Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Je pravda, co píše uživatel cechi? Se sbíráním mincí, teleporty, identifikací, vývojovým stromem, lahvičkami atd.?

Jestli ano - tak se na mne, přátelé, nezlobte, ale tohle by si po D1/D2 mohl dobrovolně koupit jen nějaký za*raný tchůrák z emeriky... Se sérií Diablo jsem definitivně skončil, jsou to nehorázná hov*da, kr*téni jedni aktivižnovský bolševický zk*rvení!
    • jojo, my chudaci se budem bavit u hrani, zatimco ty ultrauvedomelej hipik bude psat svy uvedomely nazory tady na foru a ukajet se tim, ze ses vyhnul takovy sracce... preju hodne zabavy...mimochodem, stejne sis zadnou hru nikdy nekoupil, hipiku
      • Ja myslim ze je mu to fuk.
  • Psychotic
    Posedlost všemožnými betami a demy příliš nechápu... já sám chci hrát doladěnou hru v plné kráse bez technických chyb. To, že budu "jeden z prvních" mi to tedy nevynahradí... I když nakonec je to asi lepší, než koupit plnou hru, která mě nebude bavit.
    • Rekl bych, ze vetsine lidi jde spis o to, aby videli, jak se to bude hybat na jejich strojich.
    • Tak to si blaaazen, tohle je Diablo:)
      • Trol.diskuzni
        To možná ano, ale já s ním naprosto souhlasím - radši si počkat na vydání plné hry... Respektive nejlépe pak počkat ještě tak rok, až hra zlevní na mininum a bude venku dostatek opravných patchů. *4*
        • zlevni na minimum? za rok to bude max o 200 levnejsi
          • Trol.diskuzni
            Tak v tom případě si to nekoupím vůbec... A je to.
        • zivot je kratkej abych roky cekal na hry, paneboze, ziju pritomnosti snad ne... to zas byl hlod
          • Trol.diskuzni
            Stačí nebýt "first-buyer" a můžeš mít za stejné peníze víc...
            • Trol.diskuzni
              Diablo II jsem kupoval asi po pěti letech od vydání...
            • Blizzard nieje Steam. Diablo ti zlacnie možno tak o 3 roky. Aj to možno...
        • Proto ty bety jsou, aby se to vyladilo a na zaklade feedbacku od hracu si to pak mel vyladene. Jen si cekej a kup treba bazarovku:) Ja blizzard rad podporim (uz podporil vlastne:) cenou za kterou je to v predprodeji, dle meho nazoru si to zaslouzi.
  • Někdo si z nás dělá asi srandu...
  • je to ***** nejde to *16* *16*
    • Mi hadze error 300008
  • Error 315300 incorrect username/password ..na oba ucty co tam mam..dela to nekomu ?
    • vzhledem k tomu, že je už brutálně ořezanej i battle.net tak se nedivím.. nedělá mi to, lognul jsem se do battlenetu (do D3 není zatím šance) a tam si můžu změnit leda tak e-mail.. všechno ostatní je nahrazeno omluvnou hláškou...
      • tak oba accounty na web fungujou..ale ve hre na us serveru je to bud bussy a nebo mi to hodi todle
  • takže to nepofrčí??
  • Nons3nse
    The servers are busy at this time...
  • stáhnul a vyzkoušel a není to vůbec špatný. Akorát mi trošku vadí že není příliš jasné jaké vybavení je lepší než to druhé. Nebo takhle, že je ho tam strašně moc druhů a liší se jenom maličkostma, člověk se pak nedokáže rozhodnout jaký si ponechat...
  • Mimochodem kterej server tam mate nastavenej, America nebo Europe?
    • Nons3nse
      Európa
  • ako sa zda diablo 3 = apokalipsa pre Blizz serveri. Vazne uz sa neda ani prihlasit skoro ani na svoje konto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit