mlátíš. A ne, jedno to není. Moje postava pořád ty kraviny sbírala když já to nechtěl (např. při plných HP).
-
-
ne, vypadavaji jen po zabití moba
-
-
Aha, takže jsem asi zabíjel něco neviditelného, po čem jsem vůbec neútočil, hm?
-
-
Jak jinak mám říct, že tam prostě nikdo jiný nebyl?
http://www.diablowiki.net/Health_Globe#Boss_Battles
"Boss monsters drop health orbs during the battle, generally at set percentages of their hit points."
Stačí to tak? Nebo mám ještě hledat nějaké video? Ježiš, jak vy vůbec můžete tu hru posuzovat, když si nevšimnete takové základní featury... -
vzhledem k tomu že je tam spousta mobu, tak jsi asi neco zabil a a ni si toho nevšim, mimochodem skeleton king vyvoláva skeletony ktere když zabiješ vypadnou z nich health orby
-
-
-
-
-
-
330 komentařů ? NO TO NE !!!
-
-
Slabota, bývalo tu veselšie *3*
-
-
Skyrim je jen jeden!
Nebo spíš počky pokud někdo, nejlíp někdo jako Dan Vávra, na Diablu 3 najde nějaký opravdový chyby... pak budeš moct sledovat šiky Diablo 3 fanoušků jako to odmítají, ignorují, minimalizují, akceptují a bůh ví co ještě. A budeme jistě na tisících. -
-
vávra přece nemusí hledat opravdový chyby
-
-
-
-
Začinam byt smirřenej s tím, že se dneska nelognu *7*
-
Já bych ti takovou vrazil, až by se ti hlava zatočila kol dokola mladej.Co jsi pro tento stát udělal Ty, kromě internetových plků frajere!?
Co nám zbývá, když musíme živit sebe, rodiny a v dnešní době kolikrát i dožívající rodiče? A potom ještě takové přihlouplé studentíky jako jsi Ty. To ti pak nezbývá nic jiného než makat, makat a ještě jednou makat jako šroub a maximálně si zanadávat, jinač bys skončil na ulici. -
-
Prozatím dělám vše pro to, abych na ulici neskončil a doufám, že budu skrze práci prospěšný i jiným, než sobě a své rodině.
-
-
pockej, proc byt prospesny jinym? jini lide jsou mi totalne u riti
-
-
no jo lidumil
-
-
Zatím je tvou jedinou prací zasíraní diskuzí na Tiscali naprostým duševním balastem.Tak s sebou začni něco dělat, neb užitek z tvého počínání je prozatím nula, nula hovno:)
-
-
Neboj, se svým životem jsem naprosto spokojený. Spíše se tedy zaměř na své problémy... *4*
-
-
pockej az spadnes na hubu. To bude bolet.
-
-
o tom nepochybuju
-
Pády jsou v životě minimálně stejně důležité jako vzestupy... Takže doufám, že spadnu a to ještě několikrát - a pokaždé se mi podaří se znovu zvednout.
-
-
Jediným problémem tohoto světa jsou politici a rádoby moralisté jako Ty. Plná huba keců, ale výsledky nulové:)
-
-
za to ty tu brecis jak musis makat a pritom v praxi to vypada tak, ze travis pracovni cas tlachanim na webu *1* v ktere firme se prosim plati za to, ze clovek navstevuje diskuze?
-
Pokud ti to pomůže si vyřešit některý ze svých problémů, pak ti tvůj názor přeji. *3*
-
Jediným problémem jsou blbové jako ty, kteří musí všem agresivně vsunovat svůj pohled a napadat ty, který mají odlišný názor!!
-
-
-
-
Maximální idealista
-
-
Ani ne... Stačí mít vůli, odhodlanost a věřit ve své schopnosti, ony se ty příležitosti pak objeví v podstatě samy. *4*
-
-
-
tits or gtfo !
-
-
sis spletl, tady neni TERA.
-
-
presne tak. Ja toho mam uz nekdy plny brejle. Nervy v pi..
-
musis mit velkou mzdu, kdyz zvladnes uzivit "pulku" republiky
-
-
Ty asi budeš další z takových studentíků, kteří ještě v životě neviděli odvody na výplatní pásce co?
-
-
Sám jsi byl (snad) kdysi student, takže se hoď do klidu. Náš daňový systém má horší problémy než dotace na školství. *4*
-
tak me pouc, kolik treba ze zdravotniho pojisteni jde tady na trola?
-
-
Copak seš tak blbej, že si neumíš spočítat o kolik Tě stát ošidil na daních? Pracuješ už vůbec, držel si někdy vyplátní pásku v ruce? Nebo seš jenom obyčejnej studentík, co ještě visí přisátej u mámina cicku?
-
-
ve svem vlastnim zajmu uz nepis, delas ze sebe akorat blba, kolik je dan vi snad i zak ZS *5*
-
-
-
-
-
nešlo mi reagovat na Trolla
-
-
No jo, vrazit někomu...to je takové inteligentní české všeřešení.
Sebe bys živil tak jako tak, rodina se může živit sama a hlavně - mít a živit rodinu je jen a pouze tvoje volba, ne státu. Za tuzemské školství budeš vděčný, až část té tvé rodiny bude chtít studovat. Pokud při práci a/nebo rodině nemáš volný čas, tak tě lituji a chápu tuhle duševní prázdnost, co tady projevuješ.
A mimochodem, kapitalizace "tě" nedělá lidi chytřejšími, naopak vypadají jak idioti. Zvlášť v tomhle případě..
Edit: A ještě bych zapomněl - na pivko nebo dvě si v týdnu čas samozřejmě několikrát najdeš, že? Ale to už je jen odhad, i když nejspíš velice blízko pravdě. -
-
Kolik je ti let? Kolik máš dětí? Kolik máš odpracováno?
Fakt mně to strašně zajímá, protože tyhlety sra*ky, co tu prezentuješ slyším většinou od lidí s nulovými zkušenostmi z reálného světa -
facka v pravej cas, kdyz vsechno selhalo? Mas neco proti? Hlavne to nesmi prijit pozde. Troll je perspektivni vysokoskolak, ktery ma bohuzel ve vsem jasno a tam uz je pozde. Hrach na stenu hazet.
-
-
Heh, tak samozřejmě některým lidem to může pomoct, ale spíš by je to jen naštvalo. Rozhodně ale mám něco proti "Zjistil jsem, že se mi na tobě něco nelíbí, tak ti dám hned přes držku".
-
-
Rodina se může živit sama? Manželka na rod. dovolené a dvě 2leté děti...Šup s nima do práce *15*
-
-
Manželka na rodičovské po dvou letech? Fascinující. Nemá být dva roky na dovolené, ale pracovat. No, a pokud máte děti tři (což z toho textu zrovna nevyplývá), tak je to jen vaše blbost. Rodit tuny dětí a pak si ještě stěžovat?
Edit: Pro méně duševně nadané - samozřejmě jsem neměl na mysli, že by děcka měla pracovat... -
-
Opravdu jde vidět že nevíš o čem mluvíš. A ještě to napsat takovým způsobem. Ubohé.
-
@Rad Eyes:
No jo, být dva roky doma zavání leností - nic ve zlém. Jistý druh občanů se taky snaží od státu něco vydupat pro (velkou) rodinu. Já to beru tak, že děti si mají lidé "pořizovat" pouze a jen pokud si je můžou dovolit. Ve zcela ideálním případě taky pouze pokud nemají tři kroky zpět žádnou dědičnou nemoc (rakovina, demence, atd.), nemají trestní záznam a nejsou (zjednodušeně řečeno) blbí. Ale to už zavání nacismem...
Abych to shrnul - pokud si někdo pořídí dítě, je podle mě jen na něm je živit a ne na státu. Stejně tak zodpovědnost a tak dále. Stěžovat si je pokrytectví.
@Ihamitsu:
No ne, další pleskající inteligent. Existují tu jesle, školky, chůvy a znovu, to je věc jen těch rodičů. -
Jen omezené ho*ado bez kontatku s realitou je schopno nazvat rodičovskou jako "dovolenou". Kolik máš ty dětí ty frajere? Taky by si zasloužil průplesk.
-
sorac, ale to jsou kecy jak kdybys to daval dohromady s nejakyma cigosema. Jenze tadydle clovek se snazi neco vydupat ze zeme pro svoji rodinu a stat mu haze treba podnikani a nejen tam klacky pod nohy. Tyhle reci plati tak na cigany a ne na slusnyho cloveka, kterej to ma tezsi a tezsi. Neni treba si z toho jeste delat prd.l.
-
@Rad Eyes
Ne, to je normální praxe u vyrovnaných rodin. -
ty si hajzl
-
-
-
-
-
-
kde změnim us/eu ?
-
Kruci, ze jsem ten komp uz neobjednal. Ted mi to beta hazi na 800*600 a to si nechci kazit zazitek...takze ja hold pockam na 15. kvetna............nicmene stale klikam na login :D
-
ale ten free ucet na battle.net pro betu nestaci, musite ho mit spjat s nejakou orig hrou, bo se pletu?
-
-
co sem vycet na netu tak musis mit zaregistrovanou aspon jednu hru od blizzardu na tom uctu :(
-
-
to bylo pro to aby si mohl dostat klíč k betě už od října, nebo od kdy to jede
-
-
jo pleteš se
-
-
a nemuzes to trochu rozvist? Po zalozeni uctu je jeste treba neco udelat, krom stazeni hry, nebo muzu rovnou po 21h hrat?
-
-
1. založíš si účet na battlenet
1.a. nastavíš si battletag (díky kakacek, ježiši to je teda meno :DD)
2. stiahneš klienta cez battlenet
3. nainstaluješ
4. počkáš do 21:00
5. hráš -
-
vlastne jeste si zapomel, ze je treba zalozit battletag
-
Dik moc, takhle jsem spokojen ;)
-
-
-
-
-
no. ASi to bude par milionov ludi. Takze radsej to dnes balim.
-
nechápu jaký to má smysl naklikat si lvl 13 když si tu pozici stejne nebudete muset uložit a budete muset klikat zas odznovu *11*
-
-
To proto, že je to třeba beta = máš testovat? Nechápeš smysl, protože se na to díváš, jako na hotovou hru a chceš si hrát - tohle je spíše o opakované práci, s každým upgrade na vyšší beta verzi Ti stejně postavy smažou a začínáš testovat znovu a znovu a nebo 4x leveluješ to samé, děláš nepředvídatelné, reaguješ na chyby atd.
-
To je fakt strasny no.. to se neda vubec prekousnout :D
Tady sou lidi co to budou hrat nejednou za vsechny postavy takze resis neco co je kazdemu asi... ? :) -
Myslím, že se jedná o to, že málokterá firma uvolní Betu všem! To zaprvé a myslím si, že většina to prostě chce jenom vyzkoušet a počká si na 15.5, kdy teprve začne peklo.
-
-
treba dawn of war ma vzdycky open betu pro kazdeho a ne dva dny ale nekolik mesicu.
-
-
DoW který?
-
-
dow 2, chaos rising a retribution
-
-
no tak pokud ti stačí, že jsem tu betu měl na steamu i ja *1* samozřejmě to teď už nedokážu, protože ji tam z pochopitelných důvodů už nemám.
-
A já se ptám odkaz na toto tvrzení:)
-
kurnik nejen dva datadisky, plna hra druhy dil byla taky open beta a dal se hrat multiplayer
-
Tak to je super dva datadisky na otevřenou betu? A proč by měla být beta, když nemusí člověk být online jako v připadě Diablo?:-D Chaos Rising navíc musíš sice aktivovat přes Steam, ale pakj už nikdy nemusíš být online, můžeš jet klidně offline. Jenom bych chtěl zdroj toho, že byly otevřené bety těchto her.
-
-
-
-
-
-
Stability test just failed... *5*